MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
Fermenterede æbler-med-et-touch-af-kanel
Tina Dines Appelt
Mad  |  8. november 2022

Fermenterede æbler med et touch af kanel

De lækre æbler med et touch af kanel har en delikat smag, og de kan bruges til mange ting. En nem måde at afprøve fermentering på. Opskriften er fra bogen ‘Kunsten at fermentere’ af Ditte Ingemann.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk