Læs også:

Close
Sommer, sommerferie, planlæg, summer, kvinde, sand, havet. (Foto. Unsplash)

Bliv sommerklar med det helt rigtige badetøj – Få inspiration her

Mode  | 

Solen er så småt begyndt at titte frem, og det betyder, at det snart er tid til badetøjs-shopping! Vi er kommet dig lidt i forkøbet, og har samlet et hav af flotte bikinier og badedragter lige her

Skal du rejse sydpå? Sole dig på altanen? Eller måske et smut til stranden? Vi har fundet badetøj, som egner sig til alle lejligheder. Kom i sommerstemning og bliv inspireret til køb af sommerens badetøj.

sommer sol solbriller strand (Foto: Unsplash)
Det er vigtigt, at man føler sig godt tilpas i sit badetøj. Derfor har vi samlet badetøj, der passer til alle kropstyper. (Foto: Unsplash)

En farverig dragt

Se brand godt ud i denne fine badedragt fra Hunkemöller. Styl den med en stor flot stråhat og dine solbriller. Opnå et eksklusivt look.

High leg badedragt fra Hunkemöller, 499,99 kr., hunkemoller.dk

Blå om havet

Flæser kan være et hit for de piger, som måske ikke har så stor barm. Flæserne kan give lidt ekstra fylde ved brystpartiet, og så giver det bikinien en ekstra fed detalje. Hop i denne smarte sag fra Zara, som ovenikøbet er på tilbud lige nu.

Turkis bikini fra Zara, 129 kr., zara.com

Til leo-pigen

‘Rock’ denne sexet badedragt med de fineste detaljer og en flot V-udskæring. Vi er vilde med leo-printet!

Badedragt med animal-print, 349,99 kr., hunkemoller.dk

Anderledes og asymmetrisk

Er du til ‘one-shoulder looket’, så har vi fundet den fedeste grå-blå badedragt til dig lige her. Klassisk med et sjovt twist!

One-shoulder badedragt fra COS, 490 kr., cosstores.com

Sød og lyserød

Hop i en sød lyserød sag med blomster-print. Vi er vilde med toppen, som har et snit, der går lige over på brystet. Bikinien er enkel i snittet og mere udfordrende i printet. God kombination til dig, som ønsker begge ting samlet i et item.

Floral Pattern Bikini Top, 219 kr., na-kd.com

Floral Pattern Bikini Bottom, 149 kr., na-kd.com

Elegant i sort

Måske er du ikke typen, som er ellevild med farver? Men sort kan sagtens også være stillet – og ikke mindst klassisk! Denne badedragt har nogle rigtige fine detaljer i form af udskæringer og stropper.

Pagoda badedragt med højt snit, 499,99 kr., hunkemoller.dk

Tern til stranden

Sød og romantisk lille strand-bikini. Kan du ikke få nok af tern-trenden, så er det denne bikini du skal hoppe i til sommer!

Gingham Tie Bikini Top, 195 kr., stories.com

Gingham Tie Bikini Briefs, 150 kr., stories.com

Det højtaljet ‘fit’

Har du ikke fundet du af, om du er mest til en bikini eller badedragt, så prøv en bikini med en højtaljet bikini-‘buks’. En højtaljet bikini giver dig en følelse af, at du næsten har en badedragt på – samtidig med, at du kan få lidt sol på maven. Både smart og praktisk til pigen, som ikke er til alt for små og let dækkende bikinier!

Floral Frilly High Waist Bikini, 197 kr., nak-d.com

Hvid vs. brun

Denne bikini er til pigen, som ikke kan få nok af at solbade. Bikinien dækker ikke meget hud, og stropperne er samtidig lette at løsne, så du kan undgå sjove ‘tanning lines’. Derudover er den hvide farve på bikinien også perfekt til de dage, hvor du vil fremhæve din flotte kulør.

Klassisk trekantsbikini-bh, 129 kr., hm.com

Tietanga-bikinibriefs, 99 kr., hm.com

Frisk i gul

Vi kan ikke komme uden om, at den gule farve passer perfekt til sommer og sol! Skynd dig at få klikket denne gule sag fra Ellos hjem, hvis du ligesom os også er helt vild med farven.

Badedragt Towe med V-udskæring, 209 kr., ellos.dk

Sporty med et feminint touch

Er du til et sporty ‘fit’, så skal du måske kigge efter denne bikini. Sødt marmormønster på en bikinitop med et fit som en sports-bh. Perfekt til en lang svømmetur og andre aktiviteter i solen.

Marmormønstret bikinibriefs fra H&M, 99 kr., hm.com

Marmormønstret trekantsbikini-bh fra H&M, 129 kr., hm.com

 

Læs også: Køb af sommerferie: Hvornår skal du placere din ferie?

· Mere fra samme kategori ·