Læs også:

Close
kollage augustfund

Augustfund: Så er der beautynyheder til dig

Skønhed  | 

Er du klar til en august måned fyldt med masser af nyt på beautyfronten. Læs med her og hør om alle de dejlige og lækre skønhedsprodukter og beautynyheder, som jeg gerne vil dele med jer

En god bryn- og vippe serum

The Body Shop Long Game Brow & Lash Serum er en serum, der giver dig mere fyldigere vipper og bryn. Påfør blot serummet morgen og aften som det sidste trin i din plejerutine, og så vil serummet gøre resten af arbejdet. Let og virksomt. Indeholder 98 % ingredienser af naturlig oprindelse.

lolong game serum body shop

The Body Shop Long game serum, 175 kr., thebodyshop.com/dk

Den lette aftersun

MDerma Aftersun Lotion er en fugtgivende after-sun lotion af højeste kvalitet udviklet i samarbejde med eksperter for at få den bedst mulige virkning og mest skånsomme formular, der er egnet til alle hudtyper.

Produktet er anbefalet af både Asthma Allergy Nordic samt Allergy Certified.

Den lette lotion er baseret på en mild og naturlig formular, der blandt andet indeholder Aloe Vera, Sheasmør og Allatoin, som alle har gode egenskaber på en hud, der har været i solen hele dagen. Sammen arbejder de aktive ingredienser på at køle, berolige og lindre en varm, rør, tør og solmættet hud, så at hudens overflade holdes sund, velplejet og smidig. På grund af det naturlige indhold er produktet 100% vegansk, allergivenligt og særligt egnet til sårbar og følsom hud.

mderma aftersun

Mderma aftersun, 159,95 kr., med24.dk

Bedste neglekollektion

UPCYCLE CHIC er navnet på CND’s efterårskollektion, der lanceres her i august 2023. Kollektionen fanger essensen af den kommende sæson og er en hyldest til kreativt genbrug, hvor flossede kanter, plettede teksturer og ujævne linjer skaber et modefremadrettet og øko-bevidst look.

Efterårskollektionen 2023 byder på seks nye farver i et miks af varme jordfarver og kølige pasteller. Farvepaletten, der er inspireret af upcycled mode og moderne catwalk-trends, komplementerer luksuriøst sæsonens ankomst af nuancer i varm cappuccino, slidt denim og smukt efterårsløv.

Alle 6 farver kommer i CND VINYLUX til alle, som ønsker en neglelak med op til syv dages holdbarhed, og CND SHELLAC – den originale, professionelle gel polish behandling med mere end tre ugers holdbarhed.

cnd neglelak

 

 

CND lakker, 125 kr. for lakker 135 kr. for topcoat, fås i Magasin, Matas og Salling

Den flotte sommerglød

For at få en strålende hud kan du bruge The Ritual of Karma Shimmering Body Oil. Den 96% naturlige olie plejer huden med en blanding af jojoba-, oliven- og saflorolie. Absorberes hurtigt, plejer og genopliver en kedelig hud, mens en diskret glans af perlemorsfarvede mineralpartikler giver et strålende og lysende look. Den skinnende olie har en delikat, velkendt duft af hvid te og lotusblomst.

Ryst omhyggeligt før brug. Påfør lige efter et brusebad. Lad absorbere og tørre i 5 minutter og tør, før du tager tøj på.

Den er perfekt til at fremhæve og forlænge din flotte sommerglød.

rituals shimmer body oil

Rituals of Karma shimmering body oil, 189 kr., rituals.som/dk

Den lækreste hårmaske

Meishai Treatment er udviklet til at give intensiv og effektiv pleje til dit hår. På grund af sammensætningen af ingredienserne hjælper Meishai Treatment med at genopbygge og reparere skadet hår. Den åbner hårets yderste lag for at styrke, reparere og give fugt til håret indefra. Meishai Treatment vil efterlade dit hår blødt, plejet og glansfuld.

Meishai Treatment er certificeret af Astma Allergy Nordic og indeholder hverken parfume, MI, formaldehyd, Sodium Lauryl Sulfate (SLS) eller Sodium Laureth Sulfate (SLES) – som er de stoffer der ofte bliver brugt i plejeprodukter og samtidig er de stoffer der oftest er årsag til allergi eller irritation til en sart hovedbund. Elsker den.

meishai treatment hårmaske

Meishai Treatment, 375 kr., astamaallergishoppen.dk

Fine sommernegle

Ecookings fine grå neglelak hedder Nail Polish 13 – Grey, og sommer er også lig med sommernegle, der kan peppe hvilket som helst sæt op.

Den hurtigtørrende Nail Polish er grundig og har en bred pensel, og derfor behøver du kun lægge et enkelt lag for at dække neglen. Nail Polish indeholder blandt andet et naturligt bambusekstrakt, der med et højt indhold af næringsstoffet silica styrker neglene. Og naturligt E-vitamin, en stærk antioxidant, der plejer neglene og beskytter mod frie radikaler (ustabile molekyler, der opstår når kroppen udsættes for UV-stråler, tobaksrøg med mere- hvis frie radikaler hober sig op, kan de beskadige neglene, så de bliver misfarvet) samt naturlig glycerin, der giver fugt og pleje til neglene.

ecooking neglelak

Ecooking neglelak nummer 13, 129,95 kr., matas.dk

Duften du bliver lækkersulten af

Sol de Janeiro fra Brasilien har vilde dufte – med intense og denne Body Fragrance Mist dufter af pistacie og saltet karamel og kan sprayes på hele krop, hår og tøj og på tøjet og lader dig dufte lækkert hele dagen, uden at blive for meget. Duften er inspireret af Sol De Janeiros Bum Bum Cream, som tager dig med til Rio de Janeiros.

Den er formuleret uden parabenerm, sulfater og phthalater. Og det er
økodesignede emballager eller fremstillet af bæredygtige ingredienser. Fås i to størrelser. Denne er god til tasken.

sol de janeiro mist

179 kr. for 90 ml., sephora.dk

Den virksomme serum

Kiehl’s hurtigt absorberende ansigtsserum med hyaluronsyre hjælper at fornye og fugte huden. Vores effektive formel, der er fremstillet med 1,5% hyaluronsyre og blot 7 ingredienser, gør hudens barriere mere fyldig, sund og fugtet inden for 1 uge. Velegnet til alle hudtyper, også sensitiv hud.

Formuleret at give mere fugtet hud – hHudens barriere bliver synligt mere fyldig, sundere og fugtet inden for 1 uge – mMinimalistisk formel med maksimal effektivitet – vegansk formel – uden parfume og farvestoffer.

kiehls serum

Kiehls serum, 234,95 kr., matas.dk

Husker du stadig solcremen

Selvom vi er i august, og du sikkert har fået noget farve, så er solcreme med høj faktor stadig vigtigt.

Det er Biotherms første svanemærket solcreme, der er udviklet til den bevidste forbruger, der gerne vil beskytte deres hud med respekt for planteplankton og havmiljøet.

Det nordiske svanemærke har certificeret solcremen efter en analyse af hele produktets livscyklus – lige fra råmateriale til produktion, brug, bortskaffelse og genanvendelse. Og Waterlover Sun Milk SPF 50 består af en basis formel der er 97% bionedbrydelig* og miljøtestede solfiltre, så det har den mindst mulige negative indvirkning på vores havmiljø.

Flasken til vores solprodukt er nemlig fremstillet af 100% genbrugsplast og er 100% genanvendelig.

Den har en blød og behagelig konsistens, der er nem at påføre og absorberes hurtigt uden at efterlade hvide mærker på huden. Den er vandfast og også velegnet til sensitiv hud.

biotherm solcreme
Biotherm Waterlover Sun Milk solcreme, 279,95 kr., matas.dk

Smart rensebar

A-Derma Dermatological Bar er en mild og sæbefri vaskebar, der genopbygger den hydrolipide film og binder fugt i huden. Den er nem og god at bruge og også velegnet til sart, irriteret eller tør hud.

Kan anvendes til daglig vask af spædbørn, børn og voksne, samt ved særlig irriteret hud.

a-derma, cleansing bar

A-Derma cleansing bar, 63,50 kr., apopro.dk

Den brugbare øjenskygge

Ecookings øjenskygger er gode – dette er nummer 15 – charcoal med let shimmer.

Den har en lækker konsistens, som gør den let at blende ind i huden og god til at tone og giver en glat og ensartet overflade, der ikke drysser.

Der er også et miks af naturligt E-vitamin og økologiske olier i, som både nærer og fugter huden. En højpigmenteret farve, der dækker godt.

Vegansk, dermatologisk testet og parfumefri. Og denne farve er virkelig fin og brugbar.

ecooking øjenskygge

Ecooking øjenskygge nummer 15, 149,95 kr., matas.dk

Den sorte maske

Boscia Luminizing Black Mask er en innovativ peel-off-maske, som renser huden og forfiner porerne. Den fjerner snavs og urenheder, optager overskydende fedt og efterlader ansigtshuden med et sundt og strålende udseende.

Påfør et tykt, ensartet lag på renset og tør hud. Øjne, øjenområde, øjenbryn, hårgrænse og læber undgås. Skal virke 30 minutter eller indtil produktet er tørret. Træk forsigtigt masken af, idet du starter ved den yderste kant.

Alle kan bruge men dem, der måske har lidt ujævn hud og synlige porer kan have stor glæde af den.

boscia mask

Boscia Luminizing Black Mask, 249 kr., zalando.dk

Forkæl huden

Beauté Pacifique AHA Vitamin C Glow Creme er en ansigtscreme, der eksfolierer huden for fornyet udstråling, tilfører fugt og samtidig stimulerer cellefornyelsen, så huden bevares intakt og stærk – præcis som Beauté Pacifique er kendt for.

Den blide eksfolierende effekt giver huden en naturlig glød og åbner huden for nem absorbering af Vitamin C. Cremen indeholder en særlig stabil type af Vitamin C, der giver en længerevarende effekt for en sund og naturlig glød med en mere ensartet hudtone.

Cremen er perfekt til alle aldre og kan anvendes som dag- eller natcreme, dog gerne vekslende med for eksempel en af de andre Beauté Pacifique cremer eller andet mærke.

beaute pacifique creme

Beauté Pacifique AHA Anti-wrinkle creme, 419,95 kr., matas.dk

Læs også:

 

40 år med OPI neglelakker

 

opi neglelak

· Mere fra samme kategori ·