Læs også:

Close

Efterårskollektionen, du skal holde øje med

Mode  | 

Vi giver dig en lille forsmag på de unikke trends, du kommer til at vælte dig i, når H&M lancerer efterårskollektionen

Et smugkig ind i et efterår med blonder, rå kanter og slangeskind. Du kan allerede nu forberede dig på et eksklusivt og sofistikeret efterår. Vi har fundet de fem fedeste looks fra efterårskollektionen, der blev vist frem ved H&M Studio AW16 runway.

Kollektionen vil være i butikkerne fra den 8. september 2016.

Stærk femininitet og individualitet

Efterårskollektionen fra H&M vil byde på bløde bohemian-inspirerede styles, rå kanter, sofistikerede bukser, blonder og slangeskind. Farverne spænder fra feminin cremehvid til sexet rød, og kvindekroppen er i fokus ved fremhævelse af talje, skuldre og individualitet.

Her er vores fem favoritlooks, som vi vil drømme om indtil efteråret kommer.

Boho chic

Lange ruskindsstøvler, en løs kjole med fede detaljer og en grå hat – mere skal der ikke til for at blive boho chic dette efterår. Kjolen fremhæver taljen med en knude på maven, og kraven, der her er placeret bag en fed hat, giver et afslappet og cool udtryk. Det perfekte outfit til din kommende efterårsgarderobe.

Runway02
(Foto: H&M Studio AW 2016 i Paris, Marts 2016).

Sofistikerede bukser

Vige, højtaljede bukser er et af efterårets musthaves. Dette sofistikerede look fremhæver både de kvindelige former og giver et underspillet herrelook ved at style bukserne med nålestribet stof og en liret bowlerhat.

Runway27
(Foto: H&M Studio AW 2016 i Paris, marts 2016).

Forførende blonder

Efteråret 2016 vil igen være præget af forførende blonder. Kombiner en sexet blondetop med et par sorte, klassiske bukser, eller gør som Nadja Bender: Gå hele vejen og ifør dig et par bukser med hvide frynser og et par spidse støvler.

Runway48
(Foto: H&M Studio AW 2016 i Paris, Marts 2016).

Rød, sort, hvid …

Den røde farve vil ses overalt i modebilledet til efteråret, så allerede nu kan du godt begynde at købe rødt til din garderobe. For at give et sexet look kan du altid kombinere den røde farve med sort – og for at give noget kontrast er den hvide farve et perfekt match til rød og sort. Dette sæt er både gennemført og elegant og vil være helt perfekt til en aften i byen iført et par høje stilletter.

Runway32
(Foto: H&M Studio AW 2016 i Paris, Marts 2016).

Feminin & rå

Slangeskindsstøvler, en højtaljet, lang nederdel og en kort, rå jakke – mere skal der ikke til, før du har drømmelooket dette efterår. Den fine cremefarve kan være svær til os lyse skandinaver, når det er vinter og huden er lys, brug derfor den sorte farve som kontrast for at kombinere og give lidt farve til ansigtet.

Runway05
(Foto: H&M Studio AW 2016 i Paris, Marts 2016).

 

 

 

· Mere fra samme kategori ·