Læs også:

Close
pakker gaver jul julekugler

JUL: Inspiration til pakkekalendere, pakkelege og adventsgaver

Bolig  | 

Vi elsker den søde juletid, der også er fyldt med små og store gaver. Bliv inspireret her til ting, du kan give (eller ønske dig) i pakkekalendere, adventsgaver eller til de sjove pakkelege

November og december er en hyggelig tid – med masser af store og små julehyggerier. Her får du gode tips til ting du både ønske dig eller give til en, du holder af …

pakker gaver jul julekugler
Find gaven – den lille, den sjove, den anderledes og den du bare måske selv må eje her … (Foto: MY DAILY SPACE)

De spise- og drikkelige pakkekalendere og pakker

24 dage med god kaffe

Pak daglige vidundere ud denne højtid med Nespresso x Fusalp kaffekalender.

Denne ikoniske kalender inviterer dig til at opdage en uforglemmelig Nespresso-Veruo kaffe hver dag og afsløre det eksklusive Limited Edition kaffekrus bag den 24. låge. Forkæl dig selv eller overrask en, du holder af, med denne eksklusive kaffekalender, en gave, der bringer glæde og fortryllelse til højtiden.

vertuo kaffe pakkekalender

Nespresso Vertuo kalender, 390 kr., nespresso.com/dk

Den der holder gang i den søde tand

Har du først smagt Karamel Kompagniets karameller, så er det svært at spise andre – for de smager fantastisk – er chewy på den helt rigtige måde – uden at trække plumper ud. Og ja, bare en lille selvforkælelsesting. Om du selv ønsker eller giver dig selv den – eller forkæler andre er nok op til din pengepung.

”Jul over Bornholm hedder dette års smukke røde Julekalender fra Karamel Kompagniet. Julekalenderen er et lille byg-selv projekt. Den skal nemlig foldes ud og giver dermed en hel magisk 3D julekalender som samtidig er pæn og indbydende at have stående hele julen.

I hver af de 24 gaver gemmer der sig to mundfulde af spændende varianter + en ekstra overraskelse den 24. Så glæd dig til masser af gode smagsoplevelser …

karamelkompagnet karameller

Karamelkompagniet pakkekalender, 395 kr., karamelkompagniet.dk

Den bedste vanilje til risalamanden

Det her er en af de absolut bedste gaver – i for eksempel adventskalenderen – du kan give … En lækker polynesisk vaniljestang fra Tahaa, der bare gør, at risalamanden får den lækreste og mest intense smag. Den har en fantastisk fed og lækker aroma, som bare gøre julen ekstra smagfuld.

polynesisk vanilje

Polynesisk vaniljestang fra Smage-Compagniet, 99 kr., smagecompagniet.dk

December bliver fyldt med varme dage

Her har du muligheden for at nyde en god kop te fra NUTE hver dag, og gå julen i møde på hyggeligste måde. På denne måde kan du også opleve forskellige smagsnuancer hver dag og udvide din ‘te-horisont’ …

nute te

NUTE pakkekalender fra Smage-Compagniet, 220 kr., smagecompagniet.dk

December i lakridsens tegn

Ingen laver lakrids som Johan Bülow. Og at få hele 24 i træk med små lakridslækkerier, kan nok få december til at flyve afsted …

Kan du forestille dig en bedre måde at nyde december på end med 24 dage fuld af unikke smagsoplevelser? I  CHRISTMAS CALENDAR er der samlet dine favoritter og tilføjet nye, spændende smage, perfekt til at dele med en du har kær, så I sammen kan skabe søde, magiske minder. Den er lavet i fuldt genanvendelig emballage.

bülow lakrids pakkekalender

Bülow julekalender, 375 kr., lakridsbybulow.dk

Den der sikrer fem gode kopper kaffe

Det er til en kaffeelsker – for de nye Nº20 Nespresso kaffekapsler er virkelig lækre og ganske unikke. Kaffen har været 20 år undervejs og har en sjælden og raffineret smag – lokkende aroma af appelsinblomster i harmoni med friske citrusnoter. Kommer i sin lille æske. Perfekt til advent- eller weekendgave – eller måske værtindegave.

nespresso kapsel

Nº20 Nespresso kaffekapsler, æske med  kapsler i 99 kr., nespresso.com/dk

Teen der kan drikkes hele året og af alle

Godt nok hedder den Autumn Tea – men den kan drikkes hele året, for den smager helt vidunderligt, og der er til mange mange kander te her. Det er en økologisk kinesisk grøn te med kvæde og æble fra gode NUTE. Dåsen er lavet af FSC-mærket træ, der er din garanti for bæredygtig træproduktion.

nute kvædete

NUTE fra Smage-Compagniet, 120 kr., smagecompagniet.dk

Damn good cup of coffee – hver dag

Den populære kaffejulekalender med kaffe­kapsler fra Estate Coffee er tilbage med de små gode kaffekapsler. Alle bønner er Slow Roasted på eget mikroristeri. Og hver dag er en god overraskelse og ‘hvad skal vi nu drikke’-oplevelse.

estate coffee kaffekapsler pakkekalender

Estate kaffekalender fra Smage-Compagniet, 229 kr., smagecompagniet.dk

Dem til alle beauty-elskerne

En december sammen med Rituals

Midt i travlheden med forberedelser og festligheder, er det vigtigt at sætte tempoet ned og værdsætte hverdagens meningsfulde øjeblikke. Med de inkluderede lyskæder kan du dekorere dette smukke træ som det, der står i din stue.

Forkæl dig selv eller en du holder af denne jul, med en luksuriøs gave fuld af glæde og begejstring, som bliver pakket op én efter én. Der er både full size produkter og også de mindre som jeg faktisk virkelig sætter pris på.

Der er for 1.1515 kroner af værdi i pakkerne – der både er til ham og hende. Så del (hvis du vil) …

rituals pakkekalender

Rituals pakkekalender, 849 kr., rituals.com/advent.dk

Den ikoniske julepakkekalender

The Body Shop var tidligt til at forstå, hvordan man kan hygge og gøre december ekstra hyggelig. Dette er deres største udgave i år – men du kan også få mindre. Denne har mange ‘stor størrelse’-produkter i. Og ja der er ingen tvivl om, at december topper årets hyggemåned. Og med får du også små ‘budskaber’ på hver pakke. Så kan det godt blive jul – og december …

body shop jul
Der er meeeget at glæde sig til i december. Denne kan du købe her … (Foto: PR)

The Body Shop pakkekalender, 1.145 kr. (værdi 2.330 kr.), bodyshop.dk

Den til alle der elsker flotte negle 

Der er til 12 dage – og det er også rigeligt og så fint. Du kan forkæle dig selv (eller en anden) i december måned og gøre neglene festklare til alle arrangementerne, der hører højtiden til.

Med Le Mini Macaron’s adventkalender, får du 12 låger der alle byder på lækkerier for neglene. Giv dig selv eller en du holder af, lidt velvære i årets festligste måned. Åhh elsker den …

le mini macaron negle

Le Mini Macaron pakkekalender, 799 kr., beautycos.dk

Den der giver masser af pleje og hygge

Der er er ikke 24 pakke men næsten, for det er et XSL-plejesæt til jul med 20 ansigts- og kropsprodukter, herunder 18 masker.

18 masker og 2 pakker renseservietter fra COLORFUL-serien, så du kan forkæle dig selv fra alle vinkler. Ansigt, næse, øjenomgivelser, hænder, fødder, hår: en dedikeret behandling til hvert område. Mellem bestsellerne og nyhederne fra 2023, er der masser at nyde.

Den perfekte gave til enhver hudplejeentusiast.

sephora masker

Sephora pakkekalender, 419 kr. (værdi  761 kr.), sephora.dk

Ikke en pakkekalender – men meget mere

Åhhh jeg elsker alt ved den. Og hvem gad ikke godt have sådan en. Juliette Has A Gun præsenterer i år deres Not an Advent Calendar. Med den kan du pakke nytårsmagien ud, for der er seks dages glæde: En nedtælling i modsætning til noget andet og mere, hvor du kan overraske og fejre dagene fra den26. december til nytårsaften. Hver dag rummer en overraskelse – et øjebliks fest og et strejf af luksus.

Den inkluderer: Not a Bar Soap – Not a Hand Cream – Not a Body Lotion – Not a Perfume 10 ml (Travel-size) – Not a Candle (Mini) – Not a Hair & Body Mist

juliette has a gun pakkekalender

Not an Advent Calendar fra Juliette has a Gun, 1.095 kr., moleculesandcreams.dk

De fine ting til dags- advents- eller weekendgaver

Små juleminder og pynt

Du kan komme dem på gaverne – give dem som små dags- eller weekendgaver. Du kan købe en stak til dig selv og pynte op med – de kan nemt også bare ligge eller hænge på blomstergrene. Ja, mulighederne er mange. Og det sjove er især at finde kugler, der passer lige til den person, der skal have dem. Nogle elsker gin – andre kaviar eller måske candy floss. Eller ja – bare jul. Kuglerne er også til at betale – de er fra Flying Tiger.

pakker gaver jul julekugler

Flying Tiger juleskugler, 30 kr. pr. styk, fås i alle Flying Tiger-butikkerne

Den der sikrer kys hele december

Brostes mistelten lavet af perler er fin og kan bruges igen og igen. Fin er den – hæng den over en dør, og kryds fingre for, at den ‘rigtige’ stiller sig der …

mistelten, broste

Broste mistelten, 205 kr, magasin.dk

Så skal der hygges

Den er så fiiiin. Et lille sæt med alt til at hygge med på kolde dage. Det er julemandens kakao-café sæt samlet i en fin æske. Det er fra Flying Tiger. Og ja kan også bruges som værtindegave eller til pakkeleg.

kakao flying sæt julemandens cafe

Flying Tiger kakao-café, 40 kr., fås i alle Flying Tiger-butikkerne

Puslespil med indbygget juleglæde

Så er der dømt julehygge med det lille puslespil fra Vissevasse med 31 brikker. Det har det fineste julemotiv. Det kommer i en lille cute æske, og det er rundt, når du skal samle det.

vissevasse puslespil

Vissevasse minipuzzle, 59 kr., vissevasse.dk

Den der kræver tålmodighed

Mange – og jeg nævner ingen navne – kan have svært ved at styre sig med en skrabekalender. For tænk hvis man vandt … En fin og sjov gave at give der gør december lidt mere spændende og ja, kræver lidt tålmodighed.

skrab skrabekalender

Skrabekalender, 50 kr., få i de fleste større supermarkeder og kiosker

Den der bliver svær at beholde for sig selv

Æsken indeholder et gourmet-sortiment af mandler og hasselnødder overtrukket med mørk chokolade, mælkechokolade og Dulcey-chokolade. Allerede nu må du beregne, at du enten skal gemme den væk til du er alene, eller blot acceptere, at du må dele …

valrhona chokolade

Valrhona chokolade-æske fra Smage-Compagniet, 260 kr., smagecompagniet.dk

Duften af jul

Det er fint – det er julet og det dufter godt – det lille hyggelige duftlys med duften af jul fra Hennes & Mauritz.

hm duftlys

H & M juleduftlys, 79,99 kr., hm.com/dk

De små pakker – også til pakkelegene

Den til alle julelækkerierne

Gingerbread man har ikke levet forgæves, for se nu hvor fin denne kagedåse er. Der er plads til masser af konfekt og småkager (hjemmelavede eller hjemmebragte). Fyld den og giv den som gave – eller lad den stå på dit bord i december fyldt med godter til at nappe af. Den er fra Flying Tiger.

kagedåse flying tiger gingerbread

Flying Tiger kagedåse, 35 kr., fås i alle Flying Tiger-butikkerne

Giv eller tænd et lys

Pakket i en lille stjerne finder du det fine Rituals duftlys. Overrask en du holder af med denne smukke juledekoration og et elegant minilys, så julen varer ved.

Med sine noter af sprudlende citrus og bergamot, cedertræ, sandeltræ og moskus vil den varme duft, der kendetegner The Ritual of Mehr, stimulere energien omkring dig. Ahhh …

ritual duftlys

Ritual duftlys hos Sephora, 49, sephora.dk

Fineste kort til gode gaver og venner

Her får du flotte dekorerede minikort til at skrive hilsner på. Kortene kan blandt bruges som til-og-fra-mærker til gaver og blomsterbuketter. Du kan også benytte kortene til små beskeder, skrive mindeværdige og/eller betydningsfulde ord til andre eller dig selv og hænge dem på køleskabet eller opslagstavlen, hvor de vil pynte fint.

Æsken indeholder 10 kort med 2 x 5 motiver (pære og figen). De er fra Koustrup & Co.

koustrup postkort

Minikort fra Koustrup & Co., 49 kr., koustrupogco.dk

Den alle vil kaste sig over

Der er noget med det juleskum – alle elsker det – og det er en god og billig gave at give. Her er en lidt større pose – det gør jo kun glæden endnu større. Den er fra Flying Tiger.

juleskum flying tiger

Flying Tiger juleskum, 25 kr. for pose med 160 gram, fås i alle Flying Tiger-butikkerne

Julegak er godt

De er sjove – de vækker opsigt – og de er til dig, der ikke er bange for at stikke ud. Lad party begynde. Eller brug dem til mandelgave, pakkeleg eller pynt en pakke med dem. Og ja, du KAN også have dem på til både festen og juleaften …

partybriller jul flying tiger

Flying Tiger partybriller, 30 kr., fås i alle Flying Tiger-butikkerne

Til alle børn og barnlige (hygge)sjæle

Det er en fin lille pakkelegsting – og så kan alle spille det – OG blive klogere på de flag, der ofte ikke helt kan huskes – altså på nogle af landene. Det er fra Flying Tiger.

vendespil flying tiger spil

Flying Tiger vendespil, 35 kr., fås i alle Flying Tiger-butikkerne

 

Læs også:

Den hurtige julefrokost – lav den på en time

 

julebord appelt julemiddag julefrokost

· Mere fra samme kategori ·