Læs også:

Close
Dating, datingapp, happpn, date, kærlighed, hjerter, hjerteballoner, par, gade, strøg, gågade, kys, holder i hånden

Her studerer Danmarks mest attraktive Happn-brugere

Nyheder  | 

Dating-appen Happn får især mange crushes blandt flirtende studerende på disse to videregående uddannelsesinstitutioner …

Efterårssemestret er i gang, og lige nu flirtes der intensivt på universiteter og andre højere læreanstalter i hele landet.

For mange kan studietiden indebære startskuddet til livslange venskaber og nye romancer. Derfor har datingappen Happn kortlagt, på hvilke skoler i landet der er flest brugere, der får crushes (matches, når to brugere liker hinanden), og især to uddannelsesinstitutioner fører stort i det, appen beskriver som “mest flirtende studerende”.

Kortlægningen er baseret på Happns egne data og antal Crushes i appen ved landets største universiteter og højere læreanstalter. En Crush opstår, når to brugere kan lide hinandens profiler.

De studerende på IT-Universitetet i København, efterfulgt af Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus, er de to steder, hvor der opstår allerflest crushes blandt brugerne. Dernæst kommer Kunstakademiets Arkitektskole, mens Professionshøjskolen Absalon og VIA University College ligger i bunden.

– Det er ikke ualmindeligt, at man flytter til en helt ny by for at studere, og til at begynde med kan det være temmelig ensomt. Happn er et godt hjælpemiddel, når du vil lære nye mennesker at kende i dit nærområde. Selv om datingapps primært bruges til at flirte, så er det også et godt redskab, når man vil skabe den første kontakt til andre studerende på campus, siger Claire Certain, pressetalsmand hos Happn.

date, dating, dårlige dates, dårlig date, tinder, tinder-app, tinder-dating, mænd, kvinder, kærlighed, forhold, parforhold, sex, kærlighed
Der er meget større sandsynlighed for, at du får et crush på Happn, hvis du læser på IT-Universitetet. (Foto: All Over)

Her kan du se hele listen over uddannelsesinstitutioner målt på flest Happn-crushes:

1. IT-Universitetet

2. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

3. Kunstakademiets Arkitektskole

4. Professionshøjskolen Metropol

5. Københavns Universitet

6. Copenhagen Business School

7. Professionshøjskolen UCC

8. Aarhus Universitet

9. University College Nordjylland

10. Danmarks Tekniske Universitet

 

Om Happn:

Happn er en datingapp, som gør mennesker, der mødes i virkeligheden, i stand til at finde hinanden igen. Hver gang edu er gået forbi en anden bruger på gaden, kan du senere finde vedkommende i appen og like personen.

Appen har næsten 37 millioner brugere i 50 byer over hele verden. I Danmark har appen været tilgængelig siden april 2015.

 

Læs også:

Battle mellem Tinder og Happn

· Mere fra samme kategori ·