Læs også:

Close
pige krop bh

Bliv klogere på CoolSculpting

Sundhed  | 

Vi er alle født med forskellige kropsfaconer. Nogle af os har bare lidt mere på siderne end andre, som vi ikke kan komme af med gennem kost og træning. Her kommer CoolSculpting ind i billedet, der er en ny teknologi, som hjælper med at fjerne fedtceller.  Du kan blive klogere på CoolSculpting i denne artikel

Hvad er CoolSculpting?

Du har sikkert hørt begrebet i radioen, i fjernsynet eller på de sociale medier. Det er et 16 år gammel teknologi indenfor fedtfrysning, der blev udviklet af ledende forskere og læger fra Harvard University. Det er en ikke-kirurgisk teknologi, som fjerner dine fedtceller ved at fryse et lokalt område på kroppen. Det gør den ved at nedkøle dine fedtceller til minus 11 grader. Det er den temperatur, der skal til for at krystallisere fedtcellerne, som derefter nedbrydes af kroppen og bliver renset ud via nyrerne. Nedbrydningsfasen tager mellem 8 – 12 uger. Det er en permanent løsning.

coolsculpting slank
Bliv klogere på CoolSculpting her … (Foto: PR)

Hvordan kan CoolSculpting være en permanent løsning?

Man opnår 20- 25 % færre fedtceller efter en behandling med CoolSculpting. De fedtceller man mister, får man aldrig igen, idet kroppen stopper dannelsen af fedtceller i puberteten. Herefter har man kun et x antal fedtceller i kroppen. Derfor er CoolSculpting en permanent løsning.

hånd slank vægt
Vejer du hvad du godt kunne tænke dig … (Foto: Unsplash)

Er CoolSculpting skadeligt?

CoolSculpting er den eneste FDA-godkendt teknologi indenfor fedtfrysning. FDA er de amerikanske sundhedsmyndigheder. CoolSculpting er den eneste teknologi indenfor fedtfrysning, der er udstyret med det patenterede Freeze Detect. Den overvåger huden, så applikatoren aldrig når ned til en temperatur, der er skadeligt for huden. Det beskytter dig dermed for frostskader.

krop knæ
Du kan også få gjort noget ved området omkring knæene … (Foto: Unsplash)

Hvilke kropsdele kan man bruge CoolSculpting på?

Man kan bruge CoolSculpting flere steder på kroppen. Sørg for at søge råd hos egen læge eller en autoriseret klinik, hvis du overvejer at få foretaget en fedtfrysning. Nedenstående er en liste af anbefalede kropsdele, hvor CoolSculpting giver gode resultater:

  • Reducere fedt på maven
  • Reducere fedt på inderlår
  • Reducere fedt ved knæ
  • Reducere mandebryster
  • Reducere fedt på overarme
  • Reducere bh-deller
  • Reducere dobbelthage
  • Reducere dansehåndtag
hånd navle krop nøgen
Hvor tilfreds er du med din krop … (Foto: Unsplash)

Det koster CoolSculpting

En CoolSculpting behandling har en startpris på 4.500 kroner. Det kan dog variere alt efter, hvilket land du vælger at få behandlingen i, og hvilken behandling du skal have foretaget.  Noget af det billigste er en behandling mod dansehåndtag eller inderlår, hvor priser ligger på 4.500 kroner. Noget af det dyreste er fedtfrysning af begge knæ, hvor prisen ligger på 10.500 kroner.

Læs også:

 

Novemberfund

 

kollage novemberfund

 

 

 

· Mere fra samme kategori ·