Læs også:

Close
Ung kvinde spiser pizza iført pyjamas

5 ting, der sker, når du er helt alene

Mit liv, Underholdning  | 

Nøgenmadlavning og pizzabakketårnbygning er bare nogle af de ting, der finder sted, når du er helt alene og ingen kigger

Hvis du tager et skridt tilbage og lige betragter dig selv ude fra, næste gang du er helt alene, ser det måske nogenlunde sådan her ud …

1. Du er splitterravende nøgen – hele dagen

Ahh! Endelig er der plads til at vandre rundt i lejligheden uden noget som helst, der strammer. Du finder hurtigt ud af, at alle aktiviteter kan lade sig gøre uden tøj på: Netflixing, opgaveskrivning, madlavning (her kan spruttende madvarer som for eksempel varm olie dog være pænt farlige, så overvej et forklæde) … You name it: Det kan gøres nøgen.

En ekstra bonus er, at du også slipper for de der irriterende bh- og sokkemærker på kroppen. Win!

https://www.instagram.com/p/BCDKhq5IZjr/?taken-by=twerkqueenlouise

Tip! Sørg for at trække gardinerne for, så du er helt sikker på, at det kun er dig selv, der er “til stede”. Eller gør som twerk-dronningen Louise, og del det på Instagram. Dit valg.

2. Din aftensmad er … alternativ

Nogle gange er man bare nødt til at spise det, der lige er tilbage. Køleskabet skal tømmes, og helt okay madvarer skal da ikke gå til spilde, bare fordi de er lidt inkompatible med de andre madvarer i køkkenet. Især ikke når nu det kun er dig, der skal spise med. Du er nemlig ikke så kræsen, når det betyder, at du kan droppe en tur i Netto.

Retter som knækbrød med tzatziki, en håndfuld mandler og spinatblade med mayo er nærmest et festmåltid, når du er alene hjemme. Oftest ser de nemlig nærmere sådan her ud:

https://www.instagram.com/p/BCurfGbuSPZ/?taken-by=angelaluke82

Kopnudler, vin … og dig.

3. Din kedsomhed går ud over dit kæledyr

Det er jo egentlig hyggeligt nok at kunne bruge tid med en af de vigtigste væsener i dit liv, nu hvor der ingen mennesker er i nærheden. Ja altså – bortset fra at din hund er holdt op med at komme, når du kalder, fordi den har regnet ud, at du bare vil iklæde den endnu en menneskelig beklædningsgenstand og snappe det til dine venner.

https://www.instagram.com/p/np4ksFvsDI/?taken-by=a_lot_of_mocha

4. Du bestiller junkfood for anden dag i træk … okay, tredje

Det betyder til gengæld, at du har opdaget nogle helt nye fastfoodsteder i nærheden, fordi du synes, at det er pinligt, at din lokale pizzamand kan huske dig – og at du igen skal have en nummer 11 med ekstra ost.

Ung kvinde spiser pizza iført pyjamas

5. Du ligger på sofaen en hel weekend

… og der er ingen dårlig samvittighed at spotte. Der er nemlig ingen, der opdager det. Ingen omkring dig til at komme med fordømmende blikke eller kommentarer som: “Skal du ligge der hele dagen?”

Men hvis der var, ville svaret være: “Ja!”

https://www.instagram.com/p/BAkHXrKFVT7/?taken-by=kathrynfiona

· Mere fra samme kategori ·