MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
cremesnegle snegle kage
Tina Dines Appelt
Mad  |  24. februar 2021

Cremesnegle i bradepande

Hvad skal du bage ... Hvad med cremesnegle i bradepande. Sådan en hel bradepande fyldt med disse små lækre snegle. Det kan næsten ikke blive bedre. Du får her opskriften på Annemette Voss' cremesnegle.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
fastelavnsboller
Tina Dines Appelt
Mad  |  19. februar 2021

Lav selv dine fastelavnsboller – og spis dem året rundt

Fastelavnsboller hitter ... Men hvordan laver man den perfekte fastelavnsbolle, så gode råd af konditorchef her, og også en opskriften, så du selv kan forsøge dig.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
pynt Foto: MY DAILY SPACE
Mette Nordby Jensen
Bolig  |  2. december 2020

Mette: Jul i lange baner – sådan julehygger jeg

Julen er en skøn tid, hvor man kan hygge i lårtykke stråler. Jul er mange ting, og ofte har den enkelte små og store traditioner. Kig med når Mette viser og fortæller om, hvordan hun julehygger.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
espresso biscotti (Foto: Anders Schönnemann)
Tina Dines Appelt
Mad  |  27. oktober 2020

Småkager: Espresso biscotti

Småkager eller cookies er sådan en overset lækkerbisken. Lidt sødt til kaffen eller espressoen. Lav dem selv. Det er faktisk ret nemt. Opskriften her på espresso biscotti er fra Louisa Lorangs nye bog ‘Småkager’.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
dounuts, kage (Foto: Unsplash)
Mette Nordby Jensen
Underholdning  |  20. oktober 2020

Dette er de 10 mest populære desserter på Instagram

Instagram er blevet et populært sted at poste lækre, mund-løber-i-vand og inspirationsrige billeder af vores mad. De søde, sukrede, syndige sager er også et hit, og man kan bruge timevis på, at se kager blive smurt op, og desserter pyntet, men hvilke desserter postes der flest billeder af - få svaret her.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
hiamba korn kornsort (Foto: PR)
Tina Dines Appelt
Nyheder  |  18. december 2019

NEWS: Verdens sundeste kornsort skal afhjælpe overvægt og diabetes

Verdens sundeste kornsort skal afhjælpe overvægt og diabetes  · Klimaet er vigtigere for unge, når de køber ind · Udlændinge får livslang ydelse fra den danske stat på trods af, de er rejst hjem · E-waste i Thailand er et stigende problem · Dagens video: Drew Barrymore er glad for sine bageting.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
kanel dej kanelkage glasur hygge kage (Foto: MY DAILY SPACE)
Tina Dines Appelt
Mad  |  25. november 2019

Verdens bedste kanelkage

Om du laver den om sommeren, i julemåneden eller bare en helt almindelig søndag ... Denne kanelkage vil du elske. Bonussen er, at den nærmest kun bliver bedre af at ligge en dag eller to.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
småkager cookie cookies (Foto: MY DAILY SPACE)
Tina Dines Appelt
Mad  |  26. oktober 2019

Så nemt kan du lave american cookies

Hvem elsker ikke de små eller store småkager. Cookies - bløde - hårde - hårde udenpå bløde indeni. Lige meget hvad er de alles favoritter. Lav dem selv. Det er nemt og billigt.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
blondie kage rabarber hvid chokolade bage (Foto: Søren Staun Petersen)
Tina Dines Appelt
Mad  |  17. september 2019

Rabarber: Blondie med pistacienødder

Der er noget helt specielt ved rabarber. Man kan bruge dem både til det søde men også salte køkken. Her får du en opskrift på den lækreste blondie med rabarber, hvid chokolade og pistacienødder.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
bog mascha vang piece of cake gulerodskage_med_frosting
Tina Dines Appelt
Mad  |  27. marts 2019

Lækkersulten: Gulerodskage med frosting

Gulerodskage med frosting er oftest en favorit og vinder hos de fleste. Lav den selv, og invitér veninderne på kaffeslabberas.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest

Navigation til indlæg

Ældre indlæg
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk