Læs også:

Close
valuta bitcoin investering (Foto: Visualhunt)

Kryptovalutaer går en lovende fremtid i møde

Økonomi  | 

Godt nyt for investering i Bitcoin. Kryptovalutaer går nemlig en lovende fremtid i møde. Bliv lidt klogere her

Måske du har hørt den ret vilde historie om popikonet Lily Allen, der takkede nej til at blive betalt i Bitcoins for en koncert, og som dermed takkede nej til at kunne have et beløb i millionklassen stående på kontoen nu. Eller historien om den IT-nørd, der lige købte en pizza for Bitcoin for snart 10 år siden – og som på nuværende tidspunkt har “mistet” mange hundrede dollars i investeringen i den for længst spiste mellemmad … Historier der går verden rundt.

Disse historier er vilde, men også et billede på, hvorfor brugen og investeringen i Bitcoin og andre kryptovalutaer har været indbringende – men også lettere risikabel. Siden Bitcoins fødsel for snart 11 år siden har kurserne på de mange kryptovalutaer svunget meget, faktisk har man ofte set kursudsving på op til 10% i løbet af blot en enkelt dag, hvilket er meget!

bitcoin kryptovaluta ansigt penge (Foto: Unsplash)
Har du også fået øjnene op for Bitcoins. (Foto: Unsplash)

Har man haft øjnene åbne, har man dermed kunnet nyde ekstremt gode afkast, hvis man har købt, når prisen var ekstremt lav, og solgt det øjeblik kursen på for eksempel Bitcoin nåede toppen. Omvendt har disse udsving dog lagt et låg på brugen af Bitcoin. Men nu er der gode nyheder forude.

Facebook lancerer egen valuta og ny lovgivning er på vej

I juni meldte Facebook nemlig ud, at de i foråret 2020 vil lancere deres helt egen digitale valuta Libra, og det fik politikerne op af stolene – blandt andet Donald Trump, der straks krævede ny lovgivning på området, som kan sikre brugernes data og forhindre cyberkriminalitet. Samtidig vil en kommende global regulering sætte ind, som skal stabilisere kurserne på kryptovaluta, hvilket uden tvivl vil føre til en større udbredelse af de smarte og sikre betalingsformer.

Alle disse gode nyheder peger i samme retning: Kryptovaluta bliver hverdag inden længe, særligt fordi Facebooks 2,3 milliarder brugere verden over får adgang til et nemme, sikkre og hurtige overførsler via mediegigantens platform. Og dette har med god grund fået kursen på Bitcoin til at holde en støt positiv tendens! Så hold øje med dem.

pige kage kaffe tænker vindue hygge (Foto: Unsplash)
Tænk dig godt om, før du investerer. (Foto: Unsplash)

Hvordan investerer man i Bitcoin uden at være IT-troldmand?

Du behøver dog hverken være finansgeni eller wizkid inden for computerteknologi for at kunne tjene godt på investeringer i Bitcoin, Ethereum, Ripple og de mange andre populære kryptovalutaer i vækst. Ligeledes råder investeringseksperter til at man blot starter med at investere et sted mellem 3.000 og 7.000 kroner, når man skal have en god start på investeringerne – bestemt et beløb, der er inden for de flestes rækkevidde! Start dog allerførst med at læse en genial begynder guide på dansk til investering i kryptovaluta på Coinbox.dk.

bitcoin kryptovaluta penge (Foto: Unsplash)
Lær mere om Bitcoin, før du investerer. (Foto: Unsplash)

En af de mest populære og nemmeste måder at investere i for eksempel Bitcoin på er ved at bruge en “Krypto-robot”, som er stykke software, der automatisk kan købe og sælge din kryptovaluta, når kursudviklingen er allermest fordelagtig. Du indstiller selv beløbene for, hvor meget robotten må sælge og købe for, ligesom du kan udvælge de forskellige kryptovalutaer, som du tænker er mest lovende.

bitcoin kryptovaluta penge (Foto: Unsplash)
Bitcoins – den nye kryptovaluta. (Foto: Unsplash)

På den måde kan du altså sagtens investere og få gode, løbende afkast fra Bitcoin – også uden lige på stående fod at kunne forklare din mormor den komplekse teknologi bag …

Denne artikel indeholder betalte links.

· Mere fra samme kategori ·