Læs også:

Close
par skændes slås slår boksehandske skænderi mand kvinde boksning

Dagens underholdning: De mænd – brødre og kærester

Mit liv  | 

Vi elsker dem jo – mændene – brødrene – kæresterne … Men ak de kan også være irriterende, ufrivillige sjove og fra en helt anden planet nogen gange. Få dagens underholdning og grin her

Snakken der bliver ved og ved og ved

Kender du det, når HAN først kommer igang og forklarer og fortæller i detaljer igen og igen oooooog igen om “den der Audi” et eller andet. Fuck en ligegyldig snak. Du lader som om, du hører efter, meeeeeeeen det er svært.

Ham der som bare skal holde sig væk

HAM kender du sikkert også. Altså ikke personligt, men ham du ikke engang kender, men bare når du ser ham (for eksempel på gaden – til festen eller på arbejdet), får lyst til at slå, sådan lidt uhæmmet – uden han har gjort dig noget. De typer findes rent faktisk …

Mænd der hader beauty

Så er de der mænd eller HAM, der bare altid skal kommentere – altså på den irriterende måde, at “pyyyyyyh du har meget duft på” eller “hold da op hvor dit hår lugter”. Tag dig sammen, du stinker jo selv som en mødding.

Når binge bliver for meget

Vi gør det også selv, men er vi enige om, at HAM der bare overdriver helt vildt og bare ikke stopper med at binge, når vi nu har gjort os lækre, lavet god mad og troede det skulle blive “en af de der aftener med hot sex”, og så er han ikke til stoppe i hans binge watching af GOT.

Mænd med manglende skoforståelse

Nogen mænd forstår bare ikke, at vi har brug for flere par sko. Et par nye sorte støvler er jo ikke bare et par sorte støvler, de er jo anderledes i forhold til de otte andre par, vi har. Det ved enhver idiot – men HAM der altid skal kommentere det og bare ikke fatter den verden til forskel der er, han kan også irritere os. Kan man få for mange par sko? Svaret er NEJ. Forstå det nu …

Fodboldfjolset

Okay dem er der nok en del af – vi har i hvert fald mødt et par af slagsen. Altså mænd der ikke er til at få kontakt med, når der er en vigtig kamp i fjernsynet og deres hold skal spille, eller der er Champions League finale. Er man ikke selv vild med fodbold, så er det en af de aftener, hvor venindehygge er så meget bedre et match.

Vasketøjs-ignoranten

Der er altså en del mænd, der bare ikke forstår, hvor stort et arbejde tøjvask egentlig er, og hvor dejligt det ville være, hvis de i det mindste gad at smide deres tøj i vasketøjskurven. Vi er jo ikke ansat som hverken au pair eller personlig oppasser. De strømper – bukser – ulækre svedige T-shirts kommer jo hverken i vaskekurven af sig selv – ej heller vasker sig selv.

Flower power manden

Hvorfor skal man ofte give dem et vink med en vognstang? Vi elsker gaver, blomster og så søde beskeder. Det er ikke forbudt at tænke lidt selv og overraske. Og vi looooover, vi skal nok virke overrasket. Og vi bliver glade og skal nok rose …

Vand er godt – meget vand er endnu bedre

Ja, ja vi vil også gerne passe på miljøet og passe på vandressourcerne. Men vi gider ingen dumme kommentarer om længden af badet – bare fordi de selv er skaldede. Men det er altså dejligt at tage et langt bad. Og husk nu – alting tager tid (også skønheden). Vi skal have vasket hår med shampoo, balsam i, en hårkur der tager et kvarter, ansigtsrens og scrub og tusind andre ting. Det er hårdt arbejde, så hvorfor ikke gør det lidt mere hyggeligt. Det gider vi ingen dumme eller for den sags skyld platte kommentarer om.

Læs også:

Mænd på Tinder

fisk tinder

· Mere fra samme kategori ·