Læs også:

Close
Kvinde bruger netdating på sin iPhone.

Netdating: Derfor skal kvinder starte samtalen

Mit liv, Nyheder  | 

En undersøgelse har fastslået, at kvinder får mest ud af netdating, hvis de selv tager initiativ til at skrive til en potentiel date

– Hvis en kvinde intet gør, vil hendes indbakke blive fyldt med mindre attraktive mænd.
OK Cupid

Det er fristende at læne sig tilbage og lade mændene gøre arbejdet, når du er i gang med netdating. Om det så er Tinder, Dating.dk, Happn eller en helt fjerde form for online dating, ruller det nemlig ind med beskeder til de kvindelige profiler, uden kvinderne selv behøver gøre særlig meget.

Det kan dog være en stor fordel for dig, hvis du er den, der tager initiativ og starter med at kontakte mændene. En undersøgelse viser nemlig, at det vil resultere i mere attraktive matches!

Hvordan hænger det sammen? Datingsitet OK Cupid har foretaget en undersøgelse mellem 70.000 brugere og forklarer resultatet således:

– For at sætte tal på, så kontakter mænd kvinder, som er 17 procentpoint mere attraktive, og kvinder kontakter mænd, der er 10 procentpoint mere attraktive. Det vil sige, at hvis en kvinde intet gør, vil hendes indbakke blive fyldt med mindre attraktive mænd.

Kvinde ligger i sin seng og bruger netdating på sin iPhone.

Vær den første til at skrive, når du er på netdating

Hvis du er en af de her kvinder, der er liiidt doven og har besluttet, at mændene må komme til dig, så er de potentielle dates, der kontakter dig i gennemsnit 5 procentpoint mindre attraktive end dig. Hvis du til gengæld tager teten og er den første til at skyde en besked af sted til en mand, så er han sandsynligvis næsten 7 procentpoint mere attraktiv end dig.

Det er da en undersøgelse, der kan bruges til noget. Hvis du går og drømmer om en date på et højere niveau, så skal du altså i gang med at sende nogle beskeder.

Det gælder naturligvis kun på datingsites, hvor den første kontakt sker gennem indbakken – på datingapps som Tinder og Happn styrer du nemlig, hvem der overhovedet har mulighed for at skrive til dig til at starte med.

MY DAILY SPACE ønsker god jagt!

· Mere fra samme kategori ·