Læs også:

Close

Mors dag: En gave til kvinden du har kær

Mode  | 

Mors dag er lige om hjørnet. Men det kan være svært at finde den perfekte gave til din mor, uden at vende tilbage til de samme gamle gaveideer. Mangler du inspiration til en gave, så læs med her

Søndag den 10. maj er det mors dag. Men hvad skal man give en af de personer i verden, som man holder mest af? Og samtidig en gave som viser, at hun er noget helt særligt?

Er du træt af at give de sædvanlige blomster til din mor, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har samlet en række gode bud på, hvad du kan overraske din søde mor med.

Personligt smykke

Der er en ting, som er sikkert. Alle kvinder elsker smykke, og det er sjældent, vi får nok af dem. Overrask din mor med et fint smykke, som altid vil minde hende om dig, og dagen hun fik smykket.

Dette armbånd med amuletvedhæng med teksten ‘MOR’ i 14 karat forgyldt sterlingsølv er en sikker vinder, som vil glæde enhver mor. Og så endda til en pris, der er til at betale.

Mor armbånd
                                                       Mor armbånd, 549 kr., frk-lisberg.com

Forevig jeres minder

En unik og special gaveidé. Et krus med tryk til verdens bedste mor. Det er ligegyldigt hvor gammel du eller din mor er. Din mor vil elske et krus, som er specieldesignet til hende – det vil blot føre hendes tanker tilbage til dengang, hvor du forærede hende hundredvis af kreative tegninger.

Desuden er mødre dem, som drikker mest morgenkaffe, middagsespresso, eftermiddagslatte og aftente – så du kan være sikker på, at hun kommer til at udnytte din gave til det fulde.

Du kan enten pynte kruset med billeder af jer begge eller med fine citater, som kan sætte gang i de gode minder og hyggelige stunder.

Krus med tryk
                                                         Krus med tryk, 79 kr., ravnogko.dk

Luksus i hverdagen

I en tid hvor alle vasker meget hænder, kan du glæde din mor med denne lækre håndsæbe. Håndsæben er fra Ecooking og er enkelt i designet. Den er fin at have stående fremme ved håndvasken – helt sikkert noget din mor vil sætte stor pris på.

Håndsæbe fra Ecooking, 129 kr., ecooking.dk

Overrask med en inspirationsbog

Din mor vil helt sikkert værdsætte at få en bog, der kan inspirere til nye og spændende retter i køkkenet. Bogen ‘Mit grønne morgenbord’ rummer over 100 opskrifter med plantebaseret morgenmadensretter. Giv din mor muligheden for at starte dagen med sund og plantebaseret mad. Måske du endda kan være heldig at komme til at smage nogen af de lækre opskrifter.

Mit grønne morgenbord – en plantebaseret start på dagen, 269 kr., saxo.com

Forkæl med ansigtspleje

En god og fugtgivende ansigtsmaske går man aldrig galt i byen med. Køb to masker og arranger en dag, hvor dig og din mor rigtig kan spa-hygge sammen.

Kokos ‘sheet mask’ fra Sephora, 50 kr., sephora.dk

Til den blomsterglade mor

En smuk evighedsbuket – en sød tanke som din mor helt sikkert til sætte stor pris på. Kan pynte smukt i hende hjem.

Evighedsbuket fra Bahne, 250 kr., bahne.dk

Til din mors røde negle

Hvis det ikke er rød, så er det måske en anden farve, som hitter hos din mor. Forkæl din mor med en lækker neglelak i netop hendes yndlingsfarve. Der er så mange fine forårsfarver i serien.

OPI neglelak i farven ‘Hawaii Nail Lacquer’, 125 kr., magasin.dk

 

Fortæl din mor, hvor meget hun betyder for dig

Fyld et fint kort med en personlig hilsen som din mor vil blive glad for at læse. Det fine kort kan hun gemme for altid og er et godt minde at kigge tilbage på.

Kort med hjerter, 25 kr., bog-ide.dk

Til din mors ‘søde tand’

Du kender helt sikkert til din mors ‘søde tand’, så hvor ikke overrask hende med lidt sødt til maven? Køb din mors yndlings søde snack – hvis det er chokolade, så kan vi stærkt anbefalde Summerbirds Tapas gaveæske. Gaveæsken indeholder i alt 18 stykker chokolade og tager dig igennem et smagsunivers af blandt andet mynte, lakrids, hyldeblomst, Læsø havsalt, hindbær og blåbær.

Summerbirds Tapas gaveæske, 125 kr., summerbird.dk

Fint forårs tørklæde

Smukt silketørklæde i fine sarte farver. Et tørklæde man kan anvende til mange formål – om halsen, pynt tasken, i håret og meget mere. En sikker vinder som din mor vil værdsætte.

Silketørklæde fra Stenströms, 700 kr., magasin.dk

Nyt til boghylden

Din mor er måske en læsehest? Overvej at give hende denne bog ‘Kvindernes verden – Hjemmene på Hjerl Hede’ skrevet af Helle Juhl. En fin bog, der kan pynte på boghylden eller måske som ‘coffee table book’. Måske du også selv kan få lov til at låne den, når hun er færdig.

Kvindernes verden – Hjemmene på Hjerl Hede, 254 kr., saxo.com

En tur i Tivoli

Giv en oplevelse – samt noget din mor kan få glæde af op til flere gange. Overrask din mor med et årskort til Tivoli, der giver fri entré til alle sæsoner. En gave der kan skabe endnu flere minder.

Årskort til Tivoli, 350 kr., tivoli.dk

Hjælp i hverdagen

Køb en lille tin, som din mor måske ikke tænker over at hun mangler i hverdagen. For eksempel disse fine poser som man kan bruge til frugt og grønt. Fyld et par af dem med lækre frugter, så det ser fint ud. En sød tanke som din mor helt sikker vil værdsætte på fremtidige indkøbsture.

Pose til frugt og grønt, 38 kr. for fire styks, sostrenegrene.com

Te skal der til

Forkæl din mor med en god afternoon te. Denne te fra A.C. Perch’s Tehandel er et miks mellem en sort og en hvid te. Derudover har den en en sød smag af vanilje, hyldeblomst og pære. En frisk og sommerlig te. Så kan I nyde en lækker kop te sammen.

Afternoon tea fra Perchs, 61 kr. per tebrev, perchs.dk

Duft til verdens bedste mor

Hugo Boss har netop lanceret en moden og opløftende duft, der efterlader et spor af positiv energi. ‘Alive’ hedder duften – helt sikkert ikke en duft din mor har hjemme i skabet. Måske du kommer til at låne den engang imellem.

Parfume fra Hugo Boss, 479 kr. for 30 ml., matas.dk

Middag for mor

Gaver behøves ikke altid at kunne blive pakket ind. Dæk et fint bord og servér din mors favorit mad. Din mor vil helt sikkert sætte pris på et lækkert måltid, som du har lavet med kærlighed.

Dæk et fint bord, og overrask din mor med noget lækkert mad du ved hun elsker. (Foto: Unsplash)

En fin kalender

Mødre har altid meget at holde styr på. Derfor er en god og pæn kalender en oplagt gave ide. Hun vil helt sikkert blive glad for denne fine ‘life planner’ i smukke blå og grønne farver.

En fin blå kalender, 149 kr., pinkypine.dk

Unik vase

En unik og tidsløs vase fra Bjørn Wiinblad. Overrask din mor med denne fine ‘Eva Vase’ og købe dertil hendes favorit blomster. Således har din mor noget, der kan pynte i vasen med det samme.

Eva Vase fra Bjørn Wiinblad, 299 kr., magasin.dk

 

 

Læs også: Mig og min mor: 5 boggaveideer du kan forære din mor til Mors Dag

bog, bøger, gave, gaver, te, læse, blomster, mors dag, boggave, sommer

· Mere fra samme kategori ·