MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
juleburger burger vegan mock duck(Foto: David Bering)
Tina Dines Appelt
Nyheder  |  11. december 2019

Veganermad: Juleburger

Thomas Erex står bag bogen ‘Vegansk julemad’. En bog fyldt med lækre opskrifter. Vi har været så heldige at få opskriften på ‘juleburger’. En opskrift man dog kan bruge hele året – bare udelad ordet jul eller tilsæt andre krydderier Thomas Erex er selv veganer og syntes, der manglede en bog med både velsmagende og… Læs mere »

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
Tina Dines Appelt
Mad  |  3. december 2019

Vegansk risalamande

De fleste elsker risalamande. Men hvad gør man, hvis man er veganer, eller skal have en veganer til spisning juleaften. Her er svaret. For vi har fået Ditte Gad Olsens opskrift fra den fine bog 'Vegansk til højtider og fest'.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
fisk remoulade thomas erex vegansk julemad (Foto: David Bering)
Tina Dines Appelt
Mad  |  26. november 2019

Veganermad: Krigsfisk med remoulade

Thomas Erex står bag bogen 'Vegansk julemad'. En bog fyldt med lækre opskrifter. Vi har været så heldige at få opskriften på 'krigsfisk med remoulade'. En opskrift man dog kan bruge hele året.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
Karamelliserede æbler
Tina Dines Appelt
Mad  |  15. november 2019

Karamelliserede æbler

Karamelliserede æbler er lækre – mega lækre. Her får du en opskrift fra bogen ‘Vegansk til højtider og fest’ af Ditte Gad Olsen Opskriften er vegansk, så alle kan være med og nyde de lækre æbler. Det svære ligger i karamellen. Og pas på den bliver gloende varm. Det skal du bruge Sådan gør du… Læs mere »

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk