MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
bountykage frederikke wærens
Tina Dines Appelt
Mad  |  14. april 2021

Frederikke Wærens Bountykage

Hvem elsker ikke Bounty - og kager - og hvad når de to ting slås sammen ... Lyder det ikke lækkert. Nu kan du lave dygtige Frederikke Wærens egen Bountykage og glæde dig selv og dine venner og familie.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
bananas upside down kageEmil Obel (Foto: Line Falck)
Tina Dines Appelt
Mad  |  6. oktober 2020

Emil Obels opskrift på ‘Bananas upside down’ kage

Hvem elsker ikke at smovse sig med en lækker kage … Og nu kan du selv lave Emil Obels 'Bananas upside down' kage. Den er fra hans kagebog ‘Festlige & fantasifulde KAGEBORDE’.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
bog mascha vang piece of cake gulerodskage_med_frosting
Tina Dines Appelt
Mad  |  27. marts 2019

Lækkersulten: Gulerodskage med frosting

Gulerodskage med frosting er oftest en favorit og vinder hos de fleste. Lav den selv, og invitér veninderne på kaffeslabberas.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
donuts tid til kage
Tina Dines Appelt
Mad  |  3. november 2017

Lækkersulten? Opskrift på donuts med chai og hvid chokolade

Ifølge Ditte Julie Jensen fra Den store bagedyst er donuts det nye sort inden for kager og bagværk, for de smager skønt og er virkelig inspirerende at pynte. Faktisk kan donuts enten være friturestegt eller bagt.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
Chokoladekage, nutella, glasur, nutellaglasur, dessert, kageopskrift
Benedikte Brix
Mad  |  4. april 2017

Opskrift: Chokoladekage med Nutella-glasur – mums!

Her er opskriften på den ultimative chokoladekage med Nutella-glasur!

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk