Læs også:

Close
kollage

Budgetshopping: 12 ting til under 300 kroner

Bolig  | 

At shoppe kan være dejligt engang imellem. Men det behøver ikke altid ruinere dig. Her har vi fundet ting, der koster under 300 kroner. Kom med på budgetshopping

kollage
Så er der ting til under 300 kroner … (Kollage: MY DAILY SPACE)

Fineste bog om København

København – set på en helt ny måde – fra oven. Ha’ en liggende – kig i den – bliv inspireret til ture, du kan gå og bliv endnu mere forelsket i vores hovedstad. Den er fra dygtige Bicolas Cosedis.

copenhagen from my plane bog

‘Copenhagen from my plan’ bog, 269,95 kr., saxo.com

Perfekt overgangsjakke

Cool vindjakke i mørk beige med masser af detaljer og til en god pris. Den er fra Hennes & Mauritz. Der fås også bukser til. Perfekt til både de varme dage og lidt mere køligere …

vinjakke hm

H&M jakke, 299 kr., hm.com/dk

Ny årstid – nye håndklæder

Og måske i denne flotte grønne farve. De er fra Södahl og er i 100 % økologisk bomuld Ash GOTS-certificeret (organic, certified by Control Union CU 1022510) OEKO-TEX® STANDARD 100 10550CIT CITEVE.

I disse bløde, økologiske håndklæder er de fine, kæmmede garner blandet af to farver, som giver et eksklusivt udtryk. Håndklæderne er desuden vævet i et fint stribet mønster, klassisk og tidløst. Indret badeværelset, som var det et wellnessområde og få den helt rigtige spafølelse derhjemme. I serien findes vaskeklude, gæstehåndklæder, håndklæder, badehåndklæder og bademåtter.

Det er virkelig en lækker kvalitet – og du kan jo starte med at købe et par gæstehåndklæder og ønske dig større i julegave …

södahl håndklæde

Södahl håndklæde, fra 149,95 kr., sodahl.com/dk

Tasken til de vigtigste ting

Den er pæn – praktisk og i en lækker mørkegrå farve. Den er fra H&M.

taske hm

H&M taske, 249 kr., hm.com/dk

Den pæne karaffel til vand

Servér lækre kolde drikke for dine gæster med denne elegante Grand Cru vandkaraffel fra Rosendahl. Karaflens smukke riller pryder overfladen i glasset og skaber et raffineret optisk spil. Den er i mundblæst glas og med karakteristiske riller – og dette er en særlig udgave af Rosendahls Grand Cru serie.

crand cru karaffel

Rosendahl Crand Cru karaffel, 299, kr., imerco.dk

Strik til koldere dage

Klassisk strik i uld med rund hals og korte ærmer og kabelstrik afrundinger. Brug den udenpå hvid skjorte – eller med stor cardigan til. Perfekt til job. Fra Mango.

strik mango

Strik fra Mango, 299 kr., mango.com/dk

Pas på læberne

Efterår og vinter venter forude – så pas på læberne. Lip Comfort Oil fra Clarins er god at have med i tasken.

clarins læbeolie

Clarins læbeolie, 169 kr., bootz.com/dk

Tørklædet du ikke kan undvære

Det er behageligt, blødt og varmt og halstørklædet fra Fjällräven er i fleece fremstillet af genbrugspolyester. Det har et lille foldet læderlogo på siden. Lavet uden PFC, lavet til et langt brugsliv. Du kommer til at bruge det igen og igen.

fjällräven halstørklæde

Fjällräven halstørklæde, 299 kr., fjallraven.com/dk

Tid til tights

Om du bruger dem til træning – hygge eller til hverdag – så er de pæne. Og farven er lækker. De føles som en anden hud takket være et blødt, elastisk og behageligt stof, der kombinerer nylon og elastan af høj kvalitet. Og det eksklusive mid waist design blev udviklet for at opnå ekstraordinær bevægelsesfrihed og samtidig yde fremragende støtte i underlivet. Set hos siroko.dk.

tights

Tights, 299 kr., siroko.dk

En tur på svampejagt

Den er pæn – den er praktisk (med laminerede sider og spiral) og nem at have med, hvis du skal på svampejagt. Her er alt du skal vide i bogen ‘Svampe i skov og mark’ …

svampe bog

‘Svampe i skov og mark’ bog, 129,95 kr., saxo.com

Maxikjole

NA-KD maxitubekjole i jersey med en figursyet pasform og maxi-længde. Denne kjole har et Bandeau design, en indre silikonekant og en slidsdetalje på bagsiden. Og så er den i lækker brun nuance. Dres op til fest eller brug med chunky boots og trøje til.

kjole na-kd

NA-KD kjole 289 kr., na-kd.com.dk

Den pæne og holdbare røreskål

Rosti’s melamin røreskåle holder bare. Farven hedder pebble grøn, og det er til to liter. Den nye serie af nistrede Pebble-farver i det ikoniske Margretheskåle er cool – og måske du skulle have i andre størrelser også. Denne her er dog perfekt til det meste.

rosti skål

Rosti røreskål, 189,95 kr., imerco.dk

 

Bliv inspireret til dine næste beautyindkøb

 

goldfield banks parfume ingenious ginger

· Mere fra samme kategori ·