Læs også:

Close
rensdyr hoptimist

Boligshopping: Julehyggelige ting og ting til ønskesedlen

Bolig  | 

Om du ønsker dig tingene i julegave – giver dem i julegave eller blot får inspiration til at gøre hjemmet julehyggeligt, det er op til dig. Men vi har fundet fine ting, der på alle måder kan gøre december endnu mere hyggelig og fylde dit hjem med lækre ting

Der skal ikke så meget til for at hyggen og julestemningen kan brede sig. Vi har fundet lidt nyheder frem på boligfronten, der både i år og fremtidige julemåneder kan være med til at sprede hygge i lange baner …

Södahl Christmas Hearts Embroidery dug

De bittesmå, flettede julehjerter er så poetiske og smukke i dette enkle design. Hjerterne inspirerer til at tilbringe tid med familie og venner omkring bordet og mærke den ægte julestemning. Der er to farvevarianter – enten den klassiske:rød, hvid og grøn – eller du kan vælge et nyt bud på en nordisk julepalet med royal blue, sky blue og taupe. På billedet ses den rød/grønne variant.

Södahl juledug, 140 x 220 449,95 kr., 140 x 270 499,95 kr., 140 x 320 549,95 kr., kitchenlivingdining.com/dk

Södahl Stillness plaid

Stillness er et enkelt og klassisk design. Sildebensvævningen gentages til perfektion, imens mønsteret blødes op af det børstede stof. En klassisk plaid til rolige og afslappende stunder. Farvenuancer, der skaber et jordnært og naturligt look.

plaid södahl

Den lækre plaid fås i tre farvevarianter, som kan ses her:

plaid södahl

Södahl plaid, 130 x 170 cm 699,95 kr., kitchenlivingdining.com/dk

Södahl Wave sengetøj

Det er i 100 % økologisk bomuld, bæk og bølge, med kuvertlukning i pudebetræk og knapper i dynebetræk.

Materialer med struktur og tekstur er vigtige i den moderne indretning, det giver en følelse af hygge, og de bløde tekstiler bidrager perfekt til netop den følelse af cocooning, vi har brug for. Bæk og bølge-kvaliteten er sprød, og de fine bølgende striber i den ensfarvede kvalitet er med til at give et afslappet udtryk i soveværelset.

södahl sengebetræk
Bæk og bølge-effekten fremkommer ved en særlig væveteknik, hvor spændingen i garnerne er forskellig, hvilket får nogle af trådene i stoffet til at trække sig sammen og give den karakteristiske effekt.

södahl sengebetræk

Södahl sengetøj, 140 x 220 cm, 649,95 kr., kitchenlivingdining.com/dk

Hoptimist nøglering

Hav en glad Hoptimist med, hvor end du går. Nøgleringen med det lille Hoptimist-vedhæng minder dig om altid at møde verden med optimisme og positivitet. Varen er produceret i FSC®-certificeret egetræ. Den er lille og fin og ganske enkel, men ret lækker i træ …

hoptimist nøglering

Den er SÅ cute – og oplagt mandelgaveide også …

hoptimist nøglering

Hoptimist nøglering,1,5 x 3 cm 149,95 kr., kitchenlivingdining.com/dk

Hoptimist Reindeer Bumble

Julen er smilenes fest, og det muntre rensdyr i egetræ skal nok få smilene til at brede sig i den glade højtid. De er selvfølgelig oplagte som julepynt, men geviret er aftageligt, så Hoptimisten kan sagtens forblive på hylden året rundt. Varen er produceret i FSC®-certificeret egetræ (FSC-C166612). H 14 cm, D 8,5 cm.

rensdyr hoptimist

Hoptimist rensdyr, small 399,95 kr., medium 499,95 kr., kitchenlivingdining.com/dk

Zone Denmark Rocks coupe/cocktailglas

En god drink er et øjebliks nydelse, der appellerer til alle sanser. Dette glas er både til champagnen og de klassiske cocktails som Martini og Daiquiri. Formen er stilren og smuk, og glassene i Rocks-serien er designet af Mavro/Léfevre.

zone cocktailglas

Det bliver både festligt og hyggeligt, når der kommer noget i glassene – også selvom det ikke nødvendigvis er med alkohol i.

zone cocktailglas

Zone cocktailglas, 27 cl. 249 kr. for 2 styk, kitchenlivingdining.com/dk

Zone Denmark Singles termokande

Singles Termokanden gør det, de fleste termokander gør – holder varme drikke varme. Den gør det bare lidt smukkere med sine ultraenkle linjer designet af danske VE2 og indbydende farver, der klæder din kaffe. Kanden indeholder 1 liter og er 22 centimeterhøj.

zone termokande

Med det matchende filter får du en skøn slow coffee brygger. Filteret købes separat og fås i samme materialer og design som kanden. I skøn forening bliver de til din nye slow coffee brygger, der sparer plads i køkkenskabet og giver dig en seriøst god kop kaffe!

zone termokande

Zone termokande, 450 kr., kitchenlivingdining.com/dk

Zone Denmark Time sæbedispenser

TIME badserien får dig til at kigge en ekstra gang. Tre af seriens fire produkter – nemlig sæbedispenser, tandbørstekrus og toiletbørste – er udført i beton og blot suppleret med få plast-detaljer. Pedalspanden er derimod ren ABS-plast, men matcher beton-produkterne farvemæssigt, så serien fremstår som én stærk helhed.

Beton er kendt for sin kompromisløse karisma og naturlighed og har de senere år vundet indpas i boligindretningen. Det er på én gang hårdt, blødt og meget smukt. Endelig er det et lidt mere energibesparende materiale end fx keramik, da det ikke skal brændes ved høj temperatur.

sæbedispenser zone

Zone sæbedispenser, 299 kr., kitchenlivingdining.com/dk

Medusa Copenhagen Stjerne kalenderstage

Sæt dit hyggelige kalenderlys i denne fine lysestage, der har samme form, farve og lethed som en sirligt flettet papirstjerne. Stjernen er lavet af polyresin og er 9 cm høj med en diameter på 17,5 cm. Til lys med diameter 5 centimeter. Design af Medusa-Copenhagen.

Findes i to størrelser og i farverne hvid og pudderlyserød med glimmer. Her ses kun den hvide.

juledug södahl

Medusa lys- og kalenderstage, pr stk. 249,95 kr., kitchenlivingdining.com/dk

Medusa Copenhagen Hr & Fru Rudolf 2023

Hvert år kommer Hr. & Fru Rudolf og hjælper med at gøre julen lidt sjovere og hyggeligere. Det søde rensdyrpar er også klar i år, hvor de har iklædt sig glitrende englevinger og gyldne glorier. Lad Hr. & Fru Rudolf 2023 sprede glæde og julemagi i dit hjem.

medusa Hr & Fru Rudolf 2023

Hr & Fru Rudolf 2023 fra Medusa, 18 cm 399,95 kr., kitchenlivingdining.com/dk

 

Læs også:

 

Sådan laver du nem konfekt

 

· Mere fra samme kategori ·