Læs også:

Close
Rejse - travel - weekendtur

Rejseklar? Så lidt kan du nøjes med at pakke til en weekendtur

Annonce for ellos  | 

Måske trænger du allerede nu til ekstra ferie? Så er en weekendtur den perfekte løsning. Vi giver dig her listen over (næsten) nødvendigheder til turen

At rejse er at leve, og selv en kort weekendtur eller rejse kan være så skøn at tage på. Men hvad skal du pakke, og hvor meget? Vi har lavet en liste, som vil passe til to døgn væk. Medmindre du altså er typen, der pakker og pakker og pakker og får taget alt for meget med.

Og selv da har du brug for denne guide. Det er jo også vigtigt, at der er plads til alle indkøbene og shoppingfundene, som nok skal finde vej ned i kufferten …

(Foto: All Over, ellos)

Kuffert eller weekendtaske?

Vil du gøre det nemt for dig selv, så vælg en størrelse, der kan gå som håndbagage. Mon ikke du allerede har en weekendtaske – eller to eller tre.

En god håndbagagekuffert er virkelig fantastisk at have. Denne Air Force One Spinner i sort er i enkelt design og passer til kabinernes krav i for eksempel Ryanairs, easyJets og andre lavprisselskabers håndbagageregler.

Kufferten har en integreret TSA-lås, som sikrer tryg opbevaring. Der er fire praktiske dobbelthjul, der gør, at kufferten ruller nemt og kan styres, uden du skal bruge kræfter.

ellos kuffert

Air Force One kuffert, 999 kr., ellos.dk

Tørklædet til alt

Et tørklæde er et must, når du fryser, skal pifte et sæt op., har brug for et “tæppe” på flyveturen eller et sjal. Vælg et i lækker kvalitet og farve, som kan bruges til det hele. Det her vævede tørklæde med rå kanter i vidunderlig uld og silke med frynsekanter måler 100 x 165 centimeter.

ellos tørklæde

Ellos tørklæde, 399 kr., ellos.dk

Den fine “gå ud”-sandal

Du behøver reelt kun to par sko til en weekendtur. De vigtigste har du på. Det skal være en sneakers af en eller anden slags, så du kan gå, gå og gå. Det par, du skal have i kuffterten, skal være det pæne par til en frokost eller middag ude.

Denne sandal fra Duffy er åben og med en otte centimeter høj hæl. Den koralrøde smuksak er i imiteret ruskind, kan kombineres med det meste og er perfekt til alt her i efteråret.

ellos sandal sko

Duffy sandal, 449 kr., ellos.dk

Duft i lille størrelse

Du behøver ikke slæbe hele arsenalet af parfumer med. Vælg en enkelt, og vælg den i lille størrelse. Så kan den også være i håndtasken, når du skal ud.

Denne Fizzy W fra Alyssa Ashley er perfekt. Den dufter af bergamotte, appelsinblomst, ylang-ylang, rose og musk.

ellos duft alyssa ashley

Alyssa Ashley duft, 149, kr., ellos.dk

Den lille sorte (kjole)

Er den i lækker, blød kvalitet skal den ikke engang stryges – og den kan både bruges til en aften ude med dine højhælede eller med tørklæde, cardigan og sneakers i dagtimerne.

Denne kjole fra Vero Moda har løs pasform og langt ærme med udsvunget, asymmetrisk ærmekant. Der er rund halsudskæring med slids og knap i nakken. Fremstillet i vævet kvalitet. Foret i tynd jersey. Alt er godt ved denne kjole.

ellos kjole

Vero Moda kjole, 259 kr., ellos.dk

Cardigan-musthave

En cardigan er god at have, hvis det er lidt koldt eller for at dresse et sæt op. Denne passer også til de fine sandaler (farvekoordinering: Ja tak!). Den er fra Saint Tropez og er i fint strik og let faconsyet med rund hals og gennemknappet foran.

ellos cardigan

Saint Tropez cardigan, 249 kr., ellos.dk

Toilettaske og clutch

Det er dobbelt op på smarthed. Du fylder den med dine toiletsager på vej derhen og bruger den i løbet af weekenden som clutch.

Pipol’s Bazaar har denne fine i nylonvævning, og den har dekorativt metallogo og pyntekvast. Indvendigt er der lys satin og en mindre lomme med lynlås.

ellos clutch

Pipol’s Bazaar, 259 kr., ellos.dk

Neglelak, der pifter alt op

Koral er et hit og pifter et look op med det samme. Denne fra IsaDora i farven 227 er perfekt. Det er en gellak med indbygget top coat i, hvilket er en super kombination, der skånsomt hærder og efterlader en glitrende finish, som ikke skaller af. Og alt det uden brug af UV-lampe.

Den holder en superfin glans og holdbarhed i cirka en uge.

neglelak isadora ellos

Isa Dora neglelak, 79 kr., ellos.dk

Den nemme rensning

Glem alt om rensecreme, tonic og alle de andre produkter, du bruger. Nøjes med at tage en pakke wipes med, så er den løst for den korte tur.

Disse fra L’Oréal kan jeg rigtig godt lide. De dufter let og er gode til tør og følsom hud. De tager også den vandfaste makeup, og huden føles smidig og smuk efter. Brug dem også til under armene til en let klatvask, som man siger.

ellos wipes loreal

L’Oréal wipes, 59 kr., ellos.dk

TIP

Vil du have mere plads i tasken eller kufferten og undgå mærker og krøllet tøj, så rul det i stedet. Ja, det lyder mærkeligt, men det er både pladsbesparende og holder sig pænt.

 

McFarlane-boghygge

En bog skal der med, og hvorfor ikke en let læselig og hyggelig bog? Der er trods alt kun tale om kort læsetid på sådan en weekendtur. Det kan Mhairi McFarlane hjælpe dig med.

I det øjeblik var jeg din handler om Ben og Rachel, der løber ind i hinanden efter 10 år. Ben er gift, men det er Rachel ikke, og hun mærker, at alt kommer tilbage til hende – inklusive det knuste hjerte, som aldrig er helet. Det er en historie om venskab og kærlighed – humoristisk, hjerteskærende og alt derimellem.

McFarlane bog

McFarlane bog, 249,95 kr., saxo.com

Tørshampooen til den hurtige

En tørshampoo er genial at have med på de kortere ture. Oftest er der jo netop både shampoo og balsam på hotelværelset, så har du en tørshampoo med, er du home safe.

Denne fra Björn Axén er god og absorberer fedt fra hår og hårbund. Og så giver den maksimal volumen! Spray den let i hårbunden i god afstand, lad sidde lidt, børst, og sæt så håret, som du plejer.

tørshampoo

Björn Axén tørshampoo, 139 kr., ellos.dk

Miniglattejern til cigarettænderen i bilen

Det er smart med smart på. Her er glattejernet, som du kan bruge i bilen på vej på weekendtur. Nemmere bliver det ikke. Med de keramiske belagte varelegemer, er den altid skånsom mod håret, og du kan på få minutter shine frisuren op, mens du lader kæresten køre bilen.

miniglattejern, cigarettænder

Rejseglattejern, 179 kr., ellos.dk

Jeans i stretchdenim til at gå i

De er smarte og perfekte, hvis du skal du at gå gaderne tynde. De har høj talje, smal pasform, lige ben, og lommer foran og bagpå. Desuden er der push in- og push up-effekt, som former, holder maven inde og løfter enden.

De er lidt små i størrelserne, så bestil en størrelse større, end du ville gøre normalt.

Ellos jeans, 150 kr., ellos.dk

Trusserne

Okay, måske synes du, det er for lidt. Men du har jo et sæt undertøj på, når du skal af sted, og en weekendtur er kun to dage. Dermed kan du reelt lige skylle bh’en op og lade tørre natten over den første nat på hotellet. Men et par ekstra trusser skal der med.

Disse hipstertrusser fra Ellos er i en blød stretchkvalitet af økologisk bomuld. En superfeminin model med blød elastik foroven og blonde i benkanten.

ellos trusse

Ellos trusse, 89 kr., Ellos.dk

 

Denne artikel indeholder et eller flere affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

· Mere fra samme kategori ·