Læs også:

Close
Politi, dansk politi, Danmark, kriminelle

NEWS: Tre mænd anholdt efter drab på 58-årig kvinde

Nyheder  | 

Tre mænd anholdt efter drab på 58-årig kvinde · Pavens økonomichef retsforfølges for seksuelle overgreb · Dansk Supermarked vil lave afgiftsfri zone i Danmark · Danskernes opsparing bliver udhulet af bankgebyrer · 1. maj i Fælledparken · Dagens billede: Præsident Donald Trump møder præsident Muhammadu Buhari

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Tre mænd anholdt efter drab på 58-årig kvinde

Nordsjællands Politi efterforsker et drab på en 58-kvinde i Lyngby. I nat fandt politiet den hårdt sårede kvinde, og hendes liv stod ikke til at redde. Det skriver TV 2.

– Vi fik anmeldelsen fra en genbo klokken 01.25, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Jan Hedeager til TV 2.

Tre mænd på henholdsvis 30, 21 og 19 år er anholdt. De er alle tre i familie med kvinden. Den ene, den 30-årige mand, vil blive sigtet for manddrab.

Politi, dansk politi, Danmark, kriminelle
Nordsjællands Politi efterforsker et drab på en 58-kvinde i Lyngby. (Foto: Scanpix Danmark)

Pavens økonomichef retsforfølges for seksuelle overgreb

Den 76-årige kardinal George Pell er anklaget for mindst tre seksuelle overgreb begået i 1970’erne. Det skriver Ritzau.

Den australske kardinal George Pell, der er et af Vatikanets mest højtstående medlemmer, bliver stillet for en domstol, hvor han sigtes for tre anklager om seksuelt misbrug. Det oplyser dommer ved retten i Melbourne Belinda Wallington tirsdag morgen lokal tid. Australsk politi har tidligere kaldt sigtelserne for “historiske seksuelle lovovertrædelser”, men yderligere detaljer om sagen er endnu ikke blevet offentliggjort.

Ifølge avisen Sydney Morning Herald stammer anklagerne fra mere end et offer.

krimi, retten, retssag, dom, domsafsigelse, afgørelse, retten
Pavens økonomichef retsforfølges for seksuelle overgreb. (Foto: Pexels)

Dansk Supermarked vil lave afgiftsfri zone i Danmark

Danmark kan komme grænsehandlen til livs ved at skabe en afgiftsfri zone i Sønderjylland. Men det er ikke løsningen, lyder det fra skatteministeren, som mener problemet i stedet bliver rykket. Det skriver TV 2.

– Jeg synes, det er mest rimeligt ikke kun at give sønderjyderne afgiftslettelser, men at give det til alle danskere. Derfor er dét min dagsorden som skatteminister, siger Karsten Lauritzen til TV 2.

Regeringen har oprettet et vækstteam for handel og logistik, som med Netto-direktør Michael Løve i spidsen nu skal undersøge, hvordan erhvervslivet kan opleve mere vækst.

Netto, dansk supermarked, WWF, nyheder, news, plastikposer, forurening, miljøvenlig, pant, handle, handler
Dansk Supermarked vil lave afgiftsfri zone i Danmark. (Foto: /ritzau/)

Danskernes opsparing bliver udhulet af bankgebyrer

De allerfærreste danskere går efter de laveste omkostninger, når de vælger hvilken bank, der skal investere deres sparepenge. Og det kan koste dyrt på deres opsparing til blandt andet pension, viser tal fra Forbrugerrådet Tænk, der har beregnet, at høje omkostninger til banker og investeringsforeninger kan ende med at koste forbrugerne hundredtusindvis af kroner.

Undersøgelsen peger ifølge formand for Forbrugerrådet Tænk Anja Philip på, at mange forbrugeres opsparing til blandt andet pension risikerer at blive alvorligt udhulet af meget høje omkostninger.

En forskel på bare et enkelt procentpoint i omkostningerne på forbrugerens samlede pensionsopsparing kan betyde, at forbrugeren skal blive fire år mere på arbejdsmarkedet for at få den samme pension. Det skriver Forbrugerrådet Tænk.

budget, sparegris, spar, spareguide, penge, økonomi, privatøkonomi, opsparing.
Danskernes opsparing bliver udhulet af bankgebyrer. (Foto: All Over)

1. maj i Fælledparken

Den 1. maj har siden 1889 været arbejdernes internationale kampdag. En dag der verden over markeres med taler, aktioner og solidaritet. I København afholder den storkøbenhavnske fagbevægelse hvert år 1. maj-arrangement i Fælledparken.

I år vil 1. maj i Fælledparken i endnu højere grad end før åbne alle organisationstelte op, så udefrakommende føler sig velkomne og kommer med ind til taler, debatter og musik.

Så uanset om du er til røde faner, taler og kampgejst eller bare vil mødes med vennerne og drikke et par øl, så sker der noget i Fælledparken. Du bestemmer selv hvor meget (eller hvor lidt), du rent faktisk vil gå op i arbejdernes internationale kampdag.

1. maj fejres i hele landet. Her er vi i Aarhus. (Foto: Polfoto)

Dagens billede: Præsident Donald Trump møder præsident Muhammadu Buhari

Muhammadu Buhari​, som er præsident af Nigeria, besøger i disse dage præsident Donald Trump i Det Hvide Hus. Muhammadu Buhari er den første afrikanske præsident, som besøger Donald Trump.

https://www.instagram.com/p/BiN4w7ygWSl/

· Mere fra samme kategori ·