Læs også:

Close
farvet dagcreme med solfaktor

Guide: Den perfekte, farvede dagcreme med solfaktor

Skønhed  | 

Kom forårsvejret også bag på dig? Beautyblogger Olivia Bach guider dig til den perfekte farvede dagcreme med solfaktor

Kom det pludselige forårsvejr også lidt bag på dig? Det gjorde det i hvert fald her, og jeg var slet ikke klar til at skulle gå solen i møde – hverken i forhold til makeup eller solfaktor. Men det bliver jeg med en tinted SPF!

En tinted SPF er en solbeskyttelse, der indeholder et hint af farve, så vi kan kickstartete en gylden glød på vores stadig blege ansigter. Alle produkterne kan bruges som både foundation og solcreme, og netop derfor er jeg helt vild med dem.

 

Her har du mine fire favoritter:

Budget-venlig solcreme med farve

Farvet, multifunktionel farvet solcreme, spækket med SPF 30 og vitamin C. Produktet tilføjer huden let dække, og ligger sig som et andet lag hud. Fordelene ved produktet er SPF parret sammen vitaminer og den lette følelse, der er perfekt her til sommer.
Nem at påføre både med hænder, børste og makeupsvamp, og har en handy øjendråbe-applikator.

SUNSHINE DD Cream SPF 30 - 01 Very Light

Sunshine DD Cream SPF 96 kr., KIKO MILANO

Farvet solcreme til fedtet hud

En perfekt hybrid imellem hudpleje og makeup, der hjælper med at kontrollere oliedannelsen i huden, er denne creme fra Laura Mercier. Produktet beskrives som en fremhævning af den naturlige hud, uden den bliver dækket til. Den giver et let hint af farve for et sundt, naturligt og semi-mat look.

Et perfekt produkt til den mere olierede eller kombinerede hud, da den er oliefri.

Laura_Mercier

Laura Mercier, Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 20 – Oil Free, 287 kr., Sephora

 

Primer, anti-age og farvet solcreme i én

Tartes version indeholder en innovativ BB-formel, der fletter hudpleje sammen med makeup på smukkeste vis. Produktet fungerer som en primer, dagcreme, solcreme, let foundation og så er den også en anti-age behandling. Et godt alt i en-produkt, der kommer til at fungere for alle. Produktet er uden olie, og kan derfor også bruges til mere olieret hud.

Tarte

  tarte, BB Tinted Treatment 12-Hour Primer Broad Spectrum SPF 30, 235 kr., Sephora

Drømmekøbet til tør hud

Et let foundationalternativ til os med tør hud. Bobbi Browns tinted moisturizing balm udjævner hudtonen, giver en smuk glød og tilføjer masser af god SPF. Produktet efterlader dig med gennemfugtet hud hele dagen og har en super holdbarhed. Fantastisk produkt til kvinder med tør hud.

BobbiBrown

Bobbi Brown, Extra SPF 25 Tinted Moisturizing Balm, 475 kr., Magasin

· Mere fra samme kategori ·