Læs også:

Close

MY EVENING NEWS: Udvikling i sag om forsvundne Emilie, overfaldet kondiløber og andre nyheder

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores nyhedsredaktør heldigvis

Vi har samlet dagens væsentligste aftennyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Politiet graver i kolonihaver efter Emilie Meng

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er, som led i efterforskningen i sagen på forsvundne Emilie fra Korsør, begyndt at gennemgå og grave i fire haveforeninger i Korsør. Især én kolonihave bliver politiet ved med at vende tilbage til i følge Ekstra Bladet.

18-årige Emilie Meng forsvandt efter en bytur den 10. juli 2016. Hun blev sidst set klokken fire om natten ved Korsør Station.

Der er flere henvendelser i sagen om den forsvundne Emilie Meng, men ingen har indtil videre båret frugt. (Foto: Polfoto)
Sagen om forsvundne Emilie Meng fortsætter. (Foto: Polfoto)

Overfaldet løber vågnet af koma

Den 38-årige kvinde, der blev brutalt overfaldet og voldtaget på en løbetur er vågnet efter 14 dage. Det skriver BT.

Efter overfaldet blev kvinden lagt i kunstig koma, for at hendes krop og psyke kunne få de bedste muligheder for at komme sig oven på den voldsomme episode.

– Det har nu været muligt at afhøre den 38-årige kvinde, og den afhøring fandt sted sent mandag eftermiddag, siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen fra afdelingen for personfarlig kriminalitet.

Desværre har kvinden ikke kunne huske noget om selve episoden, fortæller vicepolitiinspektøren.

29-årig anholdt for voldsomt overfald på kvindelig løbe. (Foto: Polfoto)
29-årig anholdt for voldsomt overfald på kvindelig løber. (Foto: Polfoto)

Udvikling i sagen om motorvejsdrab

Fyns Politis efterforskning viser, at der er blevet stjålet to betonblokke fra en byggeplads ved Tarup Centeret i det nordvestlige Odense.

Der blev også smidt to betonblokke og to brosten ned fra broen på Langesøvej, der dræbte en 33-årig tysk kvinde, og der kan være tale om de samme sten. Det skriver DR.

Har du informationer om sagen, kan du kontakte Fyns Politi på telefon 114.

Moderen døde ved stenkastet, faderen blev kvæstet og ligger i kunstigt koma, men er stabil. Parrets femårige søn slap fra ulykken med mindre skrammer og er hos sin familie i Tyskland.

Udvikling i sagen om motorvejsdrab. (Foto: Polfoto)
Udvikling i sagen om motorvejsdrab. (Foto: Polfoto)

Samuelsen fastholder trussel om at vælte regeringen

Partilederen for Liberal Alliances fastholder sit krav om skattelettelser til alle. Partiet ønsker en lettelse på fem procentpoint, og får LA ikke det, vil de ikke længere være støtteparti for regeringen. Det skriver Politiken.

– Hvis ikke vi får en lettelse på fem procentpoint, så er vi ikke støtteparti for denne regering længere. Så er den væltet, siger Anders Samuelsen.

Partilederen uddyber:

– Mange spørger, hvorfor vi holder fast i topskat. For os er det værdipolitik. Der er kommet en retorik, der hedder skattelettelser eller velfærd. Og at man tager fra de fattigste og giver til de rigeste. Det er fuldstændig forkert. Der er nogen, der betaler ekstravagant høj skat. Det lider vi under. Der bor et utroligt antal danskere i London og andre steder. Tænk, hvis vi kunne lokke dem hjem og starte virksomheder i Danmark. Så har vi for alvor skabt et fundament for det danske velfærdssamfund, siger Anders Samuelsen.

Samuelsen fastholder trussel om at vælte regeringen. (Foto: Polfoto)
Samuelsen fastholder trussel om at vælte regeringen. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·