Læs også:

Close
Beautybloggerens bedste tips til sundt og lækkert hår

Beautybloggerens bedste tricks til sundt og lækkert hår

Skønhed  | 

Vores beautyblogger Olivia Bach giver dig sine allerbedste tips til at få sundt og lækkert hår

Hår er desværre ikke det, jeg prioriterer højest i min morgenrutine, når jeg skal hurtigt ud af døren og i skole eller på job. Et sundt og velplejet hår kan gøre en verden til forskel for en god udstråling, og håret kan være med til at sætte prikken over i’et på dit look. Selv øver jeg mig stadig i at blive bedre til at tage håret ud af min hestehale og lade det falde naturligt – der er i hvert fald plads til forbedringer.

Jeg har samlet de bedste tips og tricks til at få sundt og lækkert hår – og hjælpe det på vej til en god styling.

Sådan vasker du dit hår uden at skade

Dette er et tip, jeg har taget til mig fra ingen ringere end Kim Kardashian: Vask dit hår så lidt som muligt for at forhindre slid. Det er lidt sværere, end man tror, og er noget man skal vænne sig til, men dit hår kommer til at elske dig.

Min favoritshampoo og -balsam er fra Wella.

Wella

Wella Oil Reflections Shampoo, 250 ml. 189 kr., Wella Oil Reflections Conditioner, 200 ml. 199 kr., ring 3326 9111 for nærmeste forhandler.

TIP: Imellem hårvaskene kan jeg klart anbefale dig en god tørshampoo. Dette smarte produkt sørger for at
håret ikke fedter, giver volumen og gør, at jeg kan nøjes med at vaske håret små to gange om ugen.

COLAB_Monaco_Sheer_Invisible_Dry_Shampoo_200ml_14322075811085_default_l

Mine favoritter:
CoLab sheer+invisible dry shampoo, 200 ml. 75 kr.
Davines Refresher Dry Cleaning Mist, 150 ml. 200 kr.

Hårvask

Når du kommer dertil, hvor håret trænger til en god vask, så gør det grundigt. Jeg vasker mit hår to gange med min shampoo for at få hovedbunden fri for alle de produkter, der bliver brugt i ugens løb. Første gang jeg går ind med shampoo, bruger jeg min Bjorn Axen Color Stay-shampoo, da den virkelig går ind og afbalancerer talgproduktionen, forebygger skæl og renser hovedbunden grundigt til bunds. Den første shampoo bliver efterfulgt af min Wella Oil Reflections-shampoo og -conditioner.

TIP: Brug en god hårkur mindst en gang om ugen (gerne to), det gør virkelig en stor forskel. Dit hår har brug for masser af fugt, især i sommermånederne, hvor solen tørrer vores hår ud. Vælg en hårkur efter dit eget hår, for eksempel tyndt, krøller, normalt, glansløst med mere.

hhr

Mine favoritter:
Moroccanoil Weightless Hydration mask, 250 ml., 300 kr.
Davines Alchemic Conditioner, (giver håret et hint af farve), 250 ml 169 kr.

Varmestyling

Kan du ligesom mig også godt lide at bruge varmestyling i dit hår, så sørg for at alliere dig med et glatte-/krøllejern i god kvalitet med indbygget varmebeskyttelse, der ikke slider på håret. Kvaliteten på dine varmestylingjern gør en stor forskel for holdbarhed, det vil sige, hvor tit du behøver glatte/krølle håret.

Ghd’s platinumjern, har gjort en verden til forskel for mig. Styling er let som en leg, og jernet varmer op på ingen tid. Det er nemt at styre, håret føles ikke tørt efter brug, og resultatet holder længere, end jeg har oplevet tidligere.

ghd_Platinum_White_Box_DKK1899

GHD Platinium Hot Tool, 1.899 kr., ghdhair.dk

Varmebeskyttelse er så vigtigt for dit hår. Brug aldrig dit glatte-/krøllejern på vådt eller fugtigt hår, og brug altid dit varmebeskyttende produkt inden – gerne kombineret med en hårolie.

Wella

Mine Favoritter:
Wella Oil Reflectoin Louminous Smoothner, 100 ml, 225 kr.
Forhandlernummer: 33 26 91 11
GHD Heat Protect Spray, 120 ml, 199 kr., ghdhair.dk

 

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·