Læs også:

Close
blake lively

Stjæl stilen – Blake Lively

Skønhed  | 

Jeg er tosset med Blake Lively. Og hvem ville ikke gerne ligne (omend så bare liiiiidt) Blake. Hun er køn, sød, naturlig og altid smilende. Stjæl stilen er nok det tætteste, man kommer på at ligne. Men her er gode fif til et naturligt Blake-look.

Det er vigtigt, at finde ud af hvad man gerne vil med et look. Jeg er personligt ret vild med et look, som man ikke “ser særlig makeuppet” ud. Det ser nærmest ikke ud, som om man har noget på. Men det er nu løgn. Det gøres bare, så du ser naturlig ud, og du fremhæver det bedste. Og husk nu et smil og lidt selvtillid og glød i øjnene gør dig kun endnu kønnere. Med andre ord – tro på dig selv.

Start med at få en og pæn hud

Alt starter med din hud. Er du god ved den? Er den pæn? Ellers kom i gang og rens den mindst en gang om dagen og giv den lidt god dagcreme efterfølgende. Hvis du er i tvivl om, hvilken rens eller creme du skal vælge i forhold til din hud, så spørg ekspedienten.

blake lively
Naturlig og smuk. Blake har det hele. Fotos: All Over

Foundation

Blakes hud ser altid perfekt ud. Men med lidt hjælp kan man godt få fin hud. Rimmels Fresher Skin har en let dækkeevne, og den unikke tekstur får din hud til at se frisk og naturlig ud samtidig med, at den gør huden ensartet at se på.

rimmel foundation

Rimmel foundation, 99,95 kr. Matas.dk

Concealer

Alle har dem – mærkelige pletter, mørke rande, forskellige hudtoner i ansigtet. Men med en concealer kan du rette de steder med skønhedsfejl. Du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel det vil gøre under dine øjne. Og good news – den holder i 24 timer.

Smashbox

Concealer, 175 kr. Smashbox.dk

Pudder

En pudder skal ikke se “pudderet” ud. Den skal bare få din hud til at se flottere og mere ens ud. Så vælg en, der matcher din egen hudtone og dermed giver et naturligt resultat. Denne fra Maybelline har finkornede pigmenter, der smelter sammen med din hudtone, og giver en fin, mat finish. Nøjagtig som Blakes også ser ud.

maybelline pudder

Pudder fra Maybelline, 99 kr., Ellos.dk

Øjenskygge

En øjenskygge kan være vild og meget iøjnefaldende. Men det er oftest fedest til en fest. Og har du for eksempel meget fokus på læber er en mere neutral øjenmakeup at foretrække. Og hos Smashbox har de netop lanceret øjenskygger i nærmest neutrale brune nuancer.

Men tag endelig ikke fejl af dem. Det er makeupartister i LA, der har udvalgt de farver, de bruger mest. De er fantastiske. Og super nemme at blende ind og formularen er fløjsblød og pigmenteret. Og selvom det måske ikke ser ud af så meget, så gør det en kæmpe forskel, når du lægger den på øjenlåget. Vi har her valgt nuancen NUDE.

smashbox øjenskygge

Smashbox øjenskygge, 125 kr., Stylebox.dk

Mascara

En knaldsort mascara gør hele forskellen. Kom flere lag på, ment vent et minut mellem lagene. Denne fra Idun fanger hvert vippehår og giver volumen på en naturlig måde. Og så er den uden alt fra parabener til andre kedelige stoffer, der kan være allergifremkaldende.

idun mascara

Idun mascara, 199 kr., Matas.dk

Rouge

No matter what skal du altid bruge en rouge. Den får dig til at se lidt friskere og lækrere ud på et sekund. Og du kan også i en hurtig håndvending bruge den let påført som øjenskygge. Blake har altid sådan lidt friske kinder, og hun har oftest en nuance på, som er sart lyserød. Start med at lægge den let på, og vil du have mere farve så gentag. Find højeste punkt på kindbenet og påfør rougen her.

gosh rouge

Gosh rouge, 89,95 kr. Matas.dk

Læbestift

Læbestiften er tilbage. Yeahhh. Blake har her en farve på med lyserøde nuancer. Meget feminint og friskt at se på, og stadig med fokus på læberne. Huggable Lipcolour fra MAC giver både flot farve, lidt glans og velformede læber. Og den holder i op til 6 timer. Og så har den både blødgørende og plejende ingredienser i. Den er jeg også fan af.

 MAC læbestift

MAC læbestift, 175 kr., Magasin.dk

 

Ekstra bonus til dig

Til hverdag

Få Blake Livelys look til hverdag , ved at bruge en tyl nederdel og en simpel top. Du kan, for at tone looket lidt ned, tilsætte et par klassiske sneakers, som for eksempel: Converse eller Stan Smith.

blaketina

T-shirt med kryds på brystet, 169 kr., Mango. Nederdel i tyl med glimmer, 299 kr., Zara.

Til den festlige begivenhed

Skal du på den røde løber ligesom Blake? Topshop har lavet en kjole, som er lidt i stil med Blake Livelys. Hertil ville et par sorte klassiske stilletter og en høj hestehale, som Blake ofte bærer, gøre underværker for kjolen.

TS62P51JBLK_Zoom_F_1

Kjole i tyl med blonde-bustier, ca. 580 kr., Topshop.

· Mere fra samme kategori ·