Læs også:

Close
Søstrene grene altan møbler

Opgrader din altan på budget: Fine fund for under 1.000 kroner

Bolig  | 

Trænger din altan til en opgradering? Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at puste nyt liv i udelivet. Uanset om du er beriget med en stor altan eller en lille af slagsen, får du her nogle budgetvenlige tips

Søstrene grene altan møbler
Skab liv og hygge på din altan med nemme budgetvenlige tips. (Foto: Søstrene Grene)

Stilede altanmøbler

Altanmøbler behøver ikke være dyre. Der findes mange designs til budgetvenlige priser, uanset størrelsen på din antal, og om du skal bruge et cafésæt, bord/bænke-sæt eller mere lounge-inspirerede møbler.

Søstrene Grene har eksempelvis netop lanceret deres nye kollektion Udeliv med et par flotte minimalistiske stole og borde.

altan møbler

Stol i lakeret jern, 249 kroner, Søstrene Grene. Bord i lakeret jern, 164 kroner, Søstrene Grene. Sidebord, 150 kroner, jysk.dk. Lounge stol, 179 kroner, ikea.dk. Langbord, 799 kroner, ikea.dk. Bænk, 450 kroner, ikea.dk. Cafésæt, 427 kroner, ikea.dk

Skab hygge

Der er intet bedre end en lun sommeraften på altanen med veninderne. Gør oplevelsen ekstra hyggelig med behagelige hynder, plaider at lune sig i, en lyskæde og levende lys. Husk også at have et fashionabelt askebæger klar, hvis du får rygere på besøg.

altan budget hygge

Hynder, per stk. 39,60 kroner, Søstrene Grene. Fyrfadsstage, 29,95 kroner, hm.com. Askebæger, 179 kroner, zarahome.com. Lanterne, 349 kroner, ellos.com. Plaid, 79 kroner, Søstrene Grene. LED lyskæde, 249 kroner, dancovershop.com

Spice gulvet op

Findes der noget mere trist end et beton- eller metalgulv på en altan? Heldigvis kan du nemt og billigt forvandle dit altangulv med gulvfliser fra IKEA. Du kan også vælge at lægge et fint gulvtæppe, som er egnet til udendørs brug.

altan gulv

Gulvfliser, 196,30 kroner per pakke, ikea.dk. Mønstret gulvtæppe, 79 kroner, ikea.dk. Stribet gulvtæppe, fra 21,40 kroner, Søstrene Grene

Dyrk dine egne krydderurter

Du behøver ikke en stor have for at dyrke dine egne krydderurter. Med det rigtige udstyr kan du have din egen lille køkkenhave – selv på den mindste altan.

De friske urter er ikke blot lækre i madlavningen – de pynter også på din altan. Sæt plantepinde i de forskellige potter og skriv navne på, så du kan kende dine krydderurter.

altan krydderurter

Ophæng til potter, 19,80 kroner, Søstrene Grene. Hængende krukker i flere farver, fra 11,44 kroner, Søstrene Grene. Kasse i galvaniseret stål, 79 kroner, notredame.dk. Plantepind i galvaniseret stål, 10 stk. 48 kroner, notredame.dk. Plantepind i kobberlook, 10 stk. 48 kroner, notredame.dk. Altankasse i kobber, 99 kroner, casanovafurniture.dk

· Mere fra samme kategori ·