
Få eksperternes bedste råd til flytning
September er en måned, hvor mange unge især flytter hjemmefra. I år er rigtig mange blevet optaget på videregående videregående uddannelser og står overfor at flytte. Det kræver planlægning, et godt overblik og en god pakning. Få her eksperternes råd – så du er klar til din næste flytning
I år kunne hele 69.526 studerende glæde sig over at være blevet optaget på en videregående uddannelse. Det betyder også, at der kommer pres på boligsøgningen, og mange skal ud og købe flyttekasser og leje flyttebiler. Også depotrum er der stor efterspørgsel på.
Hos BOXIT er de specialiseret i flytté- og opbevaringsløsninger. De oplever stor efterspørgsel på depotrum fra mange kommende studerende. De har brug for at få ting og møbler opbevaret for en periode, indtil de finder en boligløsning, hvor der er plads, og som er holdbar i længere tid.
Om du står overfor din første flytning som studerende eller bare skal flytte videre til et nyt sted, så har BOXIT samlet nogle gode råd, der gør det hele lidt nemmere. Læs med herunder.

4 gode råd til din næste flytning
Spis, donér og kassér
Det siger sig selv, at jo mindre, der skal flyttes, des nemmere er det. En flytning er den perfekte lejlighed til at få ryddet op og ryddet ud i gemmerne. Hvis du har mange ting, du ikke længere bruger, kan noget måske doneres til velgørenhed, mens andet bare skal smides ud. Begynd gerne at spise, hvad du har i fryseren et par uger inden, du skal flytte. Så undgår du også besværet med at flytte madvarer, der tør op.
Pak en weekendtaske
Lige efter flytningen – inden tingene atter er pakket ud af flyttekasserne – er det surt, hvis tandbørsten, rene underbukser eller andre essentielle ejendele ikke er til at finde. Det er derfor en god idé at pakke en taske eller flyttekasse, der kan holde dig kørende et døgns tid. Pak det mest basale som for eksempel toiletsager, håndklæde og tøj til et par dage. Det kan også være, du skal bo på en sofa den første tid, og så er det rart at kunne flytte sine ting hurtigt og nemt rundt.

Tænk praktisk og få hjælp af dine nærmeste
Pak klogt
Hvis du har pakket tilfældigt, risikerer du at skulle rode mange kasser igennem for at finde, hvad du har brug for. Så pak dine køkkenting i én kasse og dit tøj i en anden og marker tydeligt, hvilket rum hver kasse tilhører. Når du pakker skrøbelige ting som glas eller porcelæn skal du være særligt påpasselig. Til glassene er det en god ide at bruge glasindsatse i flyttekasserne, og til porcelæn er silkepapir eller avispapir ideelt til indpakning. Husk derudover, at flyttekasserne ikke må pakkes for tungt – hellere mange lette kasser end få tunge.
Udnyt æsker, tasker og poser der alligevel skal flyttes til at pakke dit tøj og ting i. Hvis du har meget tøj, kan det være en god idé at investere i vakkumposer, hvor luften kan suges ud af med en støvsuger, så fylder det mindre. Vakkumposer er også brugbare, når vi skifter mellem sommer- og vintertøj, og det skal pakkes væk og på loftet eller i kælderen.
Vær i god tid
Selvom du måske ikke synes, at du har meget, der skal flyttes, tager arbejdet ofte længere end forventet. Begynd derfor at pakke i god tid og spørg familie og venner om flyttehjælp, så snart du kender datoen. Er der mange, der kan give en hånd, behøver det nemlig ikke blive en hverken hård eller sur tjans for nogen. Og så er det altid en god idé at lokke med en flyttepizza og en kold øl efter arbejdet er overstået.

Med disse gode råd i baghovedet, kolde øl på køl og gode venner til hjælp – så er det vist ingen sag at flytte.
Rigtig god flytning …
Læs også:
Boligtendenser efterår 2020: Gå med en farve