Læs også:

Close
london, parsons green, eksplosion, england, britisk, politi, brandvæsen, sårede, forbrændte, tog, metro, metrostation

Eksplosion i Londons metro betragtes som terrorangreb

Nyheder  | 

OPDATERET: Engelsk politi fortæller, at der er sket en mindre eksplosion i Londons metro, og at det betragtes som terror. Flere sårede og forbrændte

En eksplosion har ramt metrostationen Parsons Green i London. Flere mennesker er sårede og 18 mennesker er kørt på hospitalet. Ingen har dog livstruende skader.

De første meldinger lød på, at der var tale om en hændelse, en mindre eksplosion. Senere er det kommet frem, at der var tale om en taske, der har stået i en spand, der var gemt i en pose. Der er sket en eksplosion og en ildkugle er skudt ud i togkupeen.

Det skete 08.51 lokal tid, men det var ikke før op ad formiddagen, at de engelske myndigheder bekræftede, at der er tale om en terrorhandling.

london, parsons green, eksplosion, england, britisk, politi, brandvæsen, sårede, forbrændte, tog, metro, metrostation
Engelsk politi og brandvæsen fortæller, at der er sket en hændelse i Londons Metro. Medierne kalder det en eksplosion. Der er flere sårede og forbrændte. (Foto: /ritzau/)

Hår brændt af

Der er kommet enkelte billeder ud fra hændelsen og ifølge den engelske avis The Metro er folk svært forbrændte og har fået brændt håret af.

– Jeg så kvinder, der græd. Der var folk, der råbte og skriv, og der var tumult på trapperne, da vi skulle ud på gaden, siger mediekonsulent Richard Aylmer-Hall til The Telegraph. Han sad og læste avis i toget, da der pludselig udbrød panik, fortæller han.

Find alternative ruter

En talskvinde fra Londons Brandvæsen udtaler:

– Vi blev tilkaldt klokken 8.21, og vi har oplysninger om, at der var en brand på et tog, der kørte mod øst på platformen hos Parsons Green. Vi har to brandbiler på stedet, siger hun til The Sun.

Toge i området er stoppet og folk bliver bedt om at finde alternative transportmuligheder.

Vi følger sagen og opdaterer den løbende… Billeder fra stedet blev tilføjet kort efter udgivelsen. Siden er der tilføjet informationer om sårede, og om hvorvidt det betragtes som et terrorangreb.

Kilder: DR, Ritzau, Berlingske.

· Mere fra samme kategori ·