Læs også:

Close
novasol feriehus feriehusudlejligning sommerferie

SOMMERNEWS: Flere danskere holder ferie i de tyske ferieboliger

Nyheder  | 

Flere danskere holder ferie i de tyske ferieboliger · Utilfreds pizzakunde sigtet for vold · Flying Tiger Copenhagen lancerer ny app og kundeklub · Mand sparkede indkøbsvogn ind i  forbipasserende · Dagens billede: Varme Europa · Sommerpostkort: Festival feber

Vi har udvalgt dagens væsentligste, informerende samt bedste nyheder til dig, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Flere danskere holder ferie i de tyske ferieboliger

Bytte bytte sommerhus: Flere danskere holder ferie i de tyske ferieboliger. Det fortæller NOVASOL.

Det er almindeligt kendt, at mange tyskere har for vane at pakke bilen og køre mod de danske sommerhusområder. Som noget nyt er danskerne nu omvendt også begyndt at kigge mod Tyskland. Hos feriehusudlejningsvirksomheden NOVASOL beretter de om en stigning på næsten 13 procent i antallet af danskere, der vælger at holde ferie i tyske ferieboliger, sammenlignet med sidste år.

Som noget nyt er danskerne begyndt at kigge mod Tyskland, når de skal booke sommerhus til ferien. NOVASOL oplever især en stigende interesse for ferieboliger i deres tyske ferieparker og rapporterer om en stigning på knap 13 procent i antallet af danske bookinger sammenlignet med sidste år. Denne tendens viser, at Tyskland bliver en stadig mere populær destination for danske feriegæster.

– Det er meget positivt, at flere danskere også ser ferieboliger og sommerhuse som en mulighed på deres rejser ud af Danmark. I Tyskland er der utrolig mange og fine ferieparker, men kendskabet til dem har generelt haltet bagefter blandt danskerne. Derfor er vi også meget glade for, at flere danskere har fået øjnene op for mulighederne i vores naboland, fortæller Kenn Rasmussen, Vicedirektør, NOVASOL.

Hos NOVASOL oplever de, at det især er de nærtliggende regioner Schleswig-Holstein og Niedersachsen, der tiltrækker danskerne. I begge regioner kan man opleve det tyske vadehav mod vest, mens man i Schleswig-Holstein også har kystlinje mod Østersøen. I regionerne er der mulighed for at besøge byer som Kiel, Lübeck og Bremen samt Hamburg, der ligger mellem de to regioner.

I Schleswig-Holstein råder NOVASOL over ferieparkerne Beach Bay Travemunde og OstseeResort Olpenitz, mens feriehusudlejningsvirksomheden råder over ferieparken Marissa Resort i Niedersachsen. Ferieparkerne tilbyder et bredt udvalg af faciliteter, herunder restauranter, minigolf, legeland, spa- og badefaciliteter. Derudover er der også mulighed for cykeludlejning, hvilket gør det let for gæsterne at udforske de nærliggende områder.

novasol feriehus feriehusudlejligning sommerferie
Flere danskere kigger mod Tyskland, når de booker sommerhus. (Foto: NOVASOL)

Læs også: 13 ting du måske ikke vidste om Tyskland og tyskerne

Utilfreds pizzakunde sigtet for vold

Fredag aften kørte et pizzabud ud med en bestilt pizza til en kvinde på Østmøn. Imidlertid var kvinden, der er 34 år, utilfreds med såvel leveringstid som den leverede pizza, og det kom til heftig ordveksling, som endte med, at den 34-årige smed pizzaen efter buddet, en 50-årig kvinde, som blev ramt.

Den 50-årige kvinde forklarede til politiet, at hun også havde fået flere knytnæveslag på skulderen. Den 34-årige kvinde blev efterfølgende sigtet for vold.

pizzabakke
Utilfreds pizzakunde sigtet for vold …  (Foto: Unsplash)

Læs også: Børn udsat for vold

Flying Tiger Copenhagen lancerer ny app og kundeklub

Flying Tiger Copenhagen lancerer en ny app med tilhørende kundeklub, der fokuserer på mere målrettet kommunikation og belønninger til de mest loyale kunder.

Danmark bliver det første land, hvor appen kan bruges, og lanceringen markerer det første skridt i en global udrulning, der sigter mod stærkere kundeindsigt og forbedrede kundeoplevelser.

Flying Tiger Copenhagen Club er et nyt element i virksomhedens omnichannel-strategi og bliver afgørende for en bedre forståelse af kundernes præferencer, ligesom den skal hjælpe med at levere endnu bedre kundeoplevelser og sikre, at markedsføringsindsatsen er mere målrettet.

Kundeklubben blev lanceret den 26. juni 2024 og giver loyalitetsfordele for dem, som tilmelder sig via den nye app. Kunderne får direkte adgang til prisreduktioner på mellem 10 % og 20 %, som kan indløses i butikkerne.

– I 2023 havde vi omkring 100 millioner kunder på tværs af vores markeder, og langt de fleste transaktioner sker i vores fysiske butikker. Vi lancerer imidlertid en række initiativer for at forbedre kundeoplevelsen, uanset om det er i butikkerne eller i det digitale univers, kunderne møder os. Derfor er den nye app en værdifuld tilføjelse til vores øvrige kanaler og en vigtig søjle i vores omnichannel-strategi, fortæller Andre Filomeno, Senior Vice President ‘Customer & Digital’ hos Flying Tiger Copenhagen.

Det har krævet tid og arbejde at udvikle og tilpasse den nye app og kundeklubbens format. Virksomhedens kompleksitet og store geografiske spænd har været blandt årsagerne til at man først nu er klar med en digital kundeklub, der er gearet til international skalering. I 2023 testede man et pilotprojekt i Spanien og Italien, som målt på omsætning er virksomhedens største markeder. Her så man en tydelig effekt: Det gennemsnitlige køb steg med mere end 50 % for medlemmer sammenlignet med ikke-medlemmer, og købsfrekvensen steg med 10 %.

Med afsæt i det vellykkede pilotprojekt går den nye app nu live i Danmark, inden den rulles ud til andre markeder. Argumentet er, at man ønsker at få appen godt integreret på den danske hjemmebane, inden den når andre af virksomhedens i alt 36 markeder.

– Med kundeklubben kan vi styrke forbindelsen til vores kunder, og det bliver win-win for os som virksomhed og for kunderne, som bruger appen. Vi får værdifuld indsigt i forbrugeradfærden, og vores kunder bliver belønnet med markante medlemsfordele, fortæller Andre Filomeno, Senior Vice President for ‘Customer & Digital’ hos Flying Tiger Copenhagen.

Flying Tiger Copenhagen Club-appen er gratis og kan downloades via App Store og Google Play.

flying tiger app kundeklub
Den nye app og kundeklub startes op i Danmark. På sigt skal konceptet rulles ud til andre af detailkædens i alt 36 markeder. (Foto: PR)

Læs også: Shop i regnbuens farver

Mand sparkede indkøbsvogn ind i forbipasserende

Vagtcentralen i Aalborg modtog et opkald natten til søndag omkring en mand, der var meget generende på Ved Stranden i Aalborg.

Manden gik med en indkøbsvogn og kørte vognen ud på vejen mellem forbi kørende biler. En borger fik dog standset vognen, så den ikke kørte ind i nogen biler.

Derefter gik manden hen til indkøbsvognen igen og sparkede til den, så den kørte ind i flere personer. Politiet rykkede ud til stedet, men manden forsøgte at løbe væk, da han fik øje på politiet. Politiet indhentede og anholdte ham, men manden forsøgte at modsætte sig anholdelsen.

Med den fornødne magt blev han anholdt og sigtet jf. ordensbekendtgørelsen. Derefter blev han hensat i detentionen.

indkøbsvogn
En indkøbsvogn kan også bruges til at smadre biler med … (Foto: Unsplash)

Læs også: Vred, stresset eller hverdagstræt – sig PYT

Dagens billede: Varme Europa

Sommerpostkort: Festival feber

· Mere fra samme kategori ·