Læs også:

Close
lys lyskæde

Skab hyggeligt lys i den mørke tid med en flot udendørs lyskæde

Bolig  | 

Hvorfor ikke skabe hyggeligt lys i den mørke tid med en flot udendørs lyskæde … Årstiden for mørke og kulde er over os, og timerne med dagslys bliver færre og færre. Få inspiration her

Hvis du ønsker at skabe lidt hyggelig belysning udenfor, som du kan nyde i den mørke tid, er en udendørs lyskæde den perfekte løsning. I artiklen her får du gode tips til, hvilke lyskæder du bør vælge for størst muligt udbytte.

lys lyskæde
Måske du kan blive inspireret til også at få lidt mere fint lys ind i dit hjem …(Foto: Pexels)

Vælg en udendørs lyskæde med LED-lys

Når du er på udkig efter en udendørs lyskæde, er det en klar fordel at vælge en model med LED- lys. LED-lyskæder har en meget lang levetid, og typisk holder de i mange år, før de skal skiftes ud. De kan lyse alt imellem 30.000-70.000 timer, hvilket svarer til, at du kan have dem tændt uafbrudt i 3-8 år. Det er en meget længere levetid end andre lyskilder.

Endnu en stor fordel ved en udendørs lyskæde med LED-lys er, at LED bruger langt mindre strøm end kæder med gløde- og halogenpærer. Faktisk kan du spare helt op til 75 % på elregningen ved at skifte til LED-lys. Det betyder, at du kan have din lyskæde tændt i timevis, uden at det koster dig en formue. Hvis du har gamle lyskæder, kan det klart betale sig at skifte dem ud med LED-kæder.

santa jul julemand
Hygge og jul er også lig med masser af lys – inde som ude i den mørke tid … (Foto: Unsplash)

Din lyskæde skal være CE-mærket

Der findes et væld af lyskæder på markedet, og det kan være en vanskelig opgave at vælge den helt rette. Én ting er, at den skal skabe flot belysning, en anden er, at den skal være tryg at bruge. Heldigvis kan du let sikre dig, når det drejer sig om el-sikkerhed. Gå altid efter en udendørs lyskæde med CE-mærkning. Det er nemlig din garanti for, at forhandleren lever op til EU- kravene for produktet.

Når et el-produkt er CE-mærket, tilkendegiver fabrikanten over for myndighederne, at produktet opfylder kravene til el-sikkerhed. Vælger du en udendørs lyskæde med CE-mærkning, kan du trygt tage den i brug.

jul juletræ juleønske
Find gode udendørs lyskæder at pynte op med …  (Foto: Unsplash)

Find din udendørs lyskæde hos Av-Cables.dk

Uanset om du er på udkig efter en enkelt udendørs lyskæde, eller du går efter at være det flottest belyste hus på vejen, får du alt, du skal bruge hos Av-Cables.dk. Her finder du lyskæder, der fungerer perfekt som dekoration i vinduer, på døren eller i træet. Uanset om du ønsker at skabe den helt rigtige julestemning med multilys, eller om du blot ønsker en hyggelig varm belysning i de mørke og kolde vintermåneder, er Av-Cables.dk leveringsdygtige.

 

 

Læs også:

Sådan laver du nem konfekt

 

nougat marcipan konfekt (Foto: MY DAILY SPACE)

· Mere fra samme kategori ·