Læs også:

Close
alene hjemme film

Klar til at se julefilm

Underholdning  | 

Jul og december er lig med julehygge i lange baner. Og DET indbefatter også julefilm. Både de gamle man har set et utal af gange og også nye. Her kan du blive inspireret til julefilm, du kan se

Julen nærmer sig med hastige skridt, og derfor har vi samlet en liste over titler, der med sikkerhed vil sætte gang i julestemningen. På listen finder du en blanding af tidløse klassikere og en håndfuld nye julefilm og serier, som alle kan streames på Disney+ her i december. Saml dine nærmeste til et julemaraton uden lige med film og serier, som man ikke bør gå glip af denne jul. Så bliver det næsten ikke mere julehyggeligt …

alene hjemme film
Keeeeeeeeeevin er på juleeventyr … (Foto: Disney+)

Frozen: 10-års jubilæum i 2023

Fejr et årti med den fortryllende film ´Frozen´. Tag med Elsa, Anna, Olaf og resten af holdet på deres uforglemmelige rejse, og oplev magien, musikken og kærlighedens budskab, der stadig rammer publikum i alle aldre.

frozen
Alle elsker Elsa … (Foto: Disney+)

Die Hard

Er ´Die Hard´ en julefilm eller ej? Det er spørgsmålet, der har startet utallige debatter. Vi tæller den i hvert fald med på listen. Actionfilmen handler om en politibetjent fra New York, hvis julebesøg i Californien afbrydes af et terrorangreb i bygningen, hvor hans kone arbejder.

Die Hard 2 er også lig med jul … (Foto: Disney+)

Alene Hjemme-filmene

Hvem elsker ikke Alene Hjemme-filmene … Gør dig klar til en stor dosis julemorskab med McCallister-familien. ´Alene Hjemme´filmene er tidløse fortællinger om ballade, forviklinger og den sande betydning af familie. Følg Kevin, mens han overlister indbrudstyvene og genopdager vigtigheden af familien i juletiden. Vores favorit er nummer to, hvor han ender på Manhattan – for har man været i New York op til jul, så kan denne film ikke andet end minde en om alt, hvad der har med jul (og NYC) at gøre …

alene hjemme film kevin
Tyvene er heldigvis dumme som en dør – og Kevin er lidt sejere end de fleste … (Foto: Disney+)

Nøddeknækkeren og de fire kongeriger

Fordyb dig i en fantastisk rejse i Disneys nyfortolkning af Nøddeknækkeren. Hovedpersonen Clara opdager, at hendes styrke kan forandre verden, når hun tager på en rejse til de fire hemmelige kongeriger efter at have modtaget en mystisk gave fra sin mor.

Se trailer for filmen her:

Tror du på Julemændene 2

Tim Allen ifører sig endnu engang den ikoniske røde dragt i den nye sæson af ‘Tror du på Julemændene 2’. Med sin familie ved sin side og sine nisser ved tøjlerne kæmper Tim Allens karakter, Scott Calvin, med en verden i forandring for at holde julestemningen i live for en ny generation.

Tim Allen er med i filmen … (Foto: Disney+)

A Christmas Carol

‘A Christmas Carol’ er en fortælling fra 1843, som oprindeligt er skabt af Charles Dickens. På Disney+ er titlen tilgængelig både som animationsfilm og drama-serie.

I animationsfilmen kan man opleve Jim Carrey i hovedrollen som Ebenezer Scrooge, der drager ud på en rejse ledsaget af tre spøgelser for at kæmpe mod hans årelange foragt for julen, før det er for sent.

Diary of a Wimpy Kid – Christmas Cabin Fever (på Disney+ den 8. december)

´Diary of a Wimpy Kid – Christmas Cabin Fever´ er en familievenlig komedie baseret på Kinneys bogserie. Greg Heffley, kendt som ‘whimpy kid’, oplever en ekstra stressende juleferie. Efter at have ødelagt en sneplov under en leg med sin bedste ven Rowley Jefferson, frygter Greg, at han ikke får den videospilkonsol, han ønsker sig til jul.

For at gøre det hele værre endnu, ender han sneet inde med sin familie, inklusiv sin gnavne storebror Rodrick og sin irriterende lillebror Manny. Oplev det på Disney+ fra den 8. december.

Se trailer for filmen her:

Isabel Preysler – Mi Navidad 

Få et indblik i Isabel Preyslers liv op til jul i dokumentarserien ´Isabel Preysler – Mi Navidad´. Isabel Preysler betragtes som en af de mest sofistikerede og elegante kvinder i Spanien og Latinamerika og er kendt som ‘Dronningen af glamour’. Dokumentarserien afspejler for første gang stilikonets mere intime liv.

Serien udkom på Disney+ den 5. december.

The Shepherd 

På juleaften i 1957 befinder den unge RAF-pilot Freddie sig i en desperat situation over Nordsøen, da både radio og strøm svigter. Med begrænset brændstof, guider en mystisk velgører ham sikkert hjem. Oplev denne rørende julefortælling om overlevelse og uventet magi, når ´The Shepherd´ udkom på Disney+ den 1. december.

Se trailer for filmen her:

Læs også:

 

Redaktionens sjoveste, værste eller bedste juleminder

jul julemand julegaver (Foto: Pexels.com)
jul julemand julegaver (Foto: Pexels.com)

 

· Mere fra samme kategori ·