Læs også:

Close
nytår, drink (Foto: Unsplash)

Det nye år i gifs – kender du følelsen?

Underholdning  | 

Nyt år, nye mål, ny start – ja vi kender det godt, vi har en masse nytårsfortsæt hvert år – og i år er da ingen undtagelse! Vi har samlet de sjoveste og typiske nytårsfortsætter i gifs – vi kan godt nikke genkendende til flere

Nu skal jeg satme i form

Der skal løbes, løftes vægtes, tages ekstra dybe squats, og så tager jeg altså trapperne fremover – og sådan bliver det altså! Tænker jeg starter på et hold, med en energisk træner, der kan få mig i form.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det der? Det kan jeg sagtens! Har spillet på usynlige trommer nytårsaften i en trommesolo – det bliver ikke noget.

Jeg kan både træne og have en fest i fitness – nu skal jeg vise jer, hvordan man svinger 10 kilo gutter

Der skal flere grøntsager og frugter indenbords

Jeg skal liiige spise det sidste juleslik og have den sidste flæskestegssandwich, så er jeg klar – tror jeg.

Og sådan skal jeg se ud hele tiden. Slut med at spise slik i arbejdstiden – stik en gulerod i kæften på mig.

Kald mig Skipper Skræk og giv mig noget mere spinat! Over halvdelen af min tallerken skal fyldes med grønt, smoothies hver morgen og kun slik i weekenden – og sådan bliver det altså – jeg lover det!

Der skal skæres ned på alkohol

Jo jo, det ville da være rart med et glas i ny og næ, men nu skal der altså skrues gevaldigt ned. Har lige drukket 1 flaske champagne, 5 glas rødvin, 4 øl og 8 drinks plus 2 shots nytårsaften. Så nu tager jeg altså lige en kold tyrker og tager et par uge (dage) uden.

Jeg kan næsten ikke få det vand hurtigt nok ned. 2 liter hver dag fremover – jeg skal bare renses, skal jeg.

Der er sgu ingen, der kan se, om det er vand eller en drink, jeg shaker. Jeg skal bare holde mit stoneface og keep on shaking.

Jeg skal være mindre på sociale medier

Slut med er følge så mange lige gyldige personer, der ikke giver mig andet end dårlig samvittighed. Der skal ryddes ud og slettes venner på Facebook – hvorfor er jeg overhovedet stadig venner med min folkeskole klassekammerats mor?

Tror jeg går så vidt som at slette de apps. Jeg skal ikke bede om flere likes eller kommentarer. Det er mit nytårsforsæt!

Also me 4. januar ………

 

Læs også: 

Drop nytårsforsætterne, de lykkes alligevel ikke

· Mere fra samme kategori ·