Læs også:

Close
lam claus holm

Ristet lam med gratinerede æbler og brændt kål i kokos

Mad  | 

Her får du en lækker ret af Claus Holm med ristet lam med gratinerede æbler og brændt kål i kokos. Nem at lave – og smager skønt – hvis man altså er til lam

lam claus holm
En lækker ret med lam … (Foto: Claus Holm)

Opskriften til 2 personer. 

Det skal du bruge:

1 stk. filet af fx irsk lam

1 dl kokosmælk

2 spsk. mangochutney (hot)

1 lille spidskål

Salt, peber

100 g mandler

100 g parmesan eller lokal hård ost

1 spsk. sennep

Olivenolie

1 stort æble

1 dl tykmælk

Sådan gør du

Steg lammefileten på en varm pande i 7-9 minutter og krydr den med salt og peber.

Kålhovedet flækkes og steges hårdt på panden på skæresiden – det må gerne blive lidt sort/brændt. Snit det herefter i tynde strimler, som vendes i kokosmælk, mangochutney, tykmælk, salt, peber og sennep.

Æblet skæres i små blokke og vendes med olivenolie og peber.

Drys revet parmesanost over æblestykkerne og bag dem i en meget varm ovn ved 235 grader i fem minutter, til osten er gylden.

Anret det hele på en tallerken, og afslut med at drysse friskhakkede mandler over æblerne og kålen.

 

Læs også:

Fem tips til vellykket tilberedning af lammet på

 

får lam påske

· Mere fra samme kategori ·