Læs også:

Close
lytte pige høretelefoner podcast

10 gode podcasts du kan lytte til

Underholdning  | 

Her får du inspiration til gode podcasts, du kan lytte til … 10 styk – og der er noget for enhver. Dyk ned og bliv inspireret til din næste podcast

I samarbejde med Podimo har vi samlet de mest underholdende, interessante, anderledes, sjov og skøre podcasts, der byder på alt fra saftige sladderhistorier til stærke personlige fortællinger. Skal vi med på lytter …

lytte pige høretelefoner podcast
Her får du 10 gode at lytte til … (Foto: Unsplash)

Her er 10 podcasts, du kan lytte til, mens resten af Danmark ser fodbold

‘Det, vi taler om’

‘Det, vi taler om’ er Danmarks bedste sladdermagasin, der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst vender ugens mest kulørte stof. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I TV- og mediebranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? Og i kulturlivet?

‘Det, vi taler om’ er podcasten, der tager sladder alvorligt, så lyt med, når der graves lige et spadestik eller to dybere – og få de rigtige historier bag kulisserne.

det vi taler om podcast ditte okman

Lyt med HER

‘112 For Knuste Hjerter’

Hvis du får dit hjerte knust, kommer der ingen ambulance. Derfor har Maria Jencel lavet podcasten ‘112 for knuste hjerter’, hvor vi alle kan få helet vores hjertesorg. Maria Jencel inviterer hver uge en ny gæst i studiet, som fortæller om deres største hjertesorg, og hvordan de kom videre – alt sammen for at hjælpe andre knuste hjerter.

Betragt denne podcast som en kærlighedsambulance, der kommer lytterne til undsætning, når (kærligheds)livet gør ondt.

112 for knuste hjerter

Lyt med HER

‘Bag om Bachelorette’

I “Bag om Bachelorette” tager den tidligere Bachelorette, Mette Sommer, et nærmere kig på de mest rørende, overraskende og romantiske øjeblikke i Danmarks bedste realityprogram! Her får man insider-viden om, hvad der virkelig sker bag kameraet, inde i hovederne på deltagerne og skarpe perspektiver fra kyndige gæster.

Hvem får et kys af en Bachelorette i næste uge? Hvordan beslutter man, hvem der skal have en rose til ugens roseceremoni? Er det mærkeligt at date med hele Danmark som tilskuer? Og hvad sker der egentlig bag de rullende kameraer?

bachelorette podcast

Få svar på dine mange spørgsmål HER

‘Du har det ikke fra mig’

Elsker du også sladder? Så tune in til en podcast med historier fra lytternes eget liv! De to veninder Lea (også kaldt Burger) og Stephanie elsker at dele pinlige historier, for hos værterne er der højt til loftet, plads til et godt grin og intet, der er for akavet til at blive delt. Har du for eksempel hørt historien om piraten fra fitness, lorten i forhaven eller om p-pillen i kaffen?

podcast du har det ikke fra mig

Disse samt mange flere anekdoter kan lyttes til HER

‘Fries Before Guys’

Nanna og Jose har været bedste venner i 15 år. De deler ALT med hinanden – og med lytterne. I ‘Fries Before Guys’ inviteres du med ind i deres filterløse samtaleunivers, der er intimt, selvudleverende og uhøjtideligt. Og ikke mindst fyldt med gode grin!

fries before guys podcast

Lyt med HER

‘Geggo & Cengiz – Helt Ærligt’

Du kender dem fra tv-serien ‘Familien fra Bryggen’. Ægteparret Stephanie Salvarli (også kaldet Geggo) og hendes mand Cengiz Salvarli har igennem mere end 10 år gavmildt delt ud af deres liv og hverdag på Amager. Men nu er de helt ærlige! Hver uge deler dit yndlingspar ud af deres tanker og oplevelser, når vi følger dem i hverdagen med bleskift, leverpostej, eksistentielle kriser, alvor, sjov og spas.

Geggo laver quizzer om alt fra familiedilemmaer til yndlingsserier, og Cengiz dropper vilde scenarier i ugens “Hvad vil du helst”. Vi er med parret i både medgang og modgang, men fremfor alt er fundamentet simpelt: Det er godt selskab – og det er helt ærligt!

helt ærligt podcast geggo cengiz

Lyt med HER

‘TINDER GREATEST’

Her er feriens bedste selskab, når Fries-værterne, Josephine Kuhn og Nanna Hovgaard deler lytternes vildeste, sjoveste og mest bizarre historier fra datinglivet. Som altid advarer de mod at lytte med fra stillekupéen, da historierne kan fremkalde ufrivillige latterbrøl. Så er du klar til både at grine og krumme tæer …

tinder greatest podcast

Lyt med HER

‘Søstre’

I podcasten ‘Søstre’ møder Mellissa Hussein stærke kvinder, der alle har det til fælles, at de har været igennem en særlig barsk opvækst, oplevelse eller periode i deres liv, som de har skulle kæmpe hårdt for at klare sig igennem. Mellissa Hussein er selv vokset op i en kurdisk flygtningefamilie præget af vold, svigt og misbrug, og hun er søster til det tidligere bandemedlem Ari Hussein, som blev dræbt i Valbyparken i 2018.

‘Søstre’er et fællesskab med personlige fortællinger om stærke, modige kvinder der har gået igennem mere end de fleste.

søstre podcast

Lyt med HER

‘Skyggekvinder’

I Danmark har hver 4. mand og hver 7. kvinde været deres nuværende partner utro. På et tidspunkt vil vi alle stå i en situation, hvor vi oplever utroskaben tæt på – enten i vores barndom, ungdom eller senere i voksenlivet. Men hvad handler utroskab egentlig om? Hvorfor sker det? Og hvilke konsekvenser har det for de involverede?

Sara Bovin er opvokset i en familie med utroskab. I sit voksenliv har hun selv været utro, og hun er også blevet bedraget. I 7. sæson og seneste sæson af ‘Skyggekvinder’ omfavner hun netop alle perspektiver på emnet. Du skal høre fra elskeren, den utro, den bedragede og fra de børn, der er vokset op i et hjem med utroskab.

Lyt med HER

‘Opskriften på kærlighed’

Hvis man skulle skrive en opskrift på verdens bedste parforhold, hvordan ville den så lyde? Og hvor meget af det søde, det bitre og det salte indeholder en god kærlighedsrelation? Tobias & Patricia er kærester og vil gerne blive sammen for evigt. Men de ved også, at det kun er tæt på halvdelen af dem, der finder sammen, der bliver sammen til døden skiller dem ad. Så hvad er det, der ikke spiller?

Hvad skal der til for at stå distancen som par og findes opskriften på ægte kærlighed overhovedet? For at finde svar på det, inviterer Patricia og Tobias hver uge spændende par indenfor til en ærlig kærlighedssnak, hvor de vil høre deres unikke kærlighedshistorie og få deres bedste tips og tricks til langtidsholdbar kærlighed. Velkommen til!

opskriften på kærlighed podcast

Lyt med HER

Om Podimo

Podimo er Europas hurtigst voksende abonnementstjeneste for podcasts og lydbøger med en stærk tilstedeværelse på tværs af syv markeder og med løbende planer om at ekspandere til flere lande. Virksomheden blev grundlagt i København i 2019 og har primært fokus på at fremme lokalt indhold og mangfoldige stemmer ved at tilbyde et udvalg af originale og eksklusive, reklamefri podcasts, indhold fra det globale RSS-feed og lydbøger.

Podimo forpligter sig til at give skabere af indtalt indhold alternative muligheder for indtjening og validering af deres indhold, så de kan koncentrere sig om deres håndværk. Podimos app tilbyder personlige lydoplevelser gennem en blanding af menneskelig udvælgelse og kunstig intelligens, som lytterne kan nyde på iOS og Android, iPad, CarPlay – såvel som på webafspilleren på podimo.com.

 

Læs mere her:

· Mere fra samme kategori ·