Læs også:

Close

Gaver til under 50 kroner: Find inspiration til pakkelegen eller værtindegaven

Bolig  | 

Skal du også til mange arrangementer i julen? Så kan du være sikker på, at minimum én af dem byder på pakkeleg. Mangler du inspiration til den perfekte værtinde- eller spilgave, så er du havnet det rigtige sted

Det er altid spændende at finde gaver til pakkeleg. Skal du finde nogle gode, brugbare spillegaver på budget, eller skal du finde den ultimative hadegave? Mulighederne er mange.

Det samme er tilfældet, når det kommer til værtindegaven: Skal den være spiselig, brugbar eller bare til pynt? Under alle omstændigheder anbefaler vi tankegangen: Vælg noget, du selv ville blive glad for at få!

Vanilla Chai Shower Gel

Lækker, brugbar og billig. Tre ting, der gør Body Shops Shower gel til den perfekt gave til pakkeleg – eller som værtindegave. Den indeholder vaniljeekstrakt fra Madagaskar, og så dufter den helt fantastisk. Du får 250 milliliter luksus for kun 50 kroner, det er da luksus på budget.

pakkeleg, værtindegave, spillegave, budget, billig, gaver

Shower Gel, 50 kr., The Body Shop

Hadegaven

Eller måske findes der nogen, der vil eeeeelske den. Huen fra Flying Tiger varmer og får en til at se ret fjollet ud. Men sjov er den.

nissehue flying tiger

Nissehue, 40 kr., fås i Flying Tiger-butikkerne

Mandler med chokolade

Hvis der er noget, alle gerne vil vinde i pakkeleg – og som er yderst populært som værtindegave – så er det lidt mundgodt. Og hvad er bedre end Summerbird? Ja jeg spørger bare. Der findes mange forskellige varianter, men mandlerne med sea salt, nougat og mørk chokolade er helt fantastisk, og så holder den sig lige inden for budgettet.

chokolade, spillegave, pakkeleg, værtindegave, jul, budget, billig

Mandler med Madagascar Sea Salt, 50 kr., Summerbird

 

Cuteness til håndtasken

Alt med enhjørninge er bare sødt, og denne både pynter og er praktisk. En læbepomade i enhjørningeemballage! Det er da lige til at elske!

enhjørning, læbepomade

Enhjørningelæbepomade, 29 kr., Radbag

 

Let it sparkle

Ja, tak – lad det glimte og glitre. Dette lille fad fra H&M er perfekt til konfekt, og måske endnu bedre til nytårsaften til kransekagen. Lad 2018 sparkle.

h&m fad

Fad fra H&M, 49,95 kr., hm.com

Hvid drømmete

Hvis du elsker te og ikke har været forbi A.C. Perchs, så er du virkelig gået glip af noget! De har et stort udvalg af te, og for 50 kroner kan du få 100 gram te – i hvert fald i mange af deres varianter. Te er helt sikkert også brugbart som både spilgave eller til værtinden. Vi anbefaler Hvid Drømme Te: En hvid Pai Mu Tan te fra Kina med en smag af banan og melon.

the, spillegaver, pakkeleg, gaver, gave, budget, værtindegave, jul, hygge

 Hvid drømmete, 50 kr., A.C. Perchs

Håndcreme med granatæble

Håndcreme har alle dage været den perfekte gave: Der findes mange budgetvenlige varianter, og hvem kan ikke altid bruge en god håndcreme? Denne håndcreme fra Matas er både fugtgivende, velduftende og trænger hurtigt ind i huden, så man undgår fedtede fingre. Fås både i 100 og 200 milliliter til under 50 kroner.

matas, spillegave, pakkeleg, spil, værtindegave, gaver, budget

Håndcreme fra Matas, 39,95 kr., Matas

Krus, der skifter farve

Det er sjovt og også liiiidt pænt, det her krus fra Flying Tiger, der skifter farve, når det får noget varmt i. Perfekt til pakkeleg eller som dit nye yndlingskrus ved computeren.

tiger krus pakkeleg

 

Krus, 30 kr., fås i Flying Tiger-butikkerne

 

Julelys med duft af kanel

Det bliver ikke mere julet med et rødt lys som dufter af kanel. Det er den perfekte lille pakkelegsgave her i julen, og til kun 29,95 kroner bliver det ikke mere budgetvenligt. Duftlyset kan købes i H&M.

spillegaver, pakkeleg, julelys, kanel, jul, duftlys, julepynt

Duftlys med kanel, 29,95,-, H&M

Håndsæbe med glimmer

Med denne håndsæbe med glimmer kan du tage julestemningen med ud på badeværelset. Den renser skånsomt dine hænder og efterlader dem med en dejlig duft af bomuldsblomst. Den er fra Sephoras Winter Wonderland collection og koster kun 45 kroner.

håndsæbe, glimmer, vinter, jul, pakkeleg, spillegaver,

Håndsæbe fra Sephora, 45 kr., Sephora

Jule-photobooth

Med denne gave får du rekvisitterne til de sjoveste fotos til julefrokosten eller juleaften. Pakken indeholder 12 forskellige rekvisitter blandt andet skæg, hatte, briller og halstørklæder. Med denne pakke er du garanteret de sjoveste julebilleder.

gadgets, fotografier, jul, accessories, pakkeleg, spillegaver

Jule-photobooth, 39 kr., gadgets

Karamelpopcorn

Vi kan alle sammen blive enige om, at popcorn med salt smager fantastisk. Men hvorfor ikke prøve noget nyt? Disse gourmetpopcorn er med karamelsmag, og så er de lavet af de bedste råvarer. De er fra NoCrap og koster kun 45 kroner for en bøtte med 95 gram. Popcornene kan fås i flere forskellige smage blandt andet lakrids, hindbær, trippel salt og belgisk chokolade, så der er lidt til enhver smag.

spillegaver, pakkeleg, popcorn, karamel, nocrap, snacks

Karamelpopcorn, 45 kr., nocrapgourmet

 

 

Læs også:

Bambus i boligen

houzz bambus

 

· Mere fra samme kategori ·