Læs også:

Close
Israel og Palæstinas flag. (Foto: /ritzau/)

NEWS: Dødsfald får flere lande til at hjemkalde ambassadører

Nyheder  | 

Dødsfald får flere lande til at hjemkalde ambassadører · Gæsterne er rystede efter Trier-premiere i Cannes · 14-årig dreng stukket ned på Bakken · Melania Trump opereret · Dagens billede: Gwyneth Paltrows datter fylder 14 år

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Dødsfald får flere lande til at hjemkalde ambassadører

Israelske styrker har ifølge palæstinensiske sundhedsmyndigheder dræbt 55 palæstinensere mandag på grænsen til Gaza i forbindelse med åbningen af USA’s ambassade i Jerusalem. De mange dødsfald får nu flere lande til at hjemkalde deres ambassadører. Det skriver Ritzau.

Den tyrkiske ambassade i Washington meddeler, at den tyrkiske ambassadør i USA bliver kaldt hjem. Desuden bliver den tyrkiske ambassadør i Israel også kaldt hjem. Ligeledes hjemkalder Sydafrika også sin ambassadør i Israel.

I en erklæring kalder Tyrkiet de mange drab på palæstinensere mandag en “massakre”.

Volden brød ud i forbindelse med den officielle åbning af USA’s ambassade i Jerusalem og har efterladt mindst 55 døde og flere end 1.200 såret.

Israel og Palæstinas flag. (Foto: /ritzau/)
Mandag var den blodigste dag i den israelsk-palæstinensiske konflikt siden krigen i Gaza i 2014. (Foto: /ritzau/)

Gæsterne er rystede efter Trier-premiere i Cannes

Der var stående bifald, da Lars von Trier efter syv år som persona non grata ved filmfestivalen indtog Grand Theatre Lumiere i Cannes til premieren på “The House That Jack Built”. Men allerede kort tid efter at filmen, der handler om en seriemorder, var gået i gang, forlod flere gallagæster premieren. Det skriver Ritzau.

Nogle syntes, at filmens seriemorder-tema hurtigt blev for ensformigt, mens andre var så påvirkede, at de rystede og havde det fysisk dårligt. Desuden mente flere af de kvinder, der forlod premieren, at det er forargeligt, at Lars von Trier har fået lov til at vise en film med et – ifølge dem – så horribelt et kvindesyn.

– Det er virkelig en frygtelig fremstilling af kvinder. Der burde have været kvinder, der protesterede her, siger tyske Julia Dordel, der selv laver film.

skuespillere, skuespil, film, serier, tv-serier, dansk film, europæisk film, danmark, sverige, usa, england, Linnea Berthelsen, stranger things, james bond, Ulrich Thomsen, David Dencik, Stephanie Corneliussen, Carsten Nørgaard, Søren Pilmark, Frank Hvam, vikings, game of thrones, mr. robot, house of cards, vikings, banshee, serier, film, filmselskabet, panorama agancy, per juul carlsen, lene seested, nikolaj coster-waldau, sidse babett-knudsen, pilou asbæk, alex høgh andersen, marco ildsø, ida nielsen, mia jexen, søren pilmark, thure lindhardt, lars mikkelsen, mads mikkelsen, jesper christensen, kultur, connie nielsen, sofie gråbøl, birgitte hjort sørensen, marco ildsø, wonder woman, nikloaj lie kaas, engle og dæmoner, inferno, westworld,
Lars Von Triers nye film ryster i Cannes. (Foto: All Over)

14-årig dreng stukket ned på Bakken

Mandag aften blev en 14-årig dreng stukket to gange med en kniv, efter at to grupper unge kom op at slås med hinanden på Bakken i Klampenborg. Det skriver TV 2.

Ifølge Ekstra Bladet har vidner fortalt, at optrapningen til knivoverfaldet begyndte, da de to grupper blev sure på hinanden ved radiobilerne. Her valgte en af de unge, en 14-15-årig dreng med indvandrerbaggrund at trække en kniv og stikke den 14-årige dreng to gange i henholdsvis den ene balde og i overkroppen omkring brystregionen.

Natten til tirsdag oplyste Nordsjællands Politi til Ritzau, at drengen var uden for livsfare. Gerningsmanden er endnu ikke anholdt.

Politi, dansk politi, Danmark, kriminelle
Mandag aften blev en 14-årig dreng stukket to gange med en kniv på Bakken. (Foto: Scanpix Danmark)

Melania Trump opereret

Melania Trump, USAs førstedame, har mandag morgen lokal tid gennemgået en behandling for en godartet nyresygdom, og vil sandsynligvis være indlagt resten af ugen. Det skriver Ritzau.

Der er tale om en såkaldt emboliseringsprocedure, oplyser hendes læger. Ifølge Kræftens Bekæmpelse er embolisering blokering af en arterie.

Præsident Donald Trump tog en helikopter til Walter Reed National Military Medical Center for at besøge sin hustru og tilbragte lidt over en time på hospitalet.

– Det var et succesfuld indgreb, og hun er ved godt mod. Tak for alle lykønskningerne om god bedring, skriver Trump på Twitter.

melania trump, baron trump, donald trump, præsidentfamilien, førstedamen, præsidenten, usa, amerika, flyttet, flyttet ind, det hvide hus, præsidentboligen
USAs førstedame har mandag morgen lokal tid gennemgået en behandling for en godartet nyresygdom (Foto: Polfoto)

Dagens billede: Gwyneth Paltrows datter fylder 14 år

Gwyneth Paltrows datter, Apple, er lige så smuk som sin mor. Og så fylder hun 14 år. Tillykke Apple!

https://www.instagram.com/p/BixiQEMnLdV/

· Mere fra samme kategori ·