Læs også:

Close
sloggi

Få en mere komfortabel hverdag med sloggi

Mode  | 

I denne tid hvor vi alle sidder mere hjemme, gælder det både for de storbarmende og dem med mindre bryster, at nogle helt dropper bh’en, mens andre skifter bøjlebh’en ud mere en mere komfortabel og blød bh – og sloggi er klar med mere komfort til kvinderne

Snart er der gået et år med COVID-19 som en del af vores dagligdag. Der er sket ændringer overalt i vores samfund, og også modetendenserne er skiftet. De høje hæle er blevet skiftet ud med sutsko, stramme kjoler er skiftet ud med cool joggingtøj, og bøjlebh’erne er skiftet ud med bløde bh’er eller ingen bh overhovedet.

Hjemmearbejdet har været med til at påvirke, hvordan vi klæder os. Der er ikke samme behov for eller lyst til at dress-up, når vi sidder derhjemme og arbejder. Vi skal ikke vise os overfor andre, højest på et videoopkald, men der kan vi tage en skjorte på og stadig sidde i joggingbukser. Når vi er hjemme i vores fritid, har vi ofte behov for bare at “være os selv”. Ingen make-up, ufriseret hår og ingen bh, der strammer eller nager. Og til sidste er hjælpen på vej fra sloggi.

sloggi
Tag komfortabelt undertøj på indenunder fra sloggi, så du også kan se cool ud udenpå. (Foto: PR)

Bh’en skal være komfortabel

Bh’en anses for mange ofte at være en nødvendighed – men en uvelkommen en af slagsen. Den bliver hurtigt taget af, så snart vi kommer ind ad døren eller skiftet ud til en blødere mere komfortabel slags.

I tiden under lockdown blev flere kvinder bevidste om, hvor meget de synes, bh’en kradsede og irriterede dem i løbet af dagen, hvorfor de valgte at lade være med at tage den på. Når de så ind imellem skulle have en bh på igen, savnede de komforten og en blødere fornemmelse.

Der nogle sundhedsmæssige grunde til at bære bh, såsom at reducere bryst- og rygsmerter og hudproblemer under brystet ved kvinder med en stor barm. Ligeså rart det er at lade dem hænge, ligeså rart kan det også være at få dem løftet op og få hjælp af bh-en til at holde dem på plads. For nogle kvinder handler det om æstetik, selvsikkerhed og følelsen af at føle sig sexet.

sloggi
Komfortabelt  undertøj kan også godt være både feminint og sødt. (Foto: PR).

Bh’en – som et politisk item

Andre vil mene, det er indlejret i vores kultur og samfund, at kvinder skal have struttende og fyldige bryster. Det så vi blandt andet et opgør med hos Rødstrømperne, der i 60’erne brændte deres bh’er på bålet, og vi ser den også den dag i dag. Bh’en har altid haft uundgåelige politiske konnotationer og givet anledning til større debatter, der rækker udover, bøjler der stikker ud, stropper der strammer, og stof der kradser. Vi har så sent som herhjemme for nyligt oplevet MeToo-debatten blusse op igen.

Tendensen, vi har set fra kvinder under COVID-19, vil formentlig hænge ved, når vi vender tilbage til en mere almindelig hverdag. Tiden med lockdown har været med til at fremskynde den proces, hvor kvinder vil have mere komfort. De fleste ønsker ikke at droppe bh’en, men de ønsker at have en bh på, der ikke strammer eller kradser.

bh, statement, kvinder (Foto: Unsplash)
Bøjlebh’erne bliver skiftet ud med mere komfortable bh’er. (Foto: Unsplash)

Vi ser bedst ud, når vi har det godt

Den nye situation, vi stadig står midt i, har gjort os kvinder opmærksomme på, at vi længe har gået mere op i det ydre look, og hvad der er moderne, fremfor hvad der egentlig føles rart at have på.

Vi ved det jo egentlig godt. Vi ser bedst ud, når vi har det godt. Vi stråler mere. Vi har har det bedst, når vi har en god fornemmelse i kroppen, og der ikke er noget, der nager eller strammer på vores krop.

Undertøjsmærket sloggi rammer med deres ZERO Feel, ZERO Feel Lace og GO Allround produkter ind i kvindernes nye behov. For mange handler det nemlig ikke om at droppe bh’en fuldstændigt, men det handler om at kunne vælge nogle produkter, der er så komfortable, at man ikke mærker, man har dem på.

ZERO Feel fra sloggi

ZERO Feel er undertøjet, der giver dig en let og blød følelse – en følelse af slet ikke at have noget på. Bh’en er lavet med V-udskæring og polstrede skåle med push-up effekt. Støtten får du stadig i de brede stropper, i et bredt sideparti samt på ryggen.

Materialet er lavet med dot-bonding-teknologi, der gør modellen usynlig under kropsnært tøj. Modellen er uden metal eller plast, men i stedet i ultralet og tynd 3D-ZERO-kvalitet med en silkeglat overflade. Bh’en kan kombineres med en matchene trusse i tanga eller hipster.

sloggi (Kollage: MY DAILY SPACE)
ZERO Feel bh og tangatrusse fra sloggi. (Kollage: MY DAILY SPACE)

ZERO Feel Lace fra sloggi

Er serien er sammenfatter cool styles, cosiness og komfort i en. Både trusse og bh har søde picotkanter foran, der giver et fint look. Der er ligeledes brugt 360 grader-blonde, der udover et mere feminint udtryk også sikrer perfekt bevægelighed.

Bh’en er lavet med V-udskæring foran og bagpå, og trusserne findes i brazil eller højtaljet. Under barmen er der et bredt bånd, der giver støtte, og så er der brugt sømløs forarbejdning over det hele. Produkterne er lavet efter Øko-Tex 100-standarden.

sloggi (Kollage: MY DAILY SPACE)
Her ses de fine picotkanter og blondemønster i ZERO Feel Lace. (Kollage: MY DAILY SPACE)

GO Allround fra sloggi

GO Allround er en unisex-serie, der passer lige præcis til DIG. Her er der fokus på blødt, superlækkert og elastisk bodywear, der tilpasser sig kroppens former og bevægelser. En helt særlig teknologi ligger bag materialet, der er med til at sikre omgående tilpasning af kroppen, fordi materialet kan tilpasse sig alle slags størrelser – GO Allround går derfor under betegnelsen ‘en alsidig one size’.

Princippet er, at hverdagen skal være skøn. Den skal føles godt – og den følelse starter allerede indefra med at tage superkomfortabelt undertøj på, så du har en skøn følelse hele dagen. Som sloggi selv beskriver det, opgraderer det selv den mest grå mandag.

Både bh og trusse er lavet med fleksible sømme, der ikke strammer men i stedet følger dine bevægelser. Det er velsiddende modeller, der er lavet med LYCRA®, der også er med til at give bevægelsesfrihed. Materialet er i superblødt og elastisk mikromodalmiks og har et lille jacquardmønster. Serien findes i forskellige fine, afdæmpede farver og både til kvinder og mænd.

Tag GO Allround-serien på og føl dig godt tilpas i et superlækkert, superfleksibelt og fløjlsblødt undertøj.

sloggi (Kollage: MY DAILY SPACE)
Føl dig fri og godt til pas hver dag med GO Allround serien fra sloggi. (Kollage: MY DAILY SPACE)

Links til: ZERO Feel, ZERO Feel Lace og Go Allround

Kilder: theguardian.com, glamourmagazine.com, sloggi.dk 

 

Læs også: 

Hvilken sloggi-pige er du?

Sloggi

· Mere fra samme kategori ·