MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
konfekt
Tina Dines Appelt
Mad  |  15. december 2021

Nem konfekt med et nyt twist: Her er tre varianter at vælge imellem

Vi elsker konfekt. Og de sikre med marcipan og nougat holder altid. Men det kan også være en god ide at prøve noget andet og måske kombinere med de traditionelle stykker konfekt. Her får du tre varianter.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
grillede ferskener (Foto: Camilla Skov)
Tina Dines Appelt
Mad  |  26. juni 2020

Grillede ferskner med rosmarin & karamelliseret hvid chokolade

Hvem elsker ikke at grille. Og hvorfor ikke også grille desserten ... Det er både hyggeligt, og så smager de grillede ferskener fantastisk sammen med mascarponecremen og den karamelliserede hvide chokolade.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
Rabarbertrifli (Foto: Maria Rohde Madsen)
Tina Dines Appelt
Mad  |  20. april 2020

Lækker dessert: Rabarbertrifli med hvid chokoladecreme

Rabarber er i sæson fra april og er oplagte at bruge i en forårsdessert. Prøv denne rabarbertrifli med hvid chokoladecreme fra bogen 'Bæredygtig Kost'.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
konfekt hvid chokolade pebermynte candy cane (Foto: MY DAILY SPACE)
Tina Dines Appelt
Mad  |  16. december 2019

Nem konfekt du kan give som gave – eller spise selv

Konfekt er så lækkert, men kan godt virke som et kæmpe projekt at lave. Det behøver det slet ikke at være. Lav det selv - og giv det som lille værtindgave.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
småkager cookie cookies (Foto: MY DAILY SPACE)
Tina Dines Appelt
Mad  |  26. oktober 2019

Så nemt kan du lave american cookies

Hvem elsker ikke de små eller store småkager. Cookies - bløde - hårde - hårde udenpå bløde indeni. Lige meget hvad er de alles favoritter. Lav dem selv. Det er nemt og billigt.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
blondie kage rabarber hvid chokolade bage (Foto: Søren Staun Petersen)
Tina Dines Appelt
Mad  |  17. september 2019

Rabarber: Blondie med pistacienødder

Der er noget helt specielt ved rabarber. Man kan bruge dem både til det søde men også salte køkken. Her får du en opskrift på den lækreste blondie med rabarber, hvid chokolade og pistacienødder.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
spiselige blomster bog jordbærsorbet (Foto: Flemming Gernyx)
Tina Dines Appelt
Mad  |  18. juni 2019

Opskrift med spiselige blomster: Jordbærsorbet

De er smukke i naturen – de er pæne i buketter og vaser men de er også fantastiske i mad. Her får du en opskrift på en lækker jordbærsorbet med honningmarinerede jordbær.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
Varm kakao med to ingrdienser-nutella
Line Torup
Mad  |  11. november 2018

Varm kakao på seks forskellige måder til de kolde dage

Varm kakao er næsten en menneskeret i disse kolde tider. Vi giver dig derfor lidt inspiration til at spice den klassiske drik op.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
Opskrift på Cakenhagens mousse af hvid chokolade
Tina Dines Appelt
Mad  |  25. juni 2018

Opskrift på Cakenhagens mousse af hvid chokolade

Cakenhagen i Tivoli har netop udgivet deres egen bog skrevet af chefkonditor Torben Bang. Vi har været så heldige at få fingrene i den lækreste opskrift på mousse af hvid chokolade med bærkompot Hvis du har prøvet at være i Tivoli og få kaffe og kage hos Cakenhagen, så ved du også, at de kager… Læs mere »

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
skyr hvid chokolade
Tina Dines Appelt
Mad  |  12. januar 2018

Drømmemad! Opskrift på skyr med hvid chokolade

Kan du blive forelsket i skyr? Ja, det kan du sådan set godt, når skyr kommer i selskab med hvid chokolade. Her er opskriften, du vil elske os for.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest

Navigation til indlæg

Ældre indlæg
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk