Læs også:

Close
Too Good To Go

Too Good To Go åbner butik på Frederiksberg

Nyheder  | 

Der var onsdag dømt festlig åbning af Too Good To Gos nye samlingspunkt på Frederiksberg, hvor man på årets hidtil varmeste dag holdt åbningsreception af verdens første Too Good To Go butik

Too Good To Go (Foto: Kristian Juul Pedersen) butik madspild prinsesse marie
H.K.H. Prinsesse Marie var tilstede til åbningen af  Too Good To Go’s første butik. (Foto: Kristian Juul Pedersen) butik madspild prinsesse marie

Fint besøg

Med besøg fra H.K.H. Prinsesse Marie blev det nye samlingspunkt indviet på Nyelandsvej, Frederiksberg.
H.K.H. Prinsesse Marie var med til at indvie de nye lokaler og overværede taler fra Too Good To Gos direktør Mette Lykke samt stifter af Stop Spild af Mad, Selina Juul. Prinsessen afhentede derefter den allerførste lykkepose fra butikken, der markerede den officielle åbning af butikken.

too good to go, madspild, mad, fødevare, fødevarer, overforbrug, forbrug, stop spild af mad, sammen stopper vi madspild, mad, overskudsmad, rester, mad, grøntsager, app, teknologi, spild,
Appen Too Good To Go arbejder for at nedsætte madspild. (Foto: Too Good To Go)

Reception

Til den efterfølgende reception blev der nydt overskudsøl og -cider fra Eventyrligt Øl og snacks af overskudsbrød fra Reinh Van Hauen. Her deltog også Urtekrams direktør Peter Overgaard, Mette Lykke Selina Juul og stifterne af Too Good To Go.

Samlingspunktet åbnede for offentligheden den 9. august klokken 9, og allerede fra åbningen har der været masser af liv i de nye lokaler, når glade madspildsreddere og nysgerrige naboer har kigget forbi for at hente overskudsvarer eller for at få en sludder om det nye sted og tiltag.

Og det er netop, hvad meningen med det nye sted er, da lokalerne – udover at være et afhentningssted for overskudsvarer – også vil fungere som et samlingssted for alle med
interesse for reducering af madspild. Butikken forventes at holde åbent alle ugens dage.

oo Good To Go (Foto: Kristian Juul Pedersen) butik madspild prinsesse marie
Mette Lykke overrækker den første pose. (Foto: Kristian Juul Pedersen)

Hvad er Too Good To Go

Too Good To Go er verdens største online markedsplads for overskudsmad. Visionen er en verden, hvor al produceret mad bliver spist og ikke spildt. Til dato er der reddet knap 6 millioner måltider, og appen har 4,6 millioner brugere fordelt på nu otte lande.

Hvem står bag

Appen er stiftet af fem unge iværksættere, og den så dagens lys i 2016. Den 1. juni 2017 tiltrådte Mette Lykke, medstifter af Endomondo, i stillingen som administrerende direktør i Too Good To Go. Blandt investorerne ses blandt andet Birgit Aaby og Preben Damgaard, og der er ialt nu 160 medarbejdere, heraf omkring 50 i Danmark.

I butikken på Nyelandsvej 21C på Frederiksberg skal brugerne som hidtil redde lykkeposer via appen, som derefter kan afhente overskudsvarerne i løbet af butikkens åbningstid. Stedet fungerer som et afhentningsted, hvor grossister og storproducenter uden egne forretningslokaler også kan få afsat deres overskudsvarer.

Via appen kan man redde lykkeposer fra Urtekram, Unilever, Eat Grim, Strøm & Svendsen, Eventyrligt Øl, Miss Bagel, Mad Croc Energy, FlowerKing, Level Water, The Whole Company, Raw Mania og Nordisk Tang.

 

Læs også:

Too Good To Go stormer frem

Too good to go

· Mere fra samme kategori ·