MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
Tina Dines Appelt
Mad  |  20. maj 2022

Lækre (og sunde) ‘Go’morgen’-muffins

Mangler du nogle gange inspiration til sund og også lækker morgenmad - både når du er på farten eller har masser af tid i weekenden. Disse Go'morgen-muffins er perfekte dertil.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
kanelsnurrer
Tina Dines Appelt
Mad  |  28. april 2022

Lav glutenfri kanelsnurrer

Hvem er ikke vild med lidt lækkert til enten morgenmad eller kaffen. Men hvorfor ikke prøve at lave en lidt sundere og også glutenfri variant. Opskriften er fra bogen ‘Gaven til maven’ af Anette Harbech Olesen.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
Mette Nordby Jensen
Mad  |  27. november 2020

Drink: Spicy Sidecar

SPICY SIDECAR! Er titlen på julens cocktail fra Cointreau og Rémy Martin. Fuldend julehyggen med en rigtig juledrink enten til julefrokosten, til fordrink juleaften inden årets middag eller bare til en god fredag aften i december.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
arme riddere (Foto: Ditte Ingemann)
Mette Nordby Jensen
Mad  |  20. november 2020

Opskrift: Arme riddere med kanelstegte pærer

Vil du prøve en anderledes morgenmad til hverdag eller weekend? Så prøv denne, hvor du blot skal bruge nogle få simple ingredienser, men smagen er stadig ligeså god, og så er det fokus på madspild.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
cocktail Foto: Hans Just)
Mette Nordby Jensen
Mad  |  30. oktober 2020

Drink: Margarita med kanel og passionsfrugt

Så er det tid til en rigtig vintercocktail fra Cointreau. Den klassiske Margarita forbinder mange ofte med varme sommerdage serveret til salte nachos med guacamole i poolen, men denne er med et twist af Cointreau og krydderier, der er tilpasset de mere kolde dage. Få den lækre opskrift her med kanel og passionsfrugt.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
brunch stephanie spangsberg snurrer mandelmæk (Foto: Jesper Glyrskov)
Tina Dines Appelt
Mad  |  24. september 2020

Brunch Brunch Brunch: Kanelsnurrer med mandelmælk og kokossukker

Bogen ‘Brunch, brunch, brunch’ af Stephanie Spangsberg er en super lækker og inspirerende kogebog fyldt med opskrifter, man har lyst til at lave og sætte tænderne i. Her får du en lækker opskrift på kanelsnurrer med mandelmælk og kokossukker.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
myslibar grønne madpakker louise lorang ( (Foto: Anders Schonnemann)
Tina Dines Appelt
Mad  |  26. august 2020

Lækker snack eller mellemmåltid: Myslibar

I Louisa Lorangs nye bog ‘Grønne madpakke’ er der en opskrift på myslibar. De er nemme at lave, fede at have med på farten og kan gøre det ud for et mellemmåltid eller snack, når sulten melder sig .

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
ayurveda bog gylden mælk (Foto: Cecilie Loulou Simonsen))
Tina Dines Appelt
Mad  |  25. maj 2020

Opskrift på gylden mælk

I den smukke bog Ayurveda af Zennie og Martin Bonde Mogensen er der en opskrift på gylden mælk, der er nem at lave og som fylder dig med energi og varme.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
Ida Schou
Mad  |  13. maj 2020

Vegansk sommerdessert: Bagte hindbær med kokos

Vi kender alle til at være ved at 'døøø' efter noget lækkert til den søde tand. På de dage skal det helst gå hurtigt samtidig med, at man får noget sundt, der kan tilfredsstille ens sukker trang. Derfor giver vi dig en meget enkel opskrift på en lækker og vegansk sommerdessert med hindbær og kokos.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
kanel dej kanelkage glasur hygge kage (Foto: MY DAILY SPACE)
Tina Dines Appelt
Mad  |  25. november 2019

Verdens bedste kanelkage

Om du laver den om sommeren, i julemåneden eller bare en helt almindelig søndag ... Denne kanelkage vil du elske. Bonussen er, at den nærmest kun bliver bedre af at ligge en dag eller to.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest

Navigation til indlæg

Ældre indlæg
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk