Læs også:

Close

Danish Beauty Award 2016: Mine 3 højdepunkter

Skønhed  | 

Læs om prisuddelingen og best dressed ved årets Danish Beauty Award set gennem skønhedsblogger Olivia Bachs øjne

I fredags var jeg til Danish Beauty Award (DBA) 2016 i Tivoli Hotel & Kongres Center. Jeg havde glædet mig helt vildt til eventet, især fordi det var mit første DBA. Det var en super aften med skønne mennesker, gode værter og ikke mindst lækker mad.

Mine tre højdepunkter

SAMSUNG CSC
Ankomsten på den røde løber til Danish Beauty Award. (Foto: Privat)

1. Den røde løber

Den røde løber var uden tvivl et af mine højdepunkter for aftenen. Alle var stadset helt ud, og der var ikke en eneste, der ikke havde gjort noget ud af sig selv. Best dressed var for mig Saseline. Hun var helt ubeskriveligt smuk i den fineste, grønne sag fra Edith & Ella.

https://www.instagram.com/p/BEyzX5kRniF/?taken-by=saselines

Alle andre kunne få lov til at tage lidt billeder på den røde løber, så jeg fik selvfølgelig også taget et billede eller to 😉 Her er jeg med min moster:

https://www.instagram.com/p/BE1eTy7TRQS/?taken-by=oliviambach

2. Mingeling

Til et event som dette med alle de største beautybrands i både ind- og udland kan man ikke andet end at mingle. I bund og grund har vi alle de samme interesser og samme passion for beauty. Jeg elsker at møde nye mennesker, og derfor var det her også et af højdepunkterne. Det var super hyggeligt at få snakket med dem, jeg allerede kendte og blive introduceret for nye bekendskaber.

(Foto: Privat)

3. Showet & stemningen

Uddelingen af priserne var så sjov. Det var superhyggeligt at sidde ved de fine, opdækkede borde, og følge med i awardshowet. Alle folk piftede og råbte op, hver gang deres brand blev nævnt, og der var så mange fine takketaler. Helt sikkert et superstærkt hold produkter i år og en hel masse velfortjente priser. Stemningen i salen var fantastisk, og derfor er prisuddelingen også et af mine tre højdepunkter.

(Foto: Privat)

Olivia Bach er jysk beautyblogger, sundhedselsker og uddannet makeupartist, og hun går op i alt, der vedrører krop, skønhed og velvære.

Olivia deler ud af sit beautyunivers hver uge på MY DAILY SPACE og på sin blog: Oliviabach.dk.

· Mere fra samme kategori ·