Læs også:

Close
sommer strand stillinge sand bade danmark (Foto: MY DAILY SPACE)

Shopping: Få inspiration til sommerhushygge

Bolig  | 

Dansk sommerhushygge – er der noget bedre … Måske er det netop i år også her, sommerferien skal holdes. Vi giver dig inspiration til fine ting, der giver masser af sommerhus hygge

Klar til en vandtur

I Hennes &  Mauritz ‘Classic Collection Conscious’ er der disse lækre stribede strandhåndklæder i bomuldsfrotté med forside i velour og broderet linje langs de korte sider. Strop til enkelt ophængning i den ene lange side. Størrelsene er 80 x 165 centimeter. Fås i to farvevarianter.

Sommerhus, stole. (Foto: PR)

H&M strandhåndklæde, 249 kr., hm.com

Flasken til turen

I Grand Cru-serien er der kommet en outdoor serie med virkelig lækre ting. Som denne flaske med silekonestrop, så du nemt kan have den med på cyklen eller rundt om håndled, når du er ude at gå. Den har også en praktisk trykknap-funktion undgår du uheld i tasken.

rosendahl grand cru drikkeflaske

Grand Cru flaske, 169,95 kr., imerco.dk

Drivertliv

Man kan næsten ikke undvære en hængekøje i et sommerhus. Det er lig med at slappe af – virkelig tage en pause. Denne fine hængekøje med blå og hvide striber er en solid og god hængekøje til mange formål ude og inde.
Totallængden er 3,50 meter og liggeareal 1,45 x 2,20 meter

hængekøje sommer sommerhus

Stribet hængekøje, 399 kr., hængekøje.dk

Eneste par sandaler du behøver i sommerhuset

Et par Birkenstock i den fineste rosa farve i model ‘Madrid’ i den nye lakversiant passer til alt – om du skal til stranden – være i haven eller tage en lur i hængekøjen.

birkenstock

Birkenstock sandal, 650 kr., birkenstock.som/dk

Viskestykker i fineste havestil

2 viskestykker i bomuld med digitalt print af haveredskaber og tilbehør. Så bliver det da ikke mere sommerhusagtigt.

zara home viskestykker

2 viskestykker, 89 kr., zarahome.dk

Husk solcremen

Husk ALTID at have en solcreme med … Man ved aldrig, hvornår man får brug for den i Danmark. Karmameju er i år kommet med den lækreste solserie, hvor der er denne Face Cream SPF 30, der er en antioxidantrig ansigtscreme med solfaktor, baseret på fysisk, mineralsk solfilter, som ikke fedter og er nem at smøre ud. Den har en naturlig blanding af citrusfrugter, mynte og lavendel.

karmameju solcreme

Solcreme til ansigtet med SPF 30, 259 kr., karmameju.dk

Bogen – selvfølgelig

Læse bøger er lig med sommerhushygge. Mange – nye som gamle. Og når du nu ikke kan komme til udlandet i år, så er en god bog om Paris og sommer ikke det dårligste valg. ‘Sommer i Paris af Sarah Morgan er en rigtig feel good bog med alle af sol, sommer og kærlighed i.

sarah morgan sommer i paris bog

 

‘Sommer i Paris, 144,95 kr., saxo.com

Nettet til det hele

Det er pænt, det er praktisk, det er piget. Muleposen eller stofnettet til det hele. Om det er bikinien, madpakken til skovturen eller dine indkøb til aftenens grill. Det kan bruges til det hele. Og det gode er – det kan vaskes – igen og igen.

stofnet søstrene grene

Stofnet fra Søstrene Grene, 28,88 kr., sostrenegrene.com

En ny mælkekande

De nye mælke- og flødekander fra Bitz er super fine, og kan gøre en forskel på bordet, når du dækker det.Om du bruger den til mælk, fløde (til jordbærrene) eller som vase til de vilde blomster er lige meget. Denne variant er er smuk blå farve, og der kan være 0,5 liter i.

mælkekande bitz

Bitz mælkekande, 199,95 kr., bitzshop.dk

Nem børste at have med

En unik udredningsbørste udviklet af og til frisører. Glimrende til filtret hår, både vådt og tørt. Velegnet til alle hårtyper, også extensions. Behagelig mod hovedbunden.

hårbørste tangle teezer

Tangle Teezer hårbørste, 69,95 kr., matas.dk

Dæk fint op

Den fine serviet hedder ‘Blå Blomst’ og passer til alt, der er typisk dansk – også stellet fra Royal Copenhagen. Det er Langkilde & Søn, der lancerer en blå udgave af de populære blomsterbroderede servietter. Servietterne er syet af flagdug, og de forskellige blomstermotiver er broderet på i blå tråd.

blå blomst mundserviet

Mundserviet, 99 kr., langkilde-flagfabrik.dk

Skygge tak

Den er ikke billig – men den kan være et af de vigtigste elementer i et sommerhus. PAOLA er fra Jotex og er en stabil parasol fremstillet i italiensk originaldesign. De fine materialevalg gør parasollen meget holdbar og et godt valg selv til det nordiske klima. Tykt, tofarvet og slidstærkt stof i 100% akryl og 2-delt aluminiumsstang med smidig mekanisme som gør parasollen nem at slå op og ned.

Parasollen har smarte kroge til badetøjet, knop i rustfri stål og 10 ribber i galvaniseret stål med pulverlakeret overflade, som gør parasollen saltsikker. Den er i aluminium og akryl. Størrelse: Højde 235 cm, Ø 180 cm.

parasol

Jotex parasol, 2.999 kr., jotex.dk

Plaiden du har brug for

Til de kolde aftener – den tidlige morgen eller når du sidder og hygger inde som ude. En plaid er uundværlig. Denne er både smuk, blød og på tilbud hos Imerco. Plaiden fra Skagen living er B 130 x L 160 cm og består af 10% uld, 65% akryl og 25% polyester og har skønne, tykke frynser.plaid

Plaid, 139,95 kr., imerco.dk

Pude både til inde og ude

Den er pæn – feminin og koster ingen penge. Og den kan bruges både inde og ude.

pude ikea

Pude fra Ikea, 49 kr., Ikea.com

Til det værste støv

Sommer er ikke lig med for meget rengøring. Men sådan en lille sag her kan bruges på både en bordplade, altan, havemøbler eller i haven. Den håndholdte børste med håndtag er i birketræ og med naturlige børster.

børste zara home

Børste, 59 kr., zarahome.dk

Når du skal have en lur eller skygge

Så kan du både være sommersmart – få skygge og måske en lille lur. Fin bredskygget stråhat fra Mango med tørklæde på.

hat stråhat mango

Stråhat, 199 kr., mango.com/dk

Læs også:

Postkort fra Bornholm

· Mere fra samme kategori ·