Læs også:

Close

Mine dealbreakers – skal man virkelig sænke sine krav, når man fylder 29?

Mit liv  | 

Hvad er din dealbreaker? Jeppe har et par stykker – Katrine har flere, men må skære ned, nu hvor hun er 29, og chancerne daler …

Dagens låge i datingjulekalenderen handler om dealbreakers. Hvad er en dealbreaker? Hvor mange kan man tillade sig at have? Og hvordan ændrer antallet sig med tiden? Vi har spurgt vores trofaste datingpanel bestående af klummeskribenterne Jeppe og Katrine.

I videoen herunder kan du høre Jeppe forklare sine to dealbreakers. Katrine har egentlig flere end to (de er også noget anderledes), men fortæller, at hun har måtte skære en del af dem fra for stadig at have en chance for at møde en, nu hvor 30’erne banker på.

For eksempel var det engang en dealbreaker for hende, hvis en mand stemte Liberal Alliance. I dag har hun fjernet det krav, ligesom hun også kan se gennem fingre med en mindre lovovertrædelse …

Hvad er din dealbreaker?

· Mere fra samme kategori ·