Læs også:

Close

MORNING NEWS: Trump som dronning storhitter på nettet

Nyheder  | 

Trump indtager internettet som dronning, der er ny forskning om forsvundne penisknogler, forventninger om muslimsk befolkning i Europa er helt forkert og Haarder dropper job som generalkonsul i Flensborg

Nyhedsredaktøren har fundet morgenens vigtigste overskrifter til dig, så du er opdateret på, hvad der sker i Danmark og verden.

Trump Queen indtager internettet

2016 har været et hårdt år for mange, og en af de begivenheder, der kan have slået en enkelt eller to af pinden, var da amerikanerne valgte Donald Trump til deres næste præsident.

Humor er trods alt stadig en af de bedste måder at bekæmpe dårlige nyheder og kradse realiteter og internettet er et dejligt sted fyldt med billeder, videoer og andet kræs, som du, hvis du nu skal være helt ærlig, helst ikke ville være foruden, når du skal muntres lidt op.

Det er der andre, der godt er klar over, og derfor har de skabt Trump Queen. Trump Queen er en konto på instagram, der har en lang række billeder af Donald Trump i Dronnings Elizabeths tøj. Undrer du dig over det regnestykke, så er det simpelt:

Trump + Dronning Elizabeth + Photoshop = Trump Queen.

Så har du en dårlig dag, så giv profilen et kig. Du kan næsten ikke lade være med at trække på smilebåndet af den flotte og ganske overbevisende kombination af den rødhårede forretningsmand og den aldrende dronning.

Forskning: Derfor mistede mænd knogle i penis

I modsætning til mennesker, har mange dyr knogler i penis. Nu har et hold forskere fra University College London fundet ud af, hvorfor. Det skriver The Guardian.

Knoglen, der kan være alt fra størrelse med en finger til en meter lang, alt efter dyret, den er i. Om den er tilstede i penis efter ej afhænger eftersigende også af, om du er en marathon-elsker eller ej.

For ved at gennemgå penisknoglens evolutionshistorie har forskerne fundet frem til, at knoglen er forsvundet ved arter, der har korte samlejer – altså dem, der varer mindre end tre minutter.

Man mener også, at årsagen til, at menneskehannen ikke har knogler i penis længere er, at vi udviklede monogame forhold, hvor han ikke skulle slås for samleje med hunnen på samme måde, som andre dyrearter skal.

– I modsætning til, hvad vi gerne vil tro, er vi faktisk blandt de arter, der ryger under skæringspunktet på tre minutter, hvor sådanne ting (en penisknogle, red.) bliver praktisk, siger Kit Opie, der ledte forskningen sammen med Matilda Brindle.

Udtrykket “One minute man” får en helt anden betydning nu.

Par, der hører musik derhjemme, dyrker mere sex
Korte sexakter har skrumpet penisknoglen gennem tiden. (Foto: Polfoto)

Undersøgelse: Danskerne tror, at hver femte er muslim i 2020

En international undersøgelse har vist, at befolkningen i en lang række lande vurderer, at der er markant flere muslimer i deres lande end tilfældet faktisk er. Det skriver Berlingske.

Også i Danmark er den gal med tallene. Danskerne tror, at 15 procent af landets befolkning er muslimer. Men det rigtige tal er 4,5 procent.

Også lande som Frankrig, Tyskland, Belgien og USA er dårlige til at bedømme, hvor mange muslimer deres lande har.

Franskmændene tror, at 31 procent er muslimer – og dermed næsten hver tredje borger. Men i Frankrig er der i dag 7,5 procent med muslimsk baggrund. og når Frankrig skal vurdere, hvad antallet er i år 2020 gætter de på 40 procent mod den reelle fremskrivning på 8,3 procent.

Bertel Haarder dropper konsuljob i Flensborg

Efter lokal kritik, har Bertel Haarder besluttet, at han alligevel ikke vil være Danmarks generalkonsul i grænselandet. Det skriver Jyllands-Posten.

Haarder havde ellers beskrevet stillingen som perfekt til ham, men nu vælger han at sige nej til den, da det er kommet frem, at Haarder ikke fik stillingen, fordi den skulle nybesættes, men for at få den nye ministerkabale til at gå op på Christiansborg.

Det betød, at den nuværende konsul i Flensborg Henrik Becker-Christensen skulle fyres, for at Haarder kunne få stillingen, og det ville venstreveteranen ikke være med til.

Bertel Haarder skal ikke være generalkonsul i Flensborg alligevel. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·