Læs også:

Close
rom rejse ferie somemrferie

Rejsetips du ikke vidste, du manglede

Rejser  | 

Smykker i sugerør og hemmeligt SMS-trick: Her er rejsetips, du ikke vidste, du manglede. Måske alligevel det lliiiiige er det du har brug for denne sommer

På TikTok deler brugere fra hele verden deres bedste rejsetips, der bandt andet tæller sammenrullet tøj i kufferten, citron mod køresyge og sugerør til opbevaring af smykker. Sommerferien er om hjørnet, og derfor giver TikToks brugere nyttige rejsetips til alle – med eller uden TikTok-profil – så danskerne kan komme godt afsted på ferie.

rom rejse ferie somemrferie
Rom er dejlig – hvem gad ikke tage en smut dertil … (Foto: Unsplash)

Sommer og sommerferie

Sommeren står for døren, og uanset om ferien står på eventyr, afslapning eller aktiv ferie, så er gode rejsetips altid guld værd.

Med TikToks korte videoformat og milliarder af indholdsskabere verden over har TikTok revolutioneret måden, som folk udforsker verden på. På TikTok er rejsetips blevet en populær genre, hvor brugerne på tværs af landegrænser deler deres bedste tips og tricks om alt fra, hvordan man bedst pakker kufferten til, hvordan man undgår turistfælder og finder skjulte perler.

slappe af sommer hat pool ferie
Små gode rejsetips kan man altid bruge … (Foto: Pxhere)

Rejsetips for alle danskere – med eller uden TikTok-profil

På TikTok er rejsetips blevet en populær genre, hvor hashtags som foreksempel #PackingTips og #TravelLight har opnået millioner af visninger verden over. Her deler brugerne deres bedste tips og hacks om alt fra, hvordan man bedst pakker kufferten til, hvordan man får de billigste flybilletter.

Nedenfor finder du rejsetips for alle danskere – med eller uden TikTok-profil:

 1. Rul dit tøj: At pakke sin kuffert kan være en kamp. Hvor meget skal der pakkes, og er der plads nok? Derfor kan tricket med at rulle sit tøj være koden til at få puslespillet til at gå op. Ifølge TikToks brugere krøller sammenrullet tøj også mindre, hvilket sparer dig for at medbringe et strygejern.

 2. Fyld din pude med tøj: Hvis din bagage er propfyldt, og prisen for ekstra bagage er høj, hvorfor så ikke fjerne fyldet fra en pude og fylde den med lette og bløde tekstiler? Tricket med at fylde sin pude med tøj er ret smart, hvis man mangler plads til det sidste i kufferten.

 3. Smykker i sugerør: Halskæder og armbånd vikler sig ofte helt hysterisk ind i hinanden i en kuffert. Men det kan faktisk undgås, hvis man holder kæderne adskilt ved hjælp af sugerør og på den måde undgår, at smykkerne leger kluddermor.

 4. Undgå køresyge med duften af citron: Står der bilferie på programmet, kan køresyge være en udfordring. Rådene fra TikTok-brugerne er mange, men tusindvis har set med, når en bruger anbefaler at dufte til en citron, hvilket skulle få kvalmen til at forsvinde.

 5. Følg flyrejsen med hemmeligt SMS-trick på din iPhone: Skriv dit flynummer i en besked, og modtageren kan – ved at holde fingeren nede på tallet – hurtigt få adgang til et live-opdateret kort og detaljeret information og eventuelle forsinkelser, terminal og ankomsttidspunkt. Det er der nok mange ventende i ankomsthallen, der vil få glæde af.

 6. Vakuumpak dit tøj: Tricket med vakuumposer er et gammelt husmor-trick, men tricket er fortsat populært blandt de rejse-elskende TikTok-brugere. Ved at vakuumpakke sit tøj, fjerner man alt luften, så det fylder meget mindre, som kan spare plads i bagagen.

kuffet rejse ferie
Klar – parat – sommerferie … (Foto: Unsplash)

Turen går til … TikTok

Glem alt om forældede rejsebureauer og turen-går-til-guides, for TikTok markerer sig endnu engang som den nye rejsemakker. Til feriens projektleder kan TikTok fungere som inspirationskilde hjemmefra, og til de mere laissez faire-rejsetyper er TikTok god at have ved hånden på rejsen.

Blandt populære trends lige nu findes bandt andet inspiration til:

 1. Hidden gems: De fleste vil gerne undgå turistfælder, og på TikTok deler brugere hemmelige lokationer med autentiske oplevelser – for eksempel gemmer der sig spektakulær arkitektur lige uden for Rom!

 2. Hem

  lufthavn
  Afsted – på sommerferie – eller bare ‘på opdagelse’ på TikTok … (Foto: MY DAILY SPACE)

 

 

Læs også:

 

Fem på stribe – boginspiration til dig

 

fem på stribe bogartikel bog bøger
Så er der fem skønne bøger til sommeren … (Foto: MY DAILY SPACE)

· Mere fra samme kategori ·