Læs også:

Close
flamingosutsko, sutsko, søndag, afslapning

Søndagsnødvendigheder: Det kan vi ikke leve uden om søndagen

Mit liv  | 

Der findes gode ting, og så findes der ESSENTIALS! Her er redaktionens søndagsnødvendigheder

Søndagen bruges på afslapning, hygge og mental forberedelse til mandag morgen (igen). Det er noget, som vi på redaktionen tit taler om. Her har du vores favoritter og ting, vi ikke kan undvære på en søndag. Måske de ligner dine søndagsnødvendigheder?

Flamingosutskoene fra himlen

Søndag laver jeg noget af det, jeg elsker allermest: Så lidt som muligt. Der er dømt 100 procent afslapning, så vi taler dynen ind i sofaen, mad, som jeg helst ikke selv skal tilberede, og så meget streaming som muligt. Jeg skal nå både at catche up på SKAM, Historien om Danmark og Nybyggerne, så det er altså ikke, fordi jeg foretager mig INGENTING.

Er jeg alligevel nødsaget til at skulle forlade mit afslapnings-haven på sofaen (for eksempel for at hente min iPad-oplader eller hælde mere ginger ale op. I know; stress, men det skal jo gøres), trækker jeg i disse vidundere, som jeg fik i julegave af vores nyhedsredaktør. Jeg elsker både flamingoer, sutsko og generelt over the top-ting, så sutskoene her er som skabt til mig.

Benedikte, SoMe-redaktør

flamingosutsko, sutsko, søndag, afslapning, søndagen
De er både søde og bløde! (Foto: Privat)

 

Taquitos fra 7-Eleven

Jeg er sucker for alt, der indebærer ost og friture, og jeg kunne spise det hver dag uden at få kvalme – for real. Jeg vil til enhver tid vælge en pose Chili Cheese Tops på Maccen over en menu.

Jeg har selvsagt prøvet diverse versioner af ost og friture, og favoritten er 7-Elevens taquitos. De er fyldt med spicy kylling og ost, og så er de pakket ind i dejlig fedtet, friturestegt dej.

Desværre tillader min forbrænding mig ikke at indtage den fantastiske spise hver dag, så når det er søndag, og især hvis jeg har tømmermænd, skal jeg have min dosis taquitos. Jeg elsker dem så meget, at jeg ruller øjne af folk foran mig i køen, der bestiller pølsehorn, og jeg har tvunget samtlige bekendte til at smage dem.

Nu opfordrer jeg også jer – I vil seriøst ikke fortryde det!

Cathrine, journalist

taquitos 7eleven, søndagen
Mmm … Spicy, smeltet ost pakket ind i friture. (Foto: Privat)

 

PlayStation. Non. Stop

Jeg over mig på at have kalenderen fri om søndagen og lave absolut ingenting. Eller det vil sige, jeg laver en masse. Jeg flyver rundt i mit rumskib og redder galakser, stjæler biler og bryder loven, slås med ildspyende drager og løser indviklede mysterier, imens jeg skyder alt, der rør sig.

Lyder det skørt? Det er det slet ikke. Det er bare min ynglingssøndagsbeskæftigelse – at spille Playstation (let’s be real, det er ikke kun om søndagen, at det er min ynglingsbeskæftigelse).

Fra jeg var lille, har jeg syntes, at spil var sjove. Ikke brætspil, men dem, man kan spille på en computer og på konsoller. Min grandfætter havde en Sega, som jeg spillede Super Mario på, og min bror fik Playstations, Wiis, Xbox og en Nintendo Cube foruden en computer, som jeg lånte til at spille alt fra Zelda til Guitar Hero.

Da jeg gav min kæreste en Playstation 3 og Grand Theft Auto for nogle år tilbage, begyndte jeg stille og roligt at tage en controller i hånden igen. Det greb om sig, og hurtigt blev det mere min PS3 end min kærestes.

Det var dog ikke før min 30(!!!) års fødselsdag, at jeg fik min helt egen Playstation. Jeg knuselsker den, som billedet afslører, og i øjeblikket spiller jeg efterfølgeren til min ynglingsspilserie, Mass Effect. Best sunday ever.

Hvis du også er bidt af en gal gamer, kan du følge min gamerprofil på Instagram – MY DAILY GAMER.

Camilla, nyhedsredaktør

playstation, søndag, mass, effect, mydailygamer, søndagen
Glæden er svær at skjule. Det er ren kærlighed. (Foto: Privat)

 

Is, is og atter is

Uha! Solen er ENDELIG ved at omfavne Danmark, og min søndagstreat kan nu rykkes væk fra dynen på sofaen og ud i det københavnske gadeliv.

I vinterhalvåret er det Easis, Ben and Jerrys eller Hansens Is, som er favoritterne, fordi de er nemme at bakse fra supermarkedet og hjem i fryseren, hvor de kan ligge og vente, indtil jeg (igen) åbner den kølige låge for at mæske mig med den cremede dessert. Jeg er så dedikeret til isens vigtighed i mit liv, at jeg har dedikeret en hel skuffe i min fryser KUN TIL IS.

Men nu trækker solens halvlune stråler mig væk fra supermarkedets is-udvalg og ud til det overdådige udvalg af isboder, som der heldigvis ikke er mangel på i København. Jeg tager gerne turen ud til Amager for at stå i (lang!) kø ved Ismageriet, som dagligt laver frisk is i et utal af variationer – der er noget for ALLE.

Derudover elsker jeg de isboder, hvor man kan vælge en is-variant på pind, som derefter kan overtrækkes med den chokolade og krymmel, som man bedst kan lide. Hvis det ikke er en perfekt treat til søndagen, så ved jeg ikke, hvad er!

Stefanie, journalist

Is, søndagen
Stefanie elsker is – især de is, hvor man selv kan bestemme chokoladen og krymmel. Her er pistacieis med mælkechokolade og ristede, hakkede pistacienødder på toppen. MUMS! (Foto: Privat)

 

iPad! Og streaming i timevis

Ja, den er så åbenlys og nem, men ikke desto mindre sand. For jeg elsker virkelig min iPad og ingenting at lave om søndagen. Så binge-watcher jeg serie på serie på både Netflix og HBO. Jeg er netop gået i gang med Designated Survivor på Netflix, som jeg også skal se på søndag. At lave ingenting og slappe af med serier, er for mig den bedste søndag og opladning til mandag, jeg kan forestille mig. Længe leve streaming … Og søndage …

Big Little Lies på HBO har jeg lige set færdig, men da der kom nyt afsnit hver mandag, passede den dårligt til mit søndags-hyggeritual, for det var umuligt at vente til søndag med at se næste afsnit. Den var i øvrigt alt for kort. Men virkelig god.

Tina, chefredaktør

ipad netflix, søndagen
Joggingtøj, ingen makeup, kaffe og dyner og så min yndlingsbeskæftigelse om søndagen. (Foto: Privat)

Læs også:

Det skal du svare, når han beder om nøgenbilleder

nude læbestift

Sådan blev påsken fejret rundt i verden

påske, fejring, religion, kristendom, jødedom, kultur, fest, jesus, genopstandelse

· Mere fra samme kategori ·