MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
sables, småkager, bogen om vanilje, mette ravn
Tina Dines Appelt
Mad  |  20. december 2022

Lav lækre Sables småkager med vanilje

De kan laves hele året, for der er noget ved små lækre småkager til kaffen eller teen. Sables småkagerne er fra bogen 'Bogen om vanilje' af Mette Ravn.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
frederikke wærens
Tina Dines Appelt
Mad  |  14. november 2022

Lav Frederikke Wærens sprøde og saftige boller

Bollerne er både sprøde og saftige og perfekte til morgenmaden eller som mellemmåltid. Opskriften er fra bogen ‘Salty Baking Moments’ af dygtige Frederikke Wærens. Er du klar til boller, som alle vil elske Disse boller står allerøverst på listen over de mest populære opskrifter på min blog. Bollerne har igennem tiden fået mange rosende ord,… Læs mere »

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
kaffebrød meyer
Tina Dines Appelt
Mad  |  25. oktober 2022

Kaffebrød – en overset klassiker

Måske kender du - og elsker - som vi gør. Og kender du ikke, så skal du prøve denne lækkerbisken. Kaffebrød er lidt en ukendt bagerting, men nu kan du lave dem selv. Opskriften er fra bogen Meyers Surdejsskole.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
cookies spiselige gaver
Tina Dines Appelt
Mad  |  11. oktober 2022

Giv en spiselig gave eller lav dem bare selv

Cookies med macadamia med nødder og hvid chokolade er en lille lækkerbisken, som du både kan give som en sjov DIY-gave - eller måske bare lave dem selv, for de smager fantastisk.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
chokolade
Tina Dines Appelt
Mad  |  3. oktober 2022

Find den bedste chokolade til dine bageprojekter

Er du på udkig efter den perfekte chokolade til bagning eller fremstilling af eksempelvis konfekt? Så bør du tjekke det belgiske brand Callebaut chokolade. Bliv klogere på den lækre chokolade her.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
frederikke værens osteboller
Tina Dines Appelt
Mad  |  20. april 2022

Frederikke Wærens bløde osteboller

Bløde osteboller - åhhh lyder det ikke bare for lækkert. Opskriften er fra bogen ‘Salty Baking Moments’ af dygtige Frederikke Wærens. Er du klar til boller, som alle vil elske.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
bananbrød
Tina Dines Appelt
Mad  |  25. marts 2022

Sådan laver du et lækkert bananbrød

Indrømmet – at kalde det et brød er nok en tilsnigelse – men hvem vil ikke gerne ‘tro’, de spiser noget sundt, når de reelt indtager en kage. Prøv at lave det hypede bananbrød selv. Det smager usædvanlig godt Nej, det bliver ikke sundere af at blive kaldt brød i stedet for kage – men… Læs mere »

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
hindbærsnitter
Tina Dines Appelt
Mad  |  11. marts 2022

Bagetid: Lav lækre hindbærsnitter med kransekagetopping

Hvem elsker ikke hindbærsnitter - de er old school på den lækre måde. Og her er de i en ekstra lækker variant. Den er fra bogen 'Skærekager de luxe'. Måske du skulle kaste dig over lidt lækkert til kaffen.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
fastelavnsbolle
Tina Dines Appelt
Mad  |  25. februar 2022

Fastelavnsbolle med et twist: Choux au craquelin

Hvad med at prøve at lave en choux au craquelin, der er en smuk og moderne udgave af den traditionelle fastelavnsbolle.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
fuldkornsscones
Tina Dines Appelt
Mad  |  2. september 2021

Plantebaseret brunch: Fuldkornsscones med skyr

Plantebaseret mad vinder mere og mere frem. Og vi har fået denne opskrift på fuldkorsscones med skyr fra bogen 'Plantebaseret familiemad'.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest

Navigation til indlæg

Ældre indlæg
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk