Læs også:

Close
havvindmøller, vindmøller, wind mill, energi, grøn energi, green energy

NEWS: Regeringen vil skære i elafgifterne

Nyheder  | 

NEWS: Regeringen vil skære i elafgifterne · Bedstefar anholdt: En af USAs værste seriemordere · Macron regner med, at USA trækker sig  · Afsløret i at tage billeder af model · Dagens billede: Snart falder regnen

Vi har samlet dagens væsentligste, sjoveste, og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Regeringen vil skære i elafgifterne

I dag vil regeringen præsentere sit udspil om energi, som blandt andet skal gøre det billigere for danskerne at bruge el. Det skriver Politiken.

Regeringen vil sætte elafgiften ned med 25 øre per kilowatt-time, og dette skal indfases fra 2019. Det svarer til en nedsættelse på 27 procent. Derudover vil regeringen også opsætte en ny havvindmøllepark, som skal kunne levere grøn strøm til cirka 800.000 husstande, og denne park skal opføres i 2024.

Det er dog ikke alle på Christiansborg, der ser det som en god idé, da nogle partier mener, at danskerne derfor vil bruge mere strøm og udlede mere CO2.

havvindmøller, vindmøller, wind mill, energi, grøn energi, green energy
Regeringen vil blandt andet opsætte en ny havvindmøllepark. (Foto: Pexels)

Bedstefar anholdt: En af USAs værste seriemordere

Amerikansk politi har anholdt en 72-årig mand, som er mistænkt for 12 mord og 51 voldtægter. Politiet har været på bar bund i 40 år i jagten på, hvad amerikanske medier kaldte “The Golden State Killer”.

Men nu er Joseph James DeAngelo fældet på grund af DNA. Det skriver Ekstrabladet. Manden er tidligere soldat og betjent, og naboerne har beskrevet ham som en rar gammel bedstefar. Men politiet i Californien er overbeviste om, at han er gerningsmanden. Joseph James DeAngelo kan risikere dødsstraf, hvis han bliver dømt.

Seriemorder, serial killer, californien
Den 72-årige Joseph James DeAngelo, som hun er anholdt. (Foto: AP)

Macron regner med, at USA trækker sig

Den franske præsident Emmanuel Macron mener ikke, at USA vil blive i den atomaftale, som de har indgået sammen med en række andre lande. Det skriver TV 2.

Præsidenten har været på en tre dages charmetur i USA, hvor han har prøvet at overtale den amerikanske præsident Trump til at blive i aftalen. Men ud fra Trumps udtalelser om aftalen, som han blandt andet kalder “vanvittig” og “den værste aftale nogensinde”, vurderer Macron, at det er et spørgsmål om tid, før USA trækker sig ud af aftalen.

trump, donald trump, klimaaftale, co2, europa, usa, amerika, aftale, miljø, klima, forurening, kina, eu, samarbejde, klimaaftale, marked, handel, samarbejdspartnere
Macron vurderer, at USA vil trække sig fra atomaftale. (Foto: Polfoto)

Afsløret i at tage billeder af model

I undergrunden i New York så en lokal kvinde en utrolig smuk mand. Hun mente, at hun genkendte ham, men hun var ikke sikker, så hun tog nogle billeder af manden i smug. Ugen efter ser hun en artikel på Facebook, som omhandler manden, der er model. For at få bekræftet, at det var ham, skriver hun en kommentar, hvor hun spørger, om det muligvis var ham, hun så i undergrunden. Som bekræftelse svarer manden, som hedder Nyle DiMarco, at det var ham, og at han udmærket var klar over, at hun tog billeder af ham. I øvrigt havde han også taget billeder af hende, og det eneste, der ærgrer ham var, at de ikke tog en selfie sammen.

Læs mere på Huffington Post.

Model, Nyle DiMarco, subway, new york
Billeder, som kvinden tog i undergrunden af Nyle DiMarco. (Foto: Loiba Maria)

Dagens billede: Snart falder regnen

Snart falder regnen. MY DAILY SPACE var med til verdenspremieren på den nye danske serie “The Rain”, som får premiere den 4. maj. I kan godt glæde jer!

Rain, netflix, nyheder, news,
Snart falder regnen. Forpremiere på Netflix’ nye danske serie The Rain (Foto: MY DAILY SPACE)

· Mere fra samme kategori ·