Læs også:

Close
fly rejse norwegian himmel sky skyer (Foto: MY DAILY SPACE)

Gode råd før din næste rejse

Annonce  | 

Vi elsker at rejse – og alle gør det i dag. Her får du et par gode fif til din næste rejse

At rejse er blevet meget almindeligt. Hvert år valfarter store dele af den danske befolkning udenlands for at se skønne byer og lande, nye miljøer og klimaer. En af grundene at det også er muligt at rejse så meget i dag er, at en flybillet til en af Europas lækreste sandstrande koster alligevel ikke mere end en god bytur på en dansk bar eller pub.

Det betyder også, at de fleste kender de regler og vilkår, der gælder, når man eksempelvis rejser med fly, på motorvej eller med skib. For de er vigtige, og at glemme disse regler og vilkår burde derfor også være lige så ualmindeligt som ikke at have en mobil. 😉

Denne artikel indeholder betalte links.

pige tanker - rejse by (Foto: Pxhere)
At rejse er at leve – og så er det ikke så dyrt mere. (Foto: Pxhere)

Alligevel sker det dagligt, at passagerer på de internationale fly glemmer regler og forbud, som de ellers har skulle forholde sig til flere hundrede gange før. Man tror det næsten ikke. Men det er virkeligheden. Hver gang kommer det bag på folk, at det faktisk er alvorligt at bryde et forbud på for eksempel et fly.

I artiklen her kigger vi på, hvordan du kan gøre rejsen mere overkommelig, og hvordan du let kan slippe for alt det bøvl, der nogle gange kan være forbundet med at flyve

1. Drop den gamle tunge kuffert – vælg en letvægtskuffert

En af de fejl, danskerne stadig begår, når de pakker til rejsen, er, at de stadigvæk bruger den gamle, tunge kuffert, som de har haft de sidste 20 år. Og selvom de hvert år beslutter sig for, at de vil have en ny, sker der i virkeligheden aldrig noget. Og det er meget ærgerligt, hvis man så skal gå og anstrenge sig med at få den slæbt rundt på gader, i lufthavnen og på rejsen.

Med en letvægtskuffert undgår man netop det. For den vejer næsten ikke noget, og så er den stadigvæk sikker i forhold til tumult under rejsen – ganske simpelt et mirakelprodukt. Man skal heller ikke være bange for, at denne type kuffert ikke er praktisk, for selvom den er let, er den mindst lige så holdbar som en helt almindelig kuffert, og med en moderne en af slagsen får man en kuffert, der kan være lige så smart og elegant som den allerdyreste kuffert fra Gucci eller andre luksusbrands.

Danskerne ofrer gerne bøffen for klimaet men det kniber med flyrejsen
Er du klar til ferie … (Foto: My Daily Space)

2. Tjek altid, om du overholder reglerne for genstande i flyet

En af de ting, der gang på gang synes at overraske folk, er, at det stadigvæk ikke er tilladt at medbringe væske over 100 milliliter samt våben. Og selvom det jo er ganske logisk, ses det hele tiden, at folk har glemt, at sæbe for eksempel også er væske.

kuffert rejse ferie (Foto: MY DAILY SPACE)
Husk at tjekke din kuffert. (Foto: Pexels)

Tjek derfor altid, om du har noget i kufferten, der ikke må være der, inden du går gennem security. Det kan sagtens betale sig, og glemmer man det, vil man bare opleve, at personalet i security føler sig nødsaget til at tjekke kufferten – og så kan man faktisk stå og vente i rigtig lang tid.

Lav eksempelvis en tjekliste med alle forbud og regler, og gå den så igennem, hver gang du er ved at checke ind i en lufthavn.

3. En lille taske

En god måde at holde styr på pas, penge og de ting man altid er lidt ekstra opmærksom på, er at bruge en lille clutch eller bæltetaske til dem. Der kan dine rejsepapirer også ligge – boardingkort – ja alt det du ALTID så febrilsk og prøver at finde i jakkelommer og taskelommer. Find dem altid ved at have dem samme sted – og samlet … Det giver ro, og der er kun den ene ting, du hele tiden skal forholde dig til. Som en ekstra lille ting der ofte også kan være en hjælp så kom også en kuglepen og lille blok i. Så er du klar til alt – også ferien.

budapest, turist, attraktion, seværdigheder, oplevelser, ferie, rejse, rejser, guide, rejseguide,
Måske Budapest er næste destination. Budapest Eye ligner mest af alt et lille hyggeligt pariserhjul, hvis man sammenligner det med London Eye.  (Foto: Camilla Kirstine Filskov)

Læs også:

Rejsestørrelser

rituals rejsestørrelser travel size parfume hånd hygiejne

 

 

· Mere fra samme kategori ·