Læs også:

Close
To langdistanceveninder griner

4 fordele ved at være langdistanceveninder

Mit liv  | 

Bor din BFF i den anden ende af Danmark eller i et helt andet land? Det kan være svært, men der er også mange fordele ved at være langdistanceveninder

Det er ret tricky at finde en dag, der passer ind i begge jeres skemaer, men når det endelig lykkes, er det månedens – og nogle gange årets – højdepunkt. Fordi I mødes så sjældent, værdsætter I det nemlig endnu mere, når det sker.

Måske har du mødt hende på en ferie, måske er I flyttet i hver sin retning efter gymnasiet, eller måske er en af jer flyttet på grund af et job. Uanset hvad der er sket, er du og din BFF langdistanceveninder, og det kan være lige så krævende som et langdistanceforhold til en kæreste.

Heldigvis er der også mange fordele ved at have en god veninde, som bor langt fra dig. Det betyder nemlig, at I blandt andet er gode til virkelig at værdsætte den dyrebare tid, I har sammen, når I endelig ses, at I bliver gode til at prioritere og gøre plads til weekendture, og at I måske endda kommunikerer endnu bedre, end I ellers ville.

Hun giver dig et andet syn på verden

Nogle gange er det svært at huske at kigge ud fra sin egen lille boble, men det hjælper din veninde dig med. Hendes liv ser nemlig noget anderledes ud end dit, bare ved at hun har nogle andre omgivelser end dig, og det minder dig om, at livet ser forskelligt ud fra andre vinkler.

– Ved at have en at ringe, skrive eller maile til, som ikke bare er din BFF men også står uden for din hverdag, kan du bede om råd og være sikker på, at hun er i stand til at give dig det helt objektivt og vigtigst af alt uden at dømme, skriver nyhedssitet Hello Giggles.

Når I ses, sætter I virkelig pris på det

Det er ret tricky at finde en dag, der passer ind i begge jeres skemaer, men når det endelig lykkes, er det månedens – og nogle gange årets – højdepunkt. Fordi I mødes så sjældent, værdsætter I det nemlig endnu mere, når det sker.

langdistanceveninder tager en selfie

Langdistanceveninder må arbejde hårdere

Selv om I er BFFs kræver det hårdt arbejde at være der for hinanden i  medgang og modgang, når I bor så langt fra hinanden. For at vedligeholde venskabet, så du bliver ved med at have en god veninde, kræver det nemlig, at du også selv er en god veninde  – og det kan altså have sine udfordringer på grund af afstanden.

Til gengæld lærer du at holde på en god veninde, og det kan du godt være stolt af.

– Når din BFF bor langt væk, kræver det dedikation at holde kontakten og lade hende vide, at du sætter pris på jeres venskab som noget mere end en besked her og der, når du kommer i tanke om en sjov historie eller ser et skægt billede poppe op på Facebook, skriver Hello Giggles.

I bliver bedre til at kommunikere

Det der med lige at mødes til træning eller en hurtig middag er ikke en mulighed som langdistanceveninder. Derfor skal kommunikationen mellem jer fungere, for at I kan holde kontakten.

– Du ringer til hende, når der sker noget stort, du gerne vil dele, du sender hende lange emails i dine pauser, når du har en historie, der er for lang til at sms’e, og du bruger endda Facetime, når du vil vise hende noget vildt. Det er fantastisk. Ægte kommunikation, og den foregår, selv når I er virkelig langt fra hinanden, for afstand har ingen betydning for bedste veninder.

Hvad er dit bedste råd til at fungere som langdistanceveninder?

· Mere fra samme kategori ·