Læs også:

Close
katrine p-piller 8 aar tabte haaret

Jeg stoppede med p-piller efter 8 år: Fik akne og tabte håret

Mit liv  | 

Er du på p-piller? Har du tænkt over bivirkningerne – også når du engang stopper?

Jeg stoppede med at tage p-piller efter otte år, og selv om jeg var forberedt på bivirkninger, var jeg chokeret over, hvor voldsomt min krop reagerede. Se videoen her, og vær med i debatten om de små piller.

Jeg begyndte på p-piller, da jeg fik min første kæreste. Jeg stillede ingen spørgsmål ved det, og jeg blev begejstret for, at jeg kunne styre, hvornår jeg blødte, så jeg fortsatte, efter vi slog op. Jeg fortsatte i otte år, før jeg efterhånden havde bestemt, at det måtte stoppe. Jeg ville gerne se, hvordan min krop egentlig fungerede uden et dagligt hormonskud.

Det blev en langt mere omfattende oplevelse, end jeg havde ventet, og jeg lider stadig under effekterne.

Læg en kommentar, hvis du har oplevet bivirkninger, efter du stoppede med at tage p-piller.

 

· Mere fra samme kategori ·