Læs også:

Close
All you can eat-fritter på vej til McDonald's.

All-you-can-eat fritter på vej til McDonald’s

Nyheder  | 

Kan du bare slet ikke få pommes frites nok? Så kender vi en McDonald’s-restaurant, du skal besøge. Husk dog lige at tanke dit rejsekort godt op først …

Du kender det stensikkert: Det er ultrasvært at få forholdet mellem antallet af fritter og mængden af mayo til at stemme. Det problem er der nu en McDonald’s restaurant, der har fundet en løsning på: All-you-can-eat pommes frites!

Så køber du bare en ordentlig bunke sovs – der skal nok være fritter nok.

Der er dog en lille udfordring. Nyheden vil nemlig kun være at finde på en helt ny McDonald’s i St. Joseph i den amerikanske stat Missouri (i hvert fald til at starte med), så du skal ud på en mindre rejse – men så er der altså også fritter, til du segner.

Det skriver St. Joseph News-Press.

Du behøver ikke engang forlade stolen

Udover at bade i pommes frites, kan du på restauranten også få speciallavede desserter, sandwich og burgere. Hvis du synes, at det lyder udmattende både at skulle spise en bjerg af fritter og rejse dig for at bestille, kan du ånde lettet op. Der er nemlig også bordservering, så du behøver slet ikke lette rumpen, før du når til det punkt, hvor det er på tide at stoppe med at spise.

God tur!

(Foto: Polfoto)
(Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·