MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
havredrik, havremælk, mælk, naturlig, forbehandlet, produceret, kaffe, sociale medier, instagram, trend, landbrug og fødevarer, forbrugersociolog, nina preus, mad, sundhed, danmark, trends, kaffe, latte, hashtag, oat milk, havremælk, havredrik, mælk, næringstoffer, næring, komælk, protein, kulhydrat, mineraler, vitaminer, sundhed, kost, kroppen, mad, diæt, laktoseintolerant, mælkeallergiker, mælkeerstatning, mælkealternativ, altomkostdk, fødevarestyrelsen, miljø- og fødevareministeriet, råd, vejledning, sojadrik, risdrik, havredrik, havremælk
Camilla Falkenberg
Sundhed  |  15. november 2017

Havredrik: Hvor sundt er det egentlig?

Havredrik er det nye sorte inden for mælkeerstatninger. Det kaldes bæredygtigt, rigt på næringsstoffer og ikke mindst sundt, men hvor sundt er det egentligt?

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
havredrik, havremælk, mælk, naturlig, forbehandlet, produceret, kaffe, sociale medier, instagram, trend, landbrug og fødevarer, forbrugersociolog, nina preus, mad, sundhed, danmark, trends, kaffe, latte, hashtag, oat milk, havremælk, havredrik, mælk, næringstoffer, næring, komælk, protein, kulhydrat, mineraler, vitaminer, sundhed, kost, kroppen, mad, diæt, laktoseintolerant, mælkeallergiker, mælkeerstatning, mælkealternativ, altomkostdk, fødevarestyrelsen, miljø- og fødevareministeriet, råd, vejledning, sojadrik, risdrik, havredrik, havremælk
Camilla Falkenberg
Nyheder  |  3. november 2017

Havredrik: Derfor er dit insta-feed fyldt med den nye “mælk”

Havredrik er det nye sorte inden for alternativer til mælk, og enhver instagrammer med respekt for sig selv har postet mindst ét billede med #havremælk. Hvorfor er havredrik pludseligt så populært? Er det overhovedet sundt? Hvorfor kan man ikke kalde det mælk? Få svarene her.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk